2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydınnnnnnnnn
nabersiniz bakalım ?

süt ben de içemiyorum fare gibi oldum peynir kemirmekten :KK1: yoğurt ve ayran da tüketmeye çalışıyorum işte...bi de tahinde çok kalsiyum varmış (ama dikkat kilo yapar çok pis :KK1: )

benim kiloyla derdim yok pek tatlım yapsın hem bana hemde bebişime yapsın inş. ama tabi çokda yapmasın.:KK9: peynir hiç yiyemiyorum ben . geçenki hamileliğimde yiyodum peynir ama bunda yiyemiyorum. bende bari yoğurtla ayran tüketmeye çalışım. eşimde kızıyo sen süt içmiyosun diye

kızlar benim gibi olan varmı ben hiç kahvaltı yapamıyorum şuan bile çubuk krakerle doyurmaya çalışıyorum karnımı:KK14:. süt felanda içemiyorum ne yapıcam ben böyle yaaa:KK14::KK14:

canım bende aynıyım ama ben artık cubukta yıyemıyorum çok tiksindim suda içemiyorum aşırı midemı bulandırıyor çok bunaldım ya hiç geçmeyen çaresı de olmayan bir bulantı felaket sabahları vc de baygınlık geçiriyorum aksama kadar zorla bişeyler yemeye çalışıyorum ve bulantı ve öğürmeler hiç geçmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabırlar versın

slm canlarım nasılsınz bakem cücüklar nasıl :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydın caım merhabalarrrrr cücüklerin keyfi yerinde valla ekmek elden su gölden yatıp duruyorlar olan bizlere oluyor ahhhh ahhhh anne olunca anlarsın laflarını erkenden öğrenmeye başladık sayelerinde:KK1:
siz nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım:nazar:

Son düzenleme:
günaydın caım merhabalarrrrr cücüklerin keyfi yerinde valla ekmek elden su gölden yatıp duruyorlar olan bizlere oluyor ahhhh ahhhh anne olunca anlarsın laflarını erkenden öğrenmeye başladık sayelerinde:KK1:
siz nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım:nazar:

evet haklısınz şimdilik yolunda gibi bulantı ve cıkarmalar olmasa dahada ii oluvercek ya neyse işte her güzelin bi kusuru vardır derlerya buda öle bişi olsa gerek:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sat ımız aynı ama degerın cok ıyı benım henuz su anda hesaplamalara gore 3.000 ıkızmı senınkısı acaba oyle derler genelde ama benımkısı gec dollenmemı anlamadım neyse hayırlısı artıkk[/QU

bir tane kese görüldü ama doktor kese büyük dedi açıkçası isterdim ikiz olsun çünkü birinci daha olmadan ikinciyi bile düşünüyorum :KK1::KK1: kardeşi olmalı mutlaka nasip artık Allahım hayırlısını nasip etsin :emir_bebek:

bu gece hic uyumadik biz bebisimle, cunku annesi cok heyecanli, kalp atisini gorecegiz ya da duyacagiz. 6 haftalikken gorememistik kalp atisini hos bende biraz kilo var...10 gun sonra gel dedi. 10 gun gecmek bilmedi...bugun duyalim oyle bir uyku cekecegiz ki...benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti, bos gebelik yuzunden sebebiyle... 4 ay once...o kadar uzulduk ki...herseyde vardir hayir...
anne adaylari...umarim bu aksam ben dunyayin en mutlu annesi olurum. doktor kesenin kontorleri ve buyumesi guzel demisti...kocaman umutla gidiyoruz ...

bu gece hic uyumadik biz bebisimle, cunku annesi cok heyecanli, kalp atisini gorecegiz ya da duyacagiz. 6 haftalikken gorememistik kalp atisini hos bende biraz kilo var...10 gun sonra gel dedi. 10 gun gecmek bilmedi...bugun duyalim oyle bir uyku cekecegiz ki...benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti, bos gebelik yuzunden sebebiyle... 4 ay once...o kadar uzulduk ki...herseyde vardir hayir...
anne adaylari...umarim bu aksam ben dunyayin en mutlu annesi olurum. doktor kesenin kontorleri ve buyumesi guzel demisti...kocaman umutla gidiyoruz ...

inşallah tatlım güzel haberlerle gelirsin buraya o muhteşem sesi duymuş olarak allahım herkese tatdırsın bu duyguyu inşlallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugun bende 5+5 deyım doktora gıdıcem ıns keseyı goruruz kalp atısı için daha erken sanırım allahım öğrenelı daha 10 gun oldu bana 10 ay gıbı geldı kasıklarım agrıyo arada cok korkuyorum bıde bazen akıntım bıraz koyu sarı kahvemsı oluyo ıns bı sıkıntı cıkmaz gorurum kuzumun kesesını bugun ayyy hem cok heycanlıyım hem cok tedırgın

İnşallah herşey gönlünce olur bu akşam bebişinin kalp atışlarını duyarsın:KK16:

canım allah gonlune gore versın ıns gorurusunuz kalp atıslarını bızde bugun kese gormeye gıdıcez ıns mutlu umutlu cıkarız doktorların yanından :26:

günaydın kızlar bugun bende 5+5 deyım doktora gıdıcem ıns keseyı goruruz kalp atısı için daha erken sanırım allahım öğrenelı daha 10 gun oldu bana 10 ay gıbı geldı kasıklarım agrıyo arada cok korkuyorum bıde bazen akıntım bıraz koyu sarı kahvemsı oluyo ıns bı sıkıntı cıkmaz gorurum kuzumun kesesını bugun ayyy hem cok heycanlıyım hem cok tedırgın

içini ferah tut canım iyi düşün iyi şeyler olsun görürsün tabi keseni oda seni görmek için sabırsızlanıyordur eminim.akıntınıda sor mutlaka rengi kahvemsiyse ihmal etme tatlım
güzel haberlerini bekliyor olacağız burda

bebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.

ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.

gariplik bende mi acaba

içini ferah tut canım iyi düşün iyi şeyler olsun görürsün tabi keseni oda seni görmek için sabırsızlanıyordur eminim.akıntınıda sor mutlaka rengi kahvemsiyse ihmal etme tatlım
güzel haberlerini bekliyor olacağız burda

inş canım ya ıns mujdemle donerım akıntımı sordum rahım genısledıkce lekelenme olabılır dınlen dedı ben zaten progestan kullanıyorum ıns bısey olmaz kuzuma allahım bıze bagıslar saglıkla alırız kucagımıza allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın kımseyı evlat hasretıyle yakmasın o benım 2 sene sonra gelen rabbımın bı hedıyesı cok bekledık ıns sonuna kadar saglıkla buyur:26::26:

bebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.

ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.

gariplik bende mi acaba

bende dinledim doktorda ama hissedebilirmiyizki kalp atışını zannetmiyorum canım
sana birimi dedi hissediyorum ben diye

X