• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ama çok aşerdim çok doğurasım geldi bende doğursam ne olur ya :9::9::9::9::9:

ayyy doğura doğura geldik bu aya kadar gerçekten mümkün olsa diğer ayların canı çekmesin diye her aya birer bebek pırtlatıcaktık yani :52::52::52::52::52::52::52::52:
her aya bi tane haaa:27::27:daha aralığa sarkanda olur görün bakın :9::9:

kızlar ne güzel bir sürü kişi var topiğimizde konuşsanıza bakın son günlerimiz bunlar sonra bebişlerden vakit bulup gelemicez bu kadar

selammm.. doğum yapan arakadasları tebrık edıorum darısı basımıza bızde zamanında saglıkla kavusalım bebişlerimize:nazar::nazar::nazar:

bugun benım kontrolum vardı ben kontroldeyken deprem olmus hatta Allahtan hıssetmedım :)
bebişim 3 kılo olmus 3 hafta felan var doğuma 3bucuk felan doğar dedı dr...
nst felan hersey normal cok şükür artık bebegın hareketlerıne dıkkat et en az 10 kez oynaması lazım dedı oynamazsa kanaman felan olursa hemen gel dedı ıste...
en kısa zamanda doğum yapan arkadaslardan haberler beklıoruz herkesi öpüorummmm:3:

ERCA canımmm nasılsınnnn umarım meleğin 1 ay daha kalır seninnleeee :16:

ah inşallah canım...

bugün serumu bırakıp hapa geçtik. hala her 3 saatte nst çekiliyor. arada başlıyor yine kasmaya...

en azında 10-5 gün kalsa az daha gelişse çok iyi olucak. inatçı oğlum bir uslu duruyor gibi sonra başlıyor coşmaya...

hakkımızda hayırlısı artık. içimde nişan falan kalmadı heralde. her wc ye gidişimde misket büyüklüğünde top top geliyor hala...

suyum patlamadığı sürece durdurma şansımız varmış:)

bu arada şimdi dr. geldi taburcu oldum. eve gidiyorum. gece görüşürüüzz öpüyorum..

hmm ... kızlar KORDON KANI saklatmayı düşünenler var mı aramızda?

kızlar ne güzel bir sürü kişi var topiğimizde konuşsanıza bakın son günlerimiz bunlar sonra bebişlerden vakit bulup gelemicez bu kadar

seninde mi canın sıkıldı evde kuzum .İnan bende bunaldım ev işi yasak bana bebek aşağı dogru yol almış ilk kez kızdı doktorum benimle ilgilendi son kontrolde :16: :16: Gerçi sen daha yeni ayrıldın izne .YAREn Lavinya hilal ne güzel minikleriyle koklaşıyorlar..Hele sedef olaya iyice vakıf olmuştur:9: Şahinus ve Hayatla nilde cok yakında şekerleriyle ohhhh maşallah hepsine de

5 kasım annelerinden ben talibim kasıma sizde uygun görürseniz:9: :9: ev işi yapamıyorum koca yolu gözlemekten bunaldım bebegim gelse de onunla oyalansam ev beni de sıkmaya başladı yaaa...Bizde ne tuhafız ne işi severiz ne evi ...

benim 22 kasım ama bende senin nedenlerin yüzünden talibim şekerim valla , evde tencere gibi yuvarlanmaktan bir oyana bir bu yana,,dışarı çıkamıyorum içerde sıkılıyorum , adamın başını yedim bitirdim şu 9 ayda ,içinden diyodur kesin doğursada kurtulsam diye :52::52::52::52::52::52::52:

aaaa kızlar söylemeyi unuttum bak arkadaşımız söyleyince aklıma geldi bu sabah yataktan depre
mle kalktım , çok korktum hamile hamile ya tek başıma evden çıkamazsam diye ama allahtan hem kısaydı hemde bir daha olmadı....eşimi ardım doğum çantanı al hemen çok diyor depremle benim doğurmamın ne alakası varsa delümmmm ya:30::30::30::30:

seninde mi canın sıkıldı evde kuzum .İnan bende bunaldım ev işi yasak bana bebek aşağı dogru yol almış ilk kez kızdı doktorum benimle ilgilendi son kontrolde :16: :16: Gerçi sen daha yeni ayrıldın izne .YAREn Lavinya hilal ne güzel minikleriyle koklaşıyorlar..Hele sedef olaya iyice vakıf olmuştur:9: Şahinus ve Hayatla nilde cok yakında şekerleriyle ohhhh maşallah hepsine de

evet canım ya çok sıkııldımm durup durup doğumu düşünüyorum ay diyrum acaba hareket etmiyormu doktora gidelim eşim gelince diyorum benim oğlum hemen beni sakinleştirmeye çalışıyor pıt pıt pıt hareketleniyor :)

Gerçekten mi?? Bilmiyordum kabul etmediklerini. Normal doğum olacak ya kısmetse, kadın olsa daha bir halden anlar, daha iyi olur gibime geliyor. Ay hiç de geri kafalı değilim aslında ama son dakika böyle bir panik oldum aklım, kafam karıştı. Yoksa doktorumla bir problemim sıkıntım olmadı normalde.

Son haftalar bir enerji gelecek diyorlardı valla bende tık yok. Hemencik yoruluveriyorum. Hatta gece uykum çok sıkıntılı olmadığı halde sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum, tabanlarım ağrıyor sanki uyumamışım da yürümüşüm gibi bütün gece :1:
evet ne enerjisi canım ağırlaşıyor insan , hiç bir yere sığmaz oluyorsun . insan herşeyi düşünüyor bu dönemde boşver bence doktoruna güven bende tam tersi erkek doktorların daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum.

bende son anda değiştirdim doktorumu , doğuma 1 ay varken başka bir dr ile görüştüm .
erkek ya da kadın olması bence rahatlık açısından bir farkı yoktur sanki , önemli olan doktora güven duyman , senin hassas olduğun konularda doktorunda hassas olması
baştan beri takipli olduğum dr erkekti , doğumu düşündüğüm dr de erkek
öylei canım belki heryerde farklıdır. burda hiç bir hastane kabul etmiyor.belki özel muayhanesi olan bir doktora gidilirse onu bilmiyorum

selam kızlarrrrrrrrr

doktordan geliyoruz. bebiş gayet iyimiş, normal doğum düşündüğüm için doktor daha vakti var dedi. nst de sancım çıkmadı. büyük ihtimal bayramdan sonra dedi.

arefe günü tekrar gidicez. bayramda doktorum yokmuş. umarım bayramdan sonra gelir bebişimiz.
gözünaydın canım maşallah bebişine , bayramda herhangi bir durum olursa peki nasıl müdahale ediyorlarmış sordunmu canım benimde en merak ettiğim bu.salı günü gidince mutlaka sorucam . herşey olabilir çünkü hastanede en azından nöbetçi kadın doğum doktoru olması lazım değilmi? Allah korusun tabiki ama insa düşünmeden edemiyor işte.

evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa
bende arifeden bir gün önce gidicem canım zaman geçmek bilmiyor:44:

5 kasım annelerinden ben talibim kasıma sizde uygun görürseniz:9: :9: ev işi yapamıyorum koca yolu gözlemekten bunaldım bebegim gelse de onunla oyalansam ev beni de sıkmaya başladı yaaa...Bizde ne tuhafız ne işi severiz ne evi ...
al bendende o kadar canım. ev benide sıktı ama işte olsam kesin oda sıkmıştı :1:

son hafta sonu evde sıkılıyorum ama pzt günü mesaiye başlayacağım :))son günler insan daha değişik duygulara bürünüyormuş meğee bir an önce olsa da bitse

hiçdüşünmedim canım sen düşünüyormsun?

bi ara düşündüm sonra buradaki yerlere güvenmediğim için vazgeçtim.

hiç düşünmedim canım

Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. bu yüzden düşünüyorum.

kök hücre tedavisinde kullanılıyor zaten. ve daha çok alanda kullanılması için çalışmalar da yapılıyor.

bu aralar diziler de de hep konu oluyor. lösemili çocuk için kardeş yapıp onun kodon kanına ihtiyaç duymaalr falan....

ben zor hamile kaldım. ve belki bu benim son şansım. bir daha çocuk sahibi olamayabilirim. bu yüzden kordon kanını saklatmak isityorum.

acıbademinde böyle bir hizmeti varmış.

cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr:52::52::52::52::52::52:

ohh ohh listeye bak :)) pazar ben almayım, çarşamba alabilirim. zaten doktor kontrolüm var :52:

kızlar kordon kanı saklatıcak olan var mı?

:26:

canım ben çok araştırdım çok düşündüm. araştırmalar halen devam ediyor, çok yaygın uygulama yok. ayrıca kanser genetikte varsa kök hücreyle çözülemiyormuş ve yetişkin insanlar için kullanılamıyormuş. herneyse vazgeçtik biz saklatmayacağız. bize çok ticari bir olay geldi.

evet ne enerjisi canım ağırlaşıyor insan , hiç bir yere sığmaz oluyorsun . insan herşeyi düşünüyor bu dönemde boşver bence doktoruna güven bende tam tersi erkek doktorların daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum.

öylei canım belki heryerde farklıdır. burda hiç bir hastane kabul etmiyor.belki özel muayhanesi olan bir doktora gidilirse onu bilmiyorum

gözünaydın canım maşallah bebişine , bayramda herhangi bir durum olursa peki nasıl müdahale ediyorlarmış sordunmu canım benimde en merak ettiğim bu.salı günü gidince mutlaka sorucam . herşey olabilir çünkü hastanede en azından nöbetçi kadın doğum doktoru olması lazım değilmi? Allah korusun tabiki ama insa düşünmeden edemiyor işte.

bende arifeden bir gün önce gidicem canım zaman geçmek bilmiyor:44:

al bendende o kadar canım. ev benide sıktı ama işte olsam kesin oda sıkmıştı :1:

tabiki sormaz mıyım canım. 24 saat doğum hekimi var hastanede. benim doktorum dışında doktorlar olacakmış, sorun yok yani. doktor bayramdan sonra gelir sizinki dedi. 29 ekim bebişi olur belkide :)

ohh ohh listeye bak :)) pazar ben almayım, çarşamba alabilirim. zaten doktor kontrolüm var :52:

canım ben çok araştırdım çok düşündüm. araştırmalar halen devam ediyor, çok yaygın uygulama yok. ayrıca kanser genetikte varsa kök hücreyle çözülemiyormuş ve yetişkin insanlar için kullanılamıyormuş. herneyse vazgeçtik biz saklatmayacağız. bize çok ticari bir olay geldi.

tabiki sormaz mıyım canım. 24 saat doğum hekimi var hastanede. benim doktorum dışında doktorlar olacakmış, sorun yok yani. doktor bayramdan sonra gelir sizinki dedi. 29 ekim bebişi olur belkide :)

seninde arife günü randevun var yani tatlm he ne güzel ay zaman geçse arife gelse

Back