- 25 Nisan 2011
- 10.747
- 3
güle güle giysin bebşin inş tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yengem bugün öğrendi hamile olduğumu hemen bitane battaniye ve yelek örneği görmüş onu söylüyo bana elindeki işin bitince kesein başlar çok merak ediyolar bide beni çok sevdiği için benim bebişim çok şanlı olcak Allahın izniyle. anneme de bugün söyledim kızlar ilkten şaka mı dedi yok dedim yoldaydık okula gidiyoduk canım annemmmm başladı ağlamaya Allahım dualarımı kabul etti diye. inş buna bişe olmaz diyo o ağlarken zaten çok ağlar oldum bende başladım ağlamaya canım annem benim ya onlar benim herşeyim
benim annemede 3 nisanda söyledik 1 nisan yapıyorsunuz diye tutturdu.allahım inşallah sağ sağlim kucağınızda görürsünüz.
bunları okurken bile kendimi zor tutuyorum herşeye gözü dolan ağlayan biri oldum ne olacak bu böyle
bende öyle senin gibiyim herşeye ağlıyorum sabah bi klıp izledim hüngür hüngür ağladım valla ne olcak böyle bilmiyorum tatlım
benim annemede 3 nisanda söyledik 1 nisan yapıyorsunuz diye tutturdu.allahım inşallah sağ sağlim kucağınızda görürsünüz.
bunları okurken bile kendimi zor tutuyorum herşeye gözü dolan ağlayan biri oldum ne olacak bu böyle
ayyy bu ağlama sadece bende var sanıyordum bişey izlerken oturup başlıyom ağlamaya Allah tutabilene aşk olsun bide hıçkıra hıçkıra
arkadaşım hamileyken ana haber bültenlerine ağladığını söylediğinde gülmüştüm olurmu canım öyle şey demiştim.benim ağladığım ve ağlarken görüldüğüm bir elin parmaklarını geçmez.
eşim ne güzel bir insan oldun sen böyle diye dalga geçiyor.umarım ana haber bültenlerine ağlamaya başlamam
yok canım yalnız değilsin rahat olabilirsin.birde belirtim yok diye tutturuyordun al sana belirti
bende öyle senin gibiyim herşeye ağlıyorum sabah bi klıp izledim hüngür hüngür ağladım valla ne olcak böyle bilmiyorum tatlım
arkadaşım hamileyken ana haber bültenlerine ağladığını söylediğinde gülmüştüm olurmu canım öyle şey demiştim.benim ağladığım ve ağlarken görüldüğüm bir elin parmaklarını geçmez.
eşim ne güzel bir insan oldun sen böyle diye dalga geçiyor.umarım ana haber bültenlerine ağlamaya başlamam
ayyy bu ağlama sadece bende var sanıyordum bişey izlerken oturup başlıyom ağlamaya Allah tutabilene aşk olsun bide hıçkıra hıçkıra
ayyy bide bi sinir hali varya kardeşim diyo abla bi bakıyom bal şekersin bide bakıyom diyo canavar dönüşmüşsün diyo
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.ben artık evime gidip dinleneceğim.
kendinize bebişlerinize çok çok iyi bakın.
bol bol dinlenin güzel rüyalar görün
ayyy bide bi sinir hali varya kardeşim diyo abla bi bakıyom bal şekersin bide bakıyom diyo canavar dönüşmüşsün diyo