- 13 Mayıs 2011
- 374
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar
benide aranıza kabul eder misiniz??
Çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim...1491 bhcg...3 haftalıkmış...
4 Mart...Sathoşgeldin canım tebrikler inşallah sağ salim kucağına alırsın
3 haftalık mı sat ne
hadi hayıorlısı cnmmm...
birazdan kontrolğm var Allah nasip ederse bebeğimi görücem kalp atışlarını...nolurr dua edin bana bu sefer olsun.size ve dualarınıza ihtiyacım var
birazdan kontrolğm var Allah nasip ederse bebeğimi görücem kalp atışlarını...nolurr dua edin bana bu sefer olsun.size ve dualarınıza ihtiyacım var
birazdan kontrolğm var allah nasip ederse bebeğimi görücem kalp atışlarını...nolurr dua edin bana bu sefer olsun.size ve dualarınıza ihtiyacım var
Günaydıııın şu an itibari ile napıcam biliyomusun sucuklu yumurtaaaa acayip canım istedi yahuu böyle nick mi olur bende yarın çikolatalı sufle okarak gelicem
yaa valla isim değiştircem ben üzülüyorum böyle
bana mı dedin? benim sat 5 marttı
Yok canım sonesinti ye demiştim senle 5 gün var aramızda benim sat 10 mart tahmini doğum 15 aralık
bnm ultrasonda da 15 aralık yazıyordu değişcektir heralde
Tatlı anne adayları merhaba bende varım allah nasip ederse aralık annesi olucam inşallah. Benim sat 10 mart tahmini doğum 15 aralık öğrendiğimde (12 mart) bhcg 263.67 doktorum haftaya gel o zaman bakalım çok küçük dedi hayırlısıyla bi görsem.8 ay hepberaberiz hepimiz güzel haberler veririz inşallah öptüm sizii