2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aman canım hiç olmasın bulantın inşallah hep böyle devam et kötü birşey valla
güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi

Ben aranıza yeni katıldım bugün 9+2 olduk bebişimle.... İnanılmaz heyecanlı bir bekleyiş bu, normalde bu bulantılar,tiksinmeler,ağrılar olsa kendimizi çok hasta ilan ederdik ama ne tuhafki bu yakınmalarımızı etrafımızdakilere söylediğimizde herkesin yüzünde tatlı bir gülümseme oluyor... En güzeli de bu olsa gerek.... Ama arkadaslar ya benim inanılmaz tiksintim var her şey çok kötü kokuyo, en sevdiğim şeylerden tiksindim, sütü her zaman içerdim cok ta severdim ama hamile kaldığımdan beri kesinlikle içemiyorum ne yapıcam ben ya insallah gecer, benim gibi olan arkadaslar varmı acaba;(

Ben de haftaya çarşamba günü doktora gideceğim tekrardan. Kalp atışlarını dinleyeceğiz Allah izin verirse.

Bir de doktor benden kan taraması testi istedi. ne olduğunu bilen varmıdır ?

Hamilelikte ilk yapılan tetkikler,herkesten isteniyor benim bildiğim ben de bu sabah kan verdim.

Hamilelikte ilk yapılan tetkikler,herkesten isteniyor benim bildiğim ben de bu sabah kan verdim.

evet tatlım her doktor istiyo bu tetkikleri. benim doktorum kalp atışlarını duymadan istemiyo ama kalp atışlarını duyduktan sonra istiyo bu tetkikleri. bana sağlık ocağındaki doktor istedi ama yaptırdım kansızlık çıktı ilaç verdi

hoşgeldın tatlım seni çok iyi anlıyorum aklına yiyecek içecek bişey geldimi bile tiksiniyorsundur. benım böyle 4. haftam ama çok sıkıldım allah yardım etsin hepimize ben çok zorlanıyorum yaaaaa

Ben de haftaya çarşamba günü doktora gideceğim tekrardan. Kalp atışlarını dinleyeceğiz Allah izin verirse.

tam kan sayımıdır tatlım banada yaptı tsh a falanda baktı istemeseydi garipti

Bizde 4+6 ile ilk gittiğimizde yapıldı..Doktorlar bir sıkıntı olduğu için değil genel kontrol amaçlı yapıyor

Genel kan taraması 7. Haftamda bende yaptırdım, kansızlık olup olmadığına kan sekerine falan bakılıyor arkadasım, insallah sonuclar güzel cıkar

ne güzel bayağı büyümüşsünüz siz :))

benim henüz ne tiksinti ne bulantı yiyorum, yiyorum, yiyoruummm....bunları yazarken bile bişeyler tıkıştırıyorum :))

BEN AŞERDİĞİM ŞEYDEN DAHA SONRA İĞRENİYORUM..NORMAL Bİ SÜREÇ SANIRIM ,,,HAYIRLI OLSUN sirinege

herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor.Ben ne bulantı ne tiksinti hiçbiri yok ama inanılmaz hassas bir burnum oldu

Kızlar haftasonu birsürü kıyafet aldım,çünkü artık giremiyorum pantalonlarımın eteklerimin içine..lcw,defacto ve collezone da bi sürü kıyafetler var bize göre fotosunu çekip koyarım bir ara,bi tanede bebekli tişört aldım çok şirin,siz aldınızmı bişiler

ben sütyen almıştım bir de beli lastikli kot...pek bişey almama gerek kalmadı zira ablam verdi büsürü şey bi de o göbüşü bebekli tshirtlerden almış teyzemiz azcık göbeklenelim giyeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…