canım bende aynıyım ama ben artık cubukta yıyemıyorum çok tiksindim suda içemiyorum aşırı midemı bulandırıyor çok bunaldım ya hiç geçmeyen çaresı de olmayan bir bulantı felaket sabahları vc de baygınlık geçiriyorum aksama kadar zorla bişeyler yemeye çalışıyorum ve bulantı ve öğürmeler hiç geçmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabırlar versın
bende dinledim doktorda ama hissedebilirmiyizki kalp atışını zannetmiyorum canım
sana birimi dedi hissediyorum ben diye
bu gece hic uyumadik biz bebisimle, cunku annesi cok heyecanli, kalp atisini gorecegiz ya da duyacagiz. 6 haftalikken gorememistik kalp atisini hos bende biraz kilo var...10 gun sonra gel dedi. 10 gun gecmek bilmedi...bugun duyalim oyle bir uyku cekecegiz ki...benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti, bos gebelik yuzunden sebebiyle... 4 ay once...o kadar uzulduk ki...herseyde vardir hayir...
anne adaylari...umarim bu aksam ben dunyayin en mutlu annesi olurum. doktor kesenin kontorleri ve buyumesi guzel demisti...kocaman umutla gidiyoruz ...
günaydın kızlar bugun bende 5+5 deyım doktora gıdıcem ıns keseyı goruruz kalp atısı için daha erken sanırım allahım öğrenelı daha 10 gun oldu bana 10 ay gıbı geldı kasıklarım agrıyo arada cok korkuyorum bıde bazen akıntım bıraz koyu sarı kahvemsı oluyo ıns bı sıkıntı cıkmaz gorurum kuzumun kesesını bugun ayyy hem cok heycanlıyım hem cok tedırgın
bebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.
ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.
gariplik bende mi acaba
son esinti tatlım sen bebişinin kalp atışlarını duyddun mu tatlım.?
günaydın kızlar bugun bende 5+5 deyım doktora gıdıcem ıns keseyı goruruz kalp atısı için daha erken sanırım allahım öğrenelı daha 10 gun oldu bana 10 ay gıbı geldı kasıklarım agrıyo arada cok korkuyorum bıde bazen akıntım bıraz koyu sarı kahvemsı oluyo ıns bı sıkıntı cıkmaz gorurum kuzumun kesesını bugun ayyy hem cok heycanlıyım hem cok tedırgın
duydum tatlım cuma gün çok dinletmedi etkilenmesin diye ama çok güzeldiiii darısı başına inş.
heyecalı ol ama tedirgin olma lütfen.Herşeyin hayırlısı inşallah bugün keseyi görürsün kalp atışları için beklemen lazımAkıntı konusunu doktorunla detaylı bir şekilde konuşmalısın.
inş cnm yaa bende cuma günü gitcem inş bende duyarım
kızlar bebeğinin kalp atışlarını gören var mı?
Nasıl bir şey kesenin içinde
slm canlarım nasılsınz bakem cücüklar nasıl
günaydın arkadaşlarPazartesi sendromu ile başlayan birgün daha
bu gece hic uyumadik biz bebisimle, cunku annesi cok heyecanli, kalp atisini gorecegiz ya da duyacagiz. 6 haftalikken gorememistik kalp atisini hos bende biraz kilo var...10 gun sonra gel dedi. 10 gun gecmek bilmedi...bugun duyalim oyle bir uyku cekecegiz ki...benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti, bos gebelik yuzunden sebebiyle... 4 ay once...o kadar uzulduk ki...herseyde vardir hayir...
anne adaylari...umarim bu aksam ben dunyayin en mutlu annesi olurum. doktor kesenin kontorleri ve buyumesi guzel demisti...kocaman umutla gidiyoruz ...
bebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.
ben 6 haftalıkken gitmiştim ve kalp atışlarını duydum ama alttan baktı benimkine
ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.
gariplik bende mi acaba
bende dinledim doktorda ama hissedebilirmiyizki kalp atışını zannetmiyorum canım
sana birimi dedi hissediyorum ben diye
duyarsın tatlım mutlaka allahın izniyle
teyzesi resimlerimizi yükleyecektim ama bilgisayarda sorun hala var atamıyorum malesef sürekli deniyorum ama offf offff