- 19 Aralık 2009
- 212
- 0
bende de var.ben gidip hamile eteği aldım zatenşişkinlik problemim var büyük ihtimalle folik asit dokunuyor.
Ne güzel yapmışsın şişkinlik mişkinlik boşver hamileyiz işte karnımızda büyüyo gelsin hamile kıyafetleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de var.ben gidip hamile eteği aldım zatenşişkinlik problemim var büyük ihtimalle folik asit dokunuyor.
Ne güzel yapmışsın şişkinlik mişkinlik boşver hamileyiz işte karnımızda büyüyo gelsin hamile kıyafetleri
Canımcıklar ve cücükleri nasılsınız valla neler olmuş oku oku bitmedi biraz gerginlik hissettim şu sıpaların bizi soktuğu hallere bi bakın ya bende size yazamadım ama yazdıklarınızı okudum misafirim vardı bi kaç gündür gönderir göndermez koştum size geldim bendede daha bulantı yok ama bişi dicem hamilelikten baya bi önce kot tulum almıştım internetten büyük gelmişti dolapta duruyodu bugün onu giydim kendimi acayip hissettim ya göbeemde çıktı sankim biraz gerçi gazda olabilir ama bilmiyorum sizde benim gibimisiniz göbekte değişiklik varmı
bunları yaptıkça mutlu oluyorum.büyük ihtimalle hayatımda bir kere yaşayabileceğim bir süreç bu.keyfini çıkarmaya çalışıyorum
yaa 7 haftalıkken karnınn sısıyormuu o haftadayken hemen bellı oluyor mu yoksa benımkısı kucuk ya ondan mı sısmedı:))) bıraz sıskınlık var ama o gbekte olabılır ayırt edemıyorum:)))) ben sadece sıkan ve gobegımın ustune hıcbır kıyafetımı cıkartmıyorum gobek altına ındırıyorum. bunalıyorum cunkuu
Kesinlikle sana katılıyorum baştan beride kendi kendime söz vermiştim bakımlı hamile olucam diye inşalah sözümü tutabilirim peki bebişlere birşey alan varmı annemler dayanamyıp bi takım atlet kilot bi tanede çorap almışlar bakıp bakıp duruyorum çok tatlılar yaaa
Kesinlikle sana katılıyorum baştan beride kendi kendime söz vermiştim bakımlı hamile olucam diye inşalah sözümü tutabilirim peki bebişlere birşey alan varmı annemler dayanamyıp bi takım atlet kilot bi tanede çorap almışlar bakıp bakıp duruyorum çok tatlılar yaaa
yaa 7 haftalıkken karnınn sısıyormuu o haftadayken hemen bellı oluyor mu yoksa benımkısı kucuk ya ondan mı sısmedı:))) bıraz sıskınlık var ama o gbekte olabılır ayırt edemıyorum:)))) ben sadece sıkan ve gobegımın ustune hıcbır kıyafetımı cıkartmıyorum gobek altına ındırıyorum. bunalıyorum cunkuu
ben daha bişi almadm hamile kıyafeti olarak çünkü pıt pıtları duyunca alcam rabbim nasip ederse inşallah bakalım
ben daha bişi almadm hamile kıyafeti olarak çünkü pıt pıtları duyunca alcam rabbim nasip ederse inşallah bakalım
ben yüzüm leke olmasın diye 50 faktörlü koruma kremi aldım, vücuduma bebe yağı aldım(doğal badem yağı diyor),bu akşam pantalon alabilirim
fasulyeme almadım o konuda da eşimi zor tutuyoruz.önce bana cinsiyeti belli olunca ona alacağım
ben daha hamile olduğumu bilmeden almıştım espirilili badylerden ve pratik kundak gerçekten çok tatlılar
Ohh süper iyi yapmışın evet bizde zor tutyoruz o kadar güzel şeyler varki neyseki annemler beyaz almışlqr ikisinede olsun diye ama çorapta sarıyı seçmişler bilmiyorum artık mesaj mı verdiler acaba
kardeşim ikizlere hamile iken çok yatmak zorunda kaldı o yüzden alışverişin çoğunu ben yaptım.o zaman bebek alışverişi konusunda egomu tatmin ettim sanırım.
birde elimizsde kardeşimin bir kızı bir oğlu birde görümcemin bir oğlu var .bu çete 5 yaşında.bunlara giydiremediklerini hep ayırmışlar yok yok içlerinde kardeşimden 4 tane kullanılmamış battaniye çıktı ikiz diye hediye gelmiş.
ya kızlar ne tahlilleri istediler sizlerden çok şey yaptırdınızmı dünyanın tahlilini yaptırmıştım dr değiştirdim bir dünyada o yaptırmamı istedi neymiş eksıklerım varmış falan .
inşalllah canım inşallahAslında bende 7.haftada değilim takvim öyle gösteriyor 6+3üm bugün ama bende göbek yüksek ihtimalle gaz şişkinliği çünkü çok gazım oluyor ve afedersiniz kabızımda elimden gelen herşeyi yapıyorum ama düzelmedi umarım en kısa zamanda geçer evet bencede göbeğin üzerinde tutma şimdi çok olmaz ama ilerleyen zamanlarda bebeğin gelişimini engellermiş
inşallah canım duyacaksın pıtpıtları en güzel hamile kıyafetlerinide sen alacaksın allahım nasip etcek inşallah
sen duy ben bursadan göndereceğim