2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
lavinya, yaren2007, annesininbitanesi gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel yarabbim korusun sizleri bebeklerinizi
hayatbanagüzel yasemin canım sanada şimdiden hayırlı olsun inşallah yrnda senin güzel haberlerini alırız hepiniz Allah'a emanet olun

canım aynı endişeler bende dde var .Üstelik benim doktor yurt dışına gitti mecbur başka doktor buldum .Aklımdan bebişim bir an bile düşmüyor acaba saglıkloı mı dogum nasıl olacak bu doktor nasıl ehil birimi vs.....uyku nedir bilmiyorum günlerdir

canım endişeler hepimizde hemen hemen var ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bende öyle hep yorgun ve halsizim sanırım artık bebekler büyüdü iyice ağırlaştık ondan.50 mt yürüsem belimin sağ tarafı ağrıyor , belimi tuta tuta geziyorum sona geldik artık biraz daha dayanalım , doktoruna güven neden son anda değiştirmek istiyorsun , ayrıca bildiğim kadarıyla tanıdık olmadığı sürece son dönemde hiç bir doktor kabul etmiyor.

Canım arada girip okuyorum sen ne durumdasın ? Bir ara sıkıntıların vardı ?

merhaba ben sizden degilim subat annesiyim ama bir sorum olacakdi size, benim bebegin esi önde sizdede böyl bu duurmu yasayan varmi ve düzelen bana yukari cikar dediler ama coguda cikmaz diyorlar

merhaba ben sizden degilim subat annesiyim ama bir sorum olacakdi size, benim bebegin esi önde sizdede böyl bu duurmu yasayan varmi ve düzelen bana yukari cikar dediler ama coguda cikmaz diyorlar

canım endişeler hepimizde hemen hemen var ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bende öyle hep yorgun ve halsizim sanırım artık bebekler büyüdü iyice ağırlaştık ondan.50 mt yürüsem belimin sağ tarafı ağrıyor , belimi tuta tuta geziyorum sona geldik artık biraz daha dayanalım , doktoruna güven neden son anda değiştirmek istiyorsun , ayrıca bildiğim kadarıyla tanıdık olmadığı sürece son dönemde hiç bir doktor kabul etmiyor.

Canım bir kaç arkadaş yaşadı bu durumu, düzelende oldu (yattılar devamlı) ama düzelmeyen de oldu.. Yani bu senin vücudunun verdiği tepkilerle alakalı.. Ama benden sana tavsiye bol bol dinlen

selam şekerimmmm

nasıl gidiyor hamilelik doğum şekliniz belli mi oğluşun kaç kg olmuş annesi

a.s cnm ben ıyım sen nasılsn dogum seklımız bellı dgl doktrum nasıl olursa olsn epıdural oneryr ama ben kararsızım acıkcası normal doguramam gıbı gelıyr acıkcası alttan dıkıslı olucak dye ıstemıyrmda nasılsa bı yer kesılecek orası kesılsın ıstemıyrm yanı ben braz sezeryan dusunuyrm esımde normal ıstemıyr bakalım ınsallah hayrlısı neyse o olsun bebısın kılosu 2hafta once gttıgımızde 2kıloydu yarın kontrolum var bakalım kac kılo oldu senın kılosu nasıl bu arada neler yapıyrsn hazırlıklarını tamamladınmı

Merhaba bayanlar Tecrübeli anne adaylarını bulmuşken birşey sormak istiyorum altı aylık hamileyim çatı muayenesini gözümde çok büyütüyorum. Nasıl bişi :) Çok mu zor ? Allah hepinize kolay doğum yapmayınasip etsin, bebeklerinizi sğ salim kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah

cnm bendede aynı problem vardı fakat zamanla yukarıya cıktı kendıne dıkkar et dınlen ılıskıden uzak durun braz duzelır ınsallah kafana takma yukarıya bıle cıkmazsa buyuk bır problem degılmıs sadec normal dogum yapamazsın kesınlıkle dıkkat etmen gerekıyr bıde kesınlıkle vajınal usg bıle yapılmaz dedı benım doktrm yanı dıkkat edıldıgı taktrde buyuk bır problem degıl

canım çok sağol düşündüğün için :) iyiyim şükür oluyo ufak tefek rahatsızlıklar ama bu günümüze şükür sağ sağlim bi doğsun bebeğim inşallah kuzucuğumun daha adı belli değil teyzesi
sen nasılsın neler yapıyosun belli oldumu doğum tarihiniz aramızda 2 gün var bizim daha belli değil sezeryan olduğu için salı konuşcam bakalım

ama doktor bana hep asagdan bakyior ben aalmanyada yasiyorum ve burda genelikle hep asagdan bakilir sadece detaylilar göbekden bakiyorlar oda 2 ayda bir saten
kacinci haftada cikdi yukari? benimki 16. haftaliken ögrendiler asagda oldugnu suan 22yim

Son düzenleme:

Ya tatlım görüyorum ama cepten yazmak çok zor oluyor.. PC'yi açmakda çok zor geliyor
ben evdeyim gün dolduruyorum canım.. Doktorum normal doğum olacak diyor hayırlısıyla günümüzü doldurucaz işte bekliyoruz.. Allaha şükür sıkıntımız yok şimdilik..
Benimkinin adı Rüzgar olucak inşallah :)

Senin sezeryan kesinmi canım ?

cnm tam olurak hatrlamıyrm ama benımde bu haftalardan braz onceydı sanırım daha sonra ayrıntılı ultrasonda ogrendık yukarya cıktıgını yanı arada 1 ay vardı kontrolun garantı ben ozaman doktruma sordum ya cıkmazsa ne olur dye normal dogum yapamazsın demıstı bırde takıp edılmesı dıkkat edılmesı gerekır vajınal usg ıle bıle bakılmaması gerekır demıstı sen ynede doktruna sor cnm yalnıs bı durum olmasın ınsallah yukarıya cıkar cnm hayrlısıyla fazla takılma bol bol dınlen

bisey daha sormak istiyorum bebegin esi önde olanlar bebeklerini nezaman hissetiler (kacini hafta) ben 22. haftadayim ama halen hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…