• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yarenle konuştum öğlene kadar giriyormuş ameliyata dua edin kızlar aras bey sağlıkla gelsin inşallah...

ayy kızların doğum haberleri geldikçe kalbim acaip çarpıyor.Rabbim saglıklakurtarsın yareni ve diğer arkadaşları ...Lavinya da bugün giriyor doguma galiba ....her ikisine de saglıklı dogumlar nasip etsin Allah..

selam kasım annişleri bebişlerinizi yavaş yavaş kavuşmaya başladınız demekki ne güzel rabbim sağlıkla bir avazda kurtarsın inş. kimseyi eylemesin bekletmesin o yolda mis kokulularınıza kavuşun tez vakitte rabbim yardımcınız olsun inş.

ŞUBAT ANNESİ :49:

selam canım , hayırlısı olsun çok az kaldı sıkma kendni , güzel şeyler düşün inşallah herşey güzel olacak.

merak etmiştim seni canım, inşallah bebeğin biraz daha durur seninle çünk daha çok erken sanırım 35. haftadasın,1 gün bile dursa bebeğin için çok iyi.

canım kafan karışmış haklı olarak , o geleceği zamanı bilir sen merak etme , bence kendi doktoruna güven.sonuçta başındna beri bebeğini o takip ediyor.

nerdne anladı doktor erken gelmek istediğini acaba , bende önümüzdeki hafat gidicem belli olurmu acaba , kasılmalarım oluyor ama geçiyor.

hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah. az kalmış seninde

ben calsiyumu bıraktım canım tansiyonum yüksek çıkmıştı içinde tuz oranı varmış doktor kestirdi sadece magnezyum içiyorm günde 1 kere

geçen aylarda doktoruma calciyum alabilir miyim dediğimde katiyetle calsiyum kullanılmasını istemiyoruz demişti neden diye sormamıştım demek sebebi tansiyon olayı mmmm
magnezyum içiyorum 6. aydan beri işte her gün 1 tane onuda 36. haftada keseceğiz dedi

annesininbirtanesinden mesaj var:

ESRAM 15.45'DE ZEYNEBİMI KUCAGIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR.SEZERYAN OLDUM,NORMALE VUCUDUM İZIN VERMEDİ.IYIYIM ŞIMDI HAMDOLSUN.2854 GR 49CM.HERKESE SELAMLAR.TLFONDAN GIRDIGIM İCIN ANASAYFAYA YAZAMADIM.SEN İLET KIZLARA EMI KUZUM:-)

:):):)

lavinya da şu sıralar sezeryana girdi... bol bol dua edelim kızlar.

annesininbirtanesinden mesaj var:

ESRAM 15.45'DE ZEYNEBİMI KUCAGIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR.SEZERYAN OLDUM,NORMALE VUCUDUM İZIN VERMEDİ.IYIYIM ŞIMDI HAMDOLSUN.2854 GR 49CM.HERKESE SELAMLAR.TLFONDAN GIRDIGIM İCIN ANASAYFAYA YAZAMADIM.SEN İLET KIZLARA EMI KUZUM:-)

:):):)

lavinya da şu sıralar sezeryana girdi... bol bol dua edelim kızlar.

ay canım benim zeynepciğimiz sağlıklı olmasına çok sevindim yarende sezeryana girmek üzere esracım onada dua edelim...

geçen aylarda doktoruma calciyum alabilir miyim dediğimde katiyetle calsiyum kullanılmasını istemiyoruz demişti neden diye sormamıştım demek sebebi tansiyon olayı mmmm
magnezyum içiyorum 6. aydan beri işte her gün 1 tane onuda 36. haftada keseceğiz dedi
ay canım bende calsiyum aldıktan sonra tansiyonum fırladı , sonra kesince düzene girdi.ben hala magnezyum alıyorum canım almasamıki neden acaba 36. haftada kestirdi. doktorumada sormadım kullanıyorum vallahi .

kızlar tuhaf ama benden karnımdan sesler geliyor bizim zıpırdak kıpırdadıkça bagırsak hareketi falan değil ama. cocugun içinde bulundugu sıvıdanmı kaynaklanıyor epeydir hisssediyorum bu sesleri:))))

kızlar tuhaf ama benden karnımdan sesler geliyor bizim zıpırdak kıpırdadıkça bagırsak hareketi falan değil ama. cocugun içinde bulundugu sıvıdanmı kaynaklanıyor epeydir hisssediyorum bu sesleri:))))

bana da oluyor tatlım ne oluyor diye bi irkiliyorum sonra diyorumki sanırım benim oğlan doğarken konuşarak doğacak :)

kızlar selam:49:

cuma vakti girdi bazı şehirlerde yada girecek doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlarımız için ayetel kürsi + nas + felak + inşirah suresi okuyalım mı sayısının önemi yok yürekten dua edelim ne dersiniz???

cuma vakti girdi bazı şehirlerde yada girecek doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlarımız için ayetel kürsi + nas + felak + inşirah suresi okuyalım mı sayısının önemi yok yürekten dua edelim ne dersiniz???

edelim canım benim dualarla aayaktayız zaten

edelim canım Allah hepimzin dualrını kabul etsin.Amin.

Back