2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Annişler ve kuzuları nasılsınız beni soracak olursanız korkunç bir pazar günü geçirdim bulantılar beni helak etti hast. gittik vücut susuz kalmış hemen yatırdılar daha yeni eve geldim çok şükürki mercimeğim çok iyi kalp atışlarınıda duyduk kocaman olmuş sıpam bulantılar bebeğin iyi olduğunun bir göstergesiymiş ama olmayanların endişe etmesine gerek yok bünyeden bünyeye değişiyor çok zor bir geceden sonra evime ve yatağıma kavuştum allah kimseyi düşürmesin özel mözel ama hastane işte şimdi bulantımda az inşallah böyle gider öptüm sizi yeni gelen anneler hoşgelmişler allahım hepimize kolaylıklar versinde alalım bebişlerimizi kucaklarımıza .

Aynen öyle melos:) bütün kokular düşmanım insallah gecer, genelde 4.aydan sonra gecer derler ama belli olmaz tabi.

ayy tatlım işte değilsen çekip koysaa merak ettim

geçmiş olsun tatlım

arkadaşım çok geçmiş olsun.Yat dinlen bugün hastanede yoruyor insanı

ben sütyen almıştım bir de beli lastikli kot...pek bişey almama gerek kalmadı zira ablam verdi büsürü şey bi de o göbüşü bebekli tshirtlerden almış teyzemiz azcık göbeklenelim giyeriz

sutyen kilot benimde almam gerek,,ablan varmış ne güzel şanslısın:)

al bendende okadar cumartesi gece saat 2 di ve ben kusuyordum...ayy çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum...sanada çok geçmiş olsun tatlım

ayy tatlım işte değilsen çekip koysaa merak ettim

ayyy işteyim cnm ya,bide hepsini yıkadım akşam,ama eve gidince çekerim,,,yarın tatil ya paylaşırım. olurmu

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine allah birdaha göstermesin inş.

olur tatlım olur yaa ben ne zaman giycem hamile kıyafetlerini . sadece akşamları karnım şişiyo geçen akşam ilk defa eşimde farketti he sonunda ya diyo azcık göbeğin var diyo ben çok ince belli ve göbeğimde dümdüz olduğum için eşimin hoşuna gitti

kızlar merhaba bana bir fikir verin lütfen. Bulantım kusmam filan hiç yok. Sadece geçenlerde biraz başım döndü okadar.

Sadece sürekli uyku halinde geziyorum. Sanki beynime perde çekilmiş. Hep yorgun hissediyorum.

Benim gibi olan varmıdır ?

:))) ben ağırlık olarak zayıf olsamda hep göbüşüm olmuştur ,şimdide şiştikçe şişiyorum...ne güzel işte ebru şallı gibi olursun ,merak etme 5.aydan itibaren hepsini giyicez,,gerçi ben aldığım bebişli tişörtü hafta sonları giyicem küçük beden aldım çünkü....tişörtün üstünde,,bebek yükleniyor lütfen bekleyiniz yazıyorz:)))

ya kızlar hamile kıyafetleri giymeye basladınız mı? Ben eskı kıyafetlerimin hepsini hala giyebiliyorum, 9 haftada 1kilo aldım. Göbüş te cıkmadı henüz. Ne zaman hamile oldugumuz belli olcak bizim. O cici kıyafetleri giymek istiyorum bende:)

bak netten buldum

Ben varım Bulantım kusmam tiksinmem vs hiçbirşeyim yok ama bıraksan 24 saat uyuyabilirim.Evet bende yorgunum ve ben çalışmak zorundayım ama konsantre olamıyorum

ayy çok güzelmiş yazı tatlım yaaa kalp atışlarını duyim bende gidip alcam o tişortlerden ne zaman göbeğim çıkarsa giyerim artık

benm de bütün kıyafetlerim oluyor. aksine 1 kilo verdim ben.

lcw da çok gzl şeyler var, tavsiye ederim:)

Arkadaslar bu arada tv izleme imkanı olanlar için söylüyorum, trt1 de gülbende az sonra ismini unuttum ama bir uzman doktor hamilelik süreciyle ilgili bilgiler aktarıcak, bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…