Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım bende calsiyum aldıktan sonra tansiyonum fırladı , sonra kesince düzene girdi.ben hala magnezyum alıyorum canım almasamıki neden acaba 36. haftada kestirdi. doktorumada sormadım kullanıyorum vallahi .
amin inşallah , tüm hamilelerin Allah yardımcısı olsun , anneler sezeryanda olsa normal doğumda olsa hemen ayağa kalkabilsin sağlığına kavuşsun , sütü bol olsun bebeğinden yana sıkıntısı olmasın , onlarında sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun , bol bol süt içebilsin , ne gaz yapsın ne dokunsun , gününden erken gelse bile küveze konmasın annelerinin gözünün önünde olsun ...
songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,
hayırlı olsun analı babalı büyüsünl
darısı başımıza banada doktorum 5 kasım dedi ama bizim prenses bekliyecekmi hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım...
Bir haftadır sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum , ve akşama kadar geçmiyor bu ağrı sizde de var mı ?
ANNESİNİNBİRTANESİ,YAREN2007 allahım bebişlerine kavuşturdu ne güzel mutlu sağlıklı uzun ömürler mis kokulu bebişleriyle beraber ......
LAVİNYA'cığım da inş. sağlıklı sorunsuz alır bebişini kucağına
yaren ne zaman doğum yaptı lavinya da dooğum yaptı demek nilt ciğim normal mi sezeryan mı
maşalahhh mübarek günde bir sürü bebeğine kavuşan var darısı bizlere inş. bende dün gece 2 kere sancılandım ama arası 2-3 saatti o yüzden endişelenmedim :) ama daha 4 gün var sezeryana inş. o günü bekler bol bol dua edelim kızlarrr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Canım sende benim gibi 23 Ekim'de doğuruyorsun galiba beraberiz :)
Lavinya'da kavuştu canım çok şükür..