benim bu soruma kim cevap vericek???????????????
Bana topuklu ayakkabı giyme dedi doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bu soruma kim cevap vericek???????????????
kızlar moralım cok bozuk az once tuvalete gıttıgımde 1 kaç damla kan gordum.bugun tam 10 haftalıgız yerlesme kanamasıda olamaz ıncedende bı sancı var bebegım dusecekmı saflastım dr a bıle gıdesım gelmıyo kotu bısey solıcek dıyee dualarınıza ıhtıyacımız avr ((
Bana topuklu ayakkabı giyme dedi doktor.
kızlar moralım cok bozuk az once tuvalete gıttıgımde 1 kaç damla kan gordum.bugun tam 10 haftalıgız yerlesme kanamasıda olamaz ıncedende bı sancı var bebegım dusecekmı saflastım dr a bıle gıdesım gelmıyo kotu bısey solıcek dıyee dualarınıza ıhtıyacımız avr ((
kızlar llisteye benide allııııın 21 aralık benimde 1. ölü doğum oldu 2. Hamileyim
cnm adet dönmeine gelmiş olmasın hesapladınmı???
cnm benim rabbim bunu hayırlısıyla kucağına almak nasip olur....
Bebeğin erkenmi doğdu nasıl bir ölü doğumdu???
40+3 günlüktü yavrum bursa şevket yılmaz hastanesine gidiyordum ne zaman gitsem sağlılğı yerinde diyorlardı gelişimi felen günüm geldi 28 ekimde gel demişlerdi hafta sonu girdi doktorum yoktu derken 1 kasım günü gitttim nts ye aldılar kalp atışları yoktu suni sancı ile doğum yaptım..hastaneye gitmeden önce ki akşam karnım taş gibiydi ama kötü şeyler düşünmek istemedim kanama yok birşeyim yok ben iyiyim diyordum oda bebişim ölmüş meğer unutamam aklımdan çıkmaz her gördüğüm bebeği ona benzetirim die de bakamadım yavruma babas ı görmüş aynı ben mişim kıpkırmızı dudakları varmış benim gibi beyaz tenliymiş kızım cinsiyetinide zaten doğum masaında öğrendik nazla kızım hiç göstermedi kendini...3.450 kilo 53 cm dünyaya gelmişti kızım
bu bebişimde keseyi de gördük şimdilik durumuz da iyi inş. sağ salim kucağıma alırım
40+3 günlüktü yavrum bursa şevket yılmaz hastanesine gidiyordum ne zaman gitsem sağlılğı yerinde diyorlardı gelişimi felen günüm geldi 28 ekimde gel demişlerdi hafta sonu girdi doktorum yoktu derken 1 kasım günü gitttim nts ye aldılar kalp atışları yoktu suni sancı ile doğum yaptım..hastaneye gitmeden önce ki akşam karnım taş gibiydi ama kötü şeyler düşünmek istemedim kanama yok birşeyim yok ben iyiyim diyordum oda bebişim ölmüş meğer unutamam aklımdan çıkmaz her gördüğüm bebeği ona benzetirim die de bakamadım yavruma babas ı görmüş aynı ben mişim kıpkırmızı dudakları varmış benim gibi beyaz tenliymiş kızım cinsiyetinide zaten doğum masaında öğrendik nazla kızım hiç göstermedi kendini...3.450 kilo 53 cm dünyaya gelmişti kızım
bu bebişimde keseyi de gördük şimdilik durumuz da iyi inş. sağ salim kucağıma alırım
canım benm halamın kızı 2hamileliginde yaptıgı testlerin hepsi sakat oldugunu gösteriyordu ve gel geleim amniyosentez işlemine onuda yaptırdılar riski göze alarak neler cekti ondada sonuç aynı yılmadı aldırmadı ve bebegini dogurdu gayet sağlıklı ve8-9aylık oldu 2.kızı bıcır bıcır rabbim ona bagışladı gebelikte yaşadıgı stres kendine kar kaldı doktoru böle yanlış sonuçlar verebiliyo malasef demiş eger testlere inanıp aldırsaydı durumu daha kötü olmazmıydı ?nese cok uzattım veren de alan da ALLAH tevekkül yeter die düşünüyorum nese cok uzattım saglıkla kalınkızlar ikili test önemli bir test neden yaptırmam diye düşünüyorsunuz?allah korusun down sendromu olan bir çocuğunuz olursa hayat boyu ona verebileceğiniz zararı düşündünüzmü bile bile??kendinizi geçtim anne yüreği ben ona bakarım diye düşünebilrsiniz ya size bişey olunca o çocuğunuz ne durumda olucak.lütfen biraz mantıklı düşünelim.ayrıca yanılma payı çok yüksek deniliyor.evet yanılma payı var.o zaman üçlü test yapılıyor ordada sonuçlar düşükse amniyosentez yapılıyor.en kesin sonuç amniyosentez zaten.
inan çook üzüldüm ama ömür biçilseydi bi şekilde hayata tutunurdu rabbim inşaallah bidaha bu üzüntüyü yaşatmaz sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsınMerhaba arkadaşlar, bende sizin gibi Aralık annesiydim, ama malesef benim bebeğim kesenin içinde gelişmemiş. Bu gün kalp atışlarını duyucaktık ama şok olucağımız sözler duyduk, yıkıldım çok sarsıldım ama güçlüyüm...
Yarın kürtaj olucam gebelik sona ericek, zaten tam olarak kesenin içinde bebeğe dair hiç bi şey yok.
Rabbim sizlerin bebeklerine ve sizlere uzun ömürler versin, çalıştığımdan dolayı konuları pek takip edemiyodum ama akşamları sizlerin yazılarınızı okuyodum.
İnşallah kazasız belasız mutlu bi şekilde bebeklerinizi kucaklarınızı alırsınız, sağlıcakla kalın.
hiç üzülme melegin cennette ordan sana bakıyordur inan rabbim kimseye yaşatmasın cok zor tahmin edebiliyorum rabbim kendini hazır hissettiginde yine nasip etsin inşaallah saglıklı bi bebecik40+3 günlüktü yavrum bursa şevket yılmaz hastanesine gidiyordum ne zaman gitsem sağlılğı yerinde diyorlardı gelişimi felen günüm geldi 28 ekimde gel demişlerdi hafta sonu girdi doktorum yoktu derken 1 kasım günü gitttim nts ye aldılar kalp atışları yoktu suni sancı ile doğum yaptım..hastaneye gitmeden önce ki akşam karnım taş gibiydi ama kötü şeyler düşünmek istemedim kanama yok birşeyim yok ben iyiyim diyordum oda bebişim ölmüş meğer unutamam aklımdan çıkmaz her gördüğüm bebeği ona benzetirim die de bakamadım yavruma babas ı görmüş aynı ben mişim kıpkırmızı dudakları varmış benim gibi beyaz tenliymiş kızım cinsiyetinide zaten doğum masaında öğrendik nazla kızım hiç göstermedi kendini...3.450 kilo 53 cm dünyaya gelmişti kızım
ne diyim sana üzgünüm ama bu hal geçmiyor kolayla canım kendimizi mutlu etmeyi öğreneceğiz.İLK AĞLAMA KİRİZİM.
Dün iş yerinde gerizekalı bi insanla bir tartışma yaşadım,çok moralim bozuldu,,eve gelene kadar aklımda o salakla kavga edip durdum sürekli gözümn önüne geldi eve gelip benimkine anlattım,adam hiç tepki vermeden odaya geçti...
benimde sinirim bozuldu bağrıp çağırdım,,,madem benim sorunlarımı paylaşmayacaktın niye evlendin,zaten hastanede sıra beklerkende oflayıp pufluyorsun,,,zora gelemiyorsun..diye bi sürü bağırıp çağırdım...sonra gittim odaya ağladım.
bu sabah kalktım önce kustum..sonra ağlama krizine giridim aralıksız 45 dk ağladım..yanıma gelip"bunlar hamilelik ağlamaları diye beni teselli etmeye çalıştıkça anlamadığını düşünüp daha çok ağladım,işe gelirken ağlamalarım devam etti,şu anda işteyim ağlamıyorum ama suratım ağlamaktan çok kötü şiş ve ben hala çok üzgün ve mutsuzum...
bide gece üstüne üstlük kocamı gelinlik giyerken görüyorum kavga ediyoruz,sonra başka bi rüyaya geçiyoruz beni karnımdan bıçaklıyor bebeğim ölüyor yine ağlıyorum çok kötüydü
ben 2 aylıkken kaıln topuklu giymiştim canım hatta oynadım da bir şey olmadı riskin varsa tavsiye etmem tabi ki,bence bir sorun olmaz dikkat edersen ama babetleride abiyeye çevirebilirsin hamilelikte ayaklar falan şişiyor ya zorlanma diye
bir şey sorucam bugün çok yakın arkadışımızın oğlunun lüks biryerde sünnet düğünü var malum giyinmek lazım kıyafetimin altına topuklu ayakkabı giyicem bir sakıncası olurmu??????????yada kaçıncı haftadan sonra yasak bu tür ayakkabıları giymek.....?????:26:
ne güzel durumun bilincindesin canım,hep öyle düşün bu günler geçecek,boşuna üzülüyorum değişen o değil benim diye düşün hep kendini mutlu etmeye çalış...demesi kolay tabii en ağır ben geçirdim doğumdan sonra 8 ay pskolojik tedavi görmüştüm bu yüzden panik atağa çevirdiben onunla hamile kaldığımı öğrendiğimiz ilk anda konuşma yaptım."bak bu bizim için uzun bir süreç ve sen bu süreçte çok sabırlı olmalısın,çünkü ben kişilk değiştirieceğim,sürekli ağlayabilrim,kavga edebilirzi,,başa çıkılmayacak bir hal alabilirim,bunlar için şimdiden senden özür diliyorum ,lütfen beni idare et olurmu dedim..her seferindede ben terapi yapamamki ,,,benim ihtiyacım var zaten
bak şimdi bu satırları yazarken bile ağlamaya başladım..offf allahım yardım et
Kızlar dün komşumun biri dedi ki;
"bebeğine şimdiden ismini koy,ola ki kötü bir durum olursa onu kaybedersen ismiyle gitsin kürtaj bile olsan ismini koymazsan öteki dünyada birbirinizi bulamazsınız bir ismi olsun birbirinizi bulmanız kolay olur" dedi.
yaa ozaman cinsiyeti belli olunca hemen belirlemek lazım bu isim işini.....
Kızlar dün komşumun biri dedi ki;
"bebeğine şimdiden ismini koy,ola ki kötü bir durum olursa onu kaybedersen ismiyle gitsin kürtaj bile olsan ismini koymazsan öteki dünyada birbirinizi bulamazsınız bir ismi olsun birbirinizi bulmanız kolay olur" dedi.