2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allah kabul etsin kızlar ben okudum aklıma gelen isimleri saydım gelmeyenlere tum hamile kardeşlerime dedim Allah yar ve yardımcımız olsunnnn dünya dua üstüne duruyor

amin inşallah , tüm hamilelerin Allah yardımcısı olsun , anneler sezeryanda olsa normal doğumda olsa hemen ayağa kalkabilsin sağlığına kavuşsun , sütü bol olsun bebeğinden yana sıkıntısı olmasın , onlarında sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun , bol bol süt içebilsin , ne gaz yapsın ne dokunsun , gününden erken gelse bile küveze konmasın annelerinin gözünün önünde olsun ...

maşşallah dogumlar artmıs rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın doguracak olanlı bır avazda kurtarsın ınsallah

ay canım bende calsiyum aldıktan sonra tansiyonum fırladı , sonra kesince düzene girdi.ben hala magnezyum alıyorum canım almasamıki neden acaba 36. haftada kestirdi. doktorumada sormadım kullanıyorum vallahi .

magnezyum bir yandan erken doğumu engellerken bir yandan da doğum sancılarını engelliyormuş erken dönemde iyi bişi ama sonrasında vucudun sancılara hazırlık yapma aşamasında bırakmak gerekiyormuş ki vucut doğuma hazırlansın bu sebeple bıraktırıyor doktor

aminnnnnn:
selam kızlar uzun zamandır gieremiyorum aslında izine ayrıldığımdan beri desem yeri var çünkü
evdeki işleri toparlamaya çalıştım birde annemi hacca gönderdik zor bi dönem benim için yani.
bu arada akşamdan beri sürekli istifra ediyorum ne yersem çıkıyo doktorumu aradım bana 1 iilaç söyledi onu aldım tekrar geçmezse gel serom takalım dedi of allahım ya iyi olsun herkes ve bende tabi.
eebu arada doğum yapan arkadaşlarımız varmış hayırlı olsun hepsine umarım herşey yolundadır..
allahım bizede yardımcı olsun
bu arad kendimi çok zorladığım için sanıyorum sol tarafımda 1 ağrı var..
doktorum normal olduğunu söyledi ama ben yinede tedirgibn oluyorum..

songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,

songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,

hayırlı olsun analı babalı büyüsünl
darısı başımıza banada doktorum 5 kasım dedi ama bizim prenses bekliyecekmi hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım...

hayırlı olsun analı babalı büyüsünl
darısı başımıza banada doktorum 5 kasım dedi ama bizim prenses bekliyecekmi hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım...

valla hiç belli olmuyor baksana 29 ekimi beklerken 19 ekımde geldi:) senınde az kalmış,saglıkla gelsin yawrularımız inşllah..

ANNESİNİNBİRTANESİ,YAREN2007 allahım bebişlerine kavuşturdu ne güzel mutlu sağlıklı uzun ömürler mis kokulu bebişleriyle beraber ......

LAVİNYA'cığım da inş. sağlıklı sorunsuz alır bebişini kucağına

Bir haftadır sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum , ve akşama kadar geçmiyor bu ağrı sizde de var mı ?

Oh maşallah kasım annelerine doğuran doğurana :) Kasım annelerinin yarısı ekim anneleri olacak sanırım. Doğum yapıp meleklerini kucaklarına alan tüm güzel anneleri tebrik ederim darısı zamanında bizlerin başına inşallah.

Lavinya'da kavuştu canım çok şükür..

yaren ne zaman doğum yaptı lavinya da dooğum yaptı demek nilt ciğim normal mi sezeryan mı

yaren ne zaman doğum yaptı lavinya da dooğum yaptı demek nilt ciğim normal mi sezeryan mı

Yaren de Lavinya da bugün doğum yaptılar canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah darısı başımıza.

Lavinya Sezaryen oldu canım ama Yaren de büyük ihtimal sezeryandi..

maşalahhh mübarek günde bir sürü bebeğine kavuşan var darısı bizlere inş. bende dün gece 2 kere sancılandım ama arası 2-3 saatti o yüzden endişelenmedim :) ama daha 4 gün var sezeryana inş. o günü bekler bol bol dua edelim kızlarrr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canım sende benim gibi 23 Ekim'de doğuruyorsun galiba beraberiz :)

Bir bir bebişlerimize kavuşmaya başladık ne heyecan verici.... Pıtıt pıtır geliyor aceleci melekler...
Okudukça bir yandan gülümsüyor bir yandan endişeleniyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek, son dakika doktor değiştirsem mi demeye bile başladım.
Normal istiyorum doktorum erkek, bir kadın doktor olsa daha mı iyi olur acaba diyorum. Kafamda hep bebişin sağlığı ve doğum soruları dönüp duruyor. Kuruntular Kraliçesi oldum çıktım. Bir yandan da hiçbir şey yapmadığım halde yorgunluktan halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Bu kuruntular, düşünceler enerjimi yiyip bitiriyor herhalde.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir avazda, kolay doğumlarla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…