2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

amin cnm. miden boş olduğu için içtiğimiz sular daha kötü ediyo bize tatlım.

bende dinledim doktorda ama hissedebilirmiyizki kalp atışını zannetmiyorum canım
sana birimi dedi hissediyorum ben diye

arkadaşım demişti ama doktora sormak lazım bence, o öyle deyince bende mi anormallik var diye şüphelendim.
ama daha 2 gr. cık bişey :)

hayırlı haberlerle dönersin inş tatlım. bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın

tatlım sende hayırlı haberlerle dönersin inş keseyide görürsün

bebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.

ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.

gariplik bende mi acaba

biz doktora gittiğimizde ekranda gördük sadece...O minikki onlar hissetmemiz mümkün değil henüz

kızlar bebeğinin kalp atışlarını gören var mı?
Nasıl bir şey kesenin içinde

heyecalı ol ama tedirgin olma lütfen.Herşeyin hayırlısı inşallah bugün keseyi görürsün kalp atışları için beklemen lazımAkıntı konusunu doktorunla detaylı bir şekilde konuşmalısın.

heyecalı ol ama tedirgin olma lütfen.Herşeyin hayırlısı inşallah bugün keseyi görürsün kalp atışları için beklemen lazımAkıntı konusunu doktorunla detaylı bir şekilde konuşmalısın.

ıns canım ya tedırgın olmak ıstemıyorum ama genede dusunuyo ınsan işte ama allahın izniyle ıns guzel haberlerle donerım kalp atısı ıcın sanırım ıkı haftam daha var

selam canlarım nasılsınız. nasıl gidiyor
benim bugün başım ağrıyo hafif dönüyo ya da onun dışında bişi yok. bulantı olmadı bende ya erken ya böyle olacak. İNŞ böyle devam eder. bulantısı olan arkadaşlarıma Allah ım kolaylık versin.

kesenin içinde tam belli olmuyo, beyazlık küçük bişey. ben 6+4 günlükken gittiğimde kalp atışını dinletti doktor.

koşarsında kalbin hızlı atar ya, onun gibi. onların kalbi daha hızlı atıyor bizden..

inşallah sende bebeğinin kalp atışını dinlersn canım, allh isteyen herkese nasip etsin.

evet etyzesi ben 15 gün önce gördüm.Yüce mevlamın işleri mucize gibiEkrane bakakaldım ne konuşabildim nede birşey düşünebildim.
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah
Aşagıdaki linkte sayfanın sonunda bir ultrason görüntüsü var aynen öyle görünüyordu
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Ben de haftaya çarşamba günü doktora gideceğim tekrardan. Kalp atışlarını dinleyeceğiz Allah izin verirse.

Bir de doktor benden kan taraması testi istedi. ne olduğunu bilen varmıdır ?

slm canlarım nasılsınz bakem cücüklar nasıl

günaydın canım sende iyisindir umarım

günaydın arkadaşlar Pazartesi sendromu ile başlayan birgün daha

neyseki yarın tatil diye çok sendroma girmedim:

inşallah tatlım allah herşeyi gönlümüze göre versin

bende dinledim doktorda ama hissedebilirmiyizki kalp atışını zannetmiyorum canım
sana birimi dedi hissediyorum ben diye

bencede şu anda hissetmemiz mümkün değildir,üst üste kaç doku var arada,keşke hissedebilsek

çok güzel bir ses dünyanın en güzel sesi,nokta gibi duruyor kesenin içinde,benim bidahaki bebişle buluşmam 7 mayısta ,nokta olarak gördüğüm bebişim kolları bacakları çıkmış olarak görücem inşallahhhh

duyarsın tatlım mutlaka allahın izniyle
teyzesi resimlerimizi yükleyecektim ama bilgisayarda sorun hala var atamıyorum malesef sürekli deniyorum ama offf offff

merakla bekliyorum tatlım inş sorun düzelir tatlım bende ultrason resmimizi buzdolabı süzleri var çerçeveli ona koyup buz dolabına yapıştırcam cnm

herkese çoook aydın bir gün diliyorum dilerim keyifler yerindedir geçmişe şöyle bir göz atıp geliyorum....

heyecanlandım şimdi bende...biz de çarşamba gideceğiz...güzel haberlerle dön hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…