2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

:KK1::KK1:yacık kız adama :KK1::KK1:

ya canım bırak dalga geçiyo resmen benle.
6 da aradım yarım saate gelirim dedi.
demin aradım.
1 saate gelirim dedi.
bende hiç gelme burda yerin yok dedim
iyi dedim ona.
birazdan da çıkarım evden teli de almıcam anahtarı da yok.
arasın dursun korksun biraz.

ya canım bırak dalga geçiyo resmen benle.
6 da aradım yarım saate gelirim dedi.
demin aradım.
1 saate gelirim dedi.
bende hiç gelme burda yerin yok dedim
iyi dedim ona.
birazdan da çıkarım evden teli de almıcam anahtarı da yok.
arasın dursun korksun biraz.

canım adamn yüregine inebilir bence böle yapma sona aranz dahada acılır allah korusun:26:

öfff çok sıcak bugün ya başladı yine bu güneşşş hiç sevmiyorum ya

benimde yazla hiç aram yok

ama ben hep 28 günde bir regli oluyorum. en son 4 nisanda oldum ve şimdi 1 mayısta olucam . ve 21 nisanda
ilişki yaşadık . yani adetime 10 gün varken yaşadık :KK43: normalde yumurtlama günüm 18 nisan :KK43:(

belli olmaz belkide tutmuştur canım bebekler her türlü mucizeleri içlernde barındırabiliyorlar
inşallah vardır yoksada inşallah çok bekletmeden gelir

selam kızlarrrr... bu eşim beni sinir ediyor.
pazar günleri eve girmek bilmiyo ya hiç bana vak,it ayırdığını görmedim...
nefret ettiriyo zorla kendinden.
eve gelme dedim bende sakın evden atarım seni dedim.
gelmesinde zaten gıcık şey

canım ya korkar yapma öyle tel falan bırakma ben öyle birşey yapsam daha çok kavga ederiz ama çok da güzel hakediyorlar

slm cici aralık anneleri nasılsnz bakem:KK1:

can sıkıntısı babamızın işleri yoğun yok ortaada yine oradanda arkadaşlarının yanına geçti bende kızımla oturuyorum ev topladım biraz

benimde yazla hiç aram yok

belli olmaz belkide tutmuştur canım bebekler her türlü mucizeleri içlernde barındırabiliyorlar
inşallah vardır yoksada inşallah çok bekletmeden gelir

canım ya korkar yapma öyle tel falan bırakma ben öyle birşey yapsam daha çok kavga ederiz ama çok da güzel hakediyorlar

can sıkıntısı babamızın işleri yoğun yok ortaada yine oradanda arkadaşlarının yanına geçti bende kızımla oturuyorum ev topladım biraz

size ii oturmalar ne diyim:KK1::KK1::KK1::KK1:

ya kızlar bşii sorcam bizim babamz ben hamile:nazar: kaldıgımı ögrendigimden beri bi deiştiki nazlı oldu (zati nazlıydı)aserik oldu:KK1:hergün canı bişiler cekiyo bide sürekli uyuyo yawww ilkkez baba olmuyo bu2. olcak inşaallah sizinde kocalarınz böle deiştimi?:KK17: acaba

Selam kızlar 3,5 yıdır evliyim 3 senedir olmuyordu bebeğimiz tam tedavi için doktora gittik ilaca başlayacaktım hamile kaldım. Benim SAT 21 döllenmede tahmine göre 4 nisan netteki hesaba göre de 26 aralık bebeğin doğum tarihi. Geçen çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördük ancak bebeği ölçemedi çok küçük dedi kalp atışınıda keza duyamadı önümüzdeki cumaya randevu verdi bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız çook heyecanlıyım beklemek çok zor sabııır:18::18::18:

canım betahcg kac?

ya kızlar bşii sorcam bizim babamz ben hamile:nazar: kaldıgımı ögrendigimden beri bi deiştiki nazlı oldu (zati nazlıydı)aserik oldu:KK1:hergün canı bişiler cekiyo bide sürekli uyuyo yawww ilkkez baba olmuyo bu2. olcak inşaallah sizinde kocalarınz böle deiştimi?:KK17: acaba

bizim babamız da değişti ama ben hiç anlatmiim...biz zaten babamız yönünden çok şanslıyız çünkü türk erkeği standartlarının çoook üstünde bir babamız var şimdi iyice aştı standartları....:nazar::nazar::nazar:

bebiş de annesi de çoook seviyor babamızı iyiki var

bizim babamız da değişti ama ben hiç anlatmiim...biz zaten babamız yönünden çok şanslıyız çünkü türk erkeği standartlarının çoook üstünde bir babamız var şimdi iyice aştı standartları....:nazar::nazar::nazar:

bebiş de annesi de çoook seviyor babamızı iyiki var

Allah eksikliklerini göstermesin,şeytana uydurmasın bizde öyle canım,İnşallah hep böyle olur da mutlu huzurlu hayatlar süreriz..

benim hala kasık sızılarım devam ediyor,karnımda geçen hafta regl olacakmışım gibi sancı oluyordu bu hafta kesildi ama kasılkarımda sızı var ya ,gerçi hiç oturmuyorum sürekli bir işim var 1. de hiç böyle olmamıştı kötü bir tecrübe yaşamak istemiyorum inşallah yaşamam yarın öğlen olsun hemencik yaaaaa

mrb kızalr bırsey soracagım merak edıyorum bebegın kalp atısının olmama durumunu nasıl anlasılıyor yanı ancak dr ultrasyonda mı anlar hanı dusuk tehlıkesını ne old az cok bılıyorz lekenleme fazla olunca yada kanaman buda bır tehlıke beklıyor dıyebılıyoruz ama bu kalp atısının olup olmadıgını dr gıtmeden bızler anlayabılırmıyız.....dr gıttım kalp atsıalrını duymadık cok kucuk dedı alttan muayane edersem duyulur dedı ama gerek yok bır hafta sonra gelın dedı bu zman nasıl gecer :))sabırsızlık ne kotu bırseymıs yerımde hıc duramıyorum rabbım bebıslerımızı sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın(aminn)

ii akşamlar güzel :KK49: ben bu topiğiii bugün keşfettim:KK53: doğum tarihim 18 aralık görülüyor allah nasip ederse.sizlerle tanıştığıma sevindim

herkese bol şifalı hamilelikler ve doğumlar diliyorum...

babanız komik olmuş seni anlamaya çalışıyordur canım nasıl aşerilir nasıl çok uykusu olur insanın:KK52::KK52:

mrb kızalr bırsey soracagım merak edıyorum bebegın kalp atısının olmama durumunu nasıl anlasılıyor yanı ancak dr ultrasyonda mı anlar hanı dusuk tehlıkesını ne old az cok bılıyorz lekenleme fazla olunca yada kanaman buda bır tehlıke beklıyor dıyebılıyoruz ama bu kalp atısının olup olmadıgını dr gıtmeden bızler anlayabılırmıyız.....dr gıttım kalp atsıalrını duymadık cok kucuk dedı alttan muayane edersem duyulur dedı ama gerek yok bır hafta sonra gelın dedı bu zman nasıl gecer :))sabırsızlık ne kotu bırseymıs yerımde hıc duramıyorum rabbım bebıslerımızı sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın(aminn)

bizim anlayabileceğimiz hiçbir şey yok canım
sadece ultrasona kalmış durumdayız ama daha küçük alttan görünmemesi normal günler geçmek bilmiyor evet ama sabretmeyi öğreniyoruz galiba

Amiin canım bende aynı durumdayım bakalım yarın belki duyarım :KK4:

ii akşamlar güzel :KK49: ben bu topiğiii bugün keşfettim:KK53: doğum tarihim 18 aralık görülüyor allah nasip ederse.sizlerle tanıştığıma sevindim

hoş geldin :KK49:

ii akşamlar hamileliğiniz hayırlı olsun.kalp atışlrını beklemek çok heyecanlı bir süreç ve dışardan hiç bir şekilde belli olmuyor keşke her evde bir ultrason makinesi olsa:KK1: hergün bakardık,sadece hiç kafanızı takmayın çünkü dışardan yapabildiğimiz tek müdahale du etmek,inş. önümüzdeki hafta duyarsınız

Hoşgeldin canım ben de sevindim inşalllah hepimiz için herşey yolunda gider..:nazar:

Kızlar benim midem çok garip ya ağrıyor ve şişkinlik var. Normal mi acaba :97: Yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. ..

hoşbuldum,
nasılsınız hamileliğiniz ii geçiyor umarım

2. olmasına ramen şu an pek bir şey anlamıyorum,aslında bu sinirimi bozuyor ben Aralık sonu sanırım doğum yapacağım çünkü burada ki arkadaşlarımdan epey gerideyim ilk kızımda da öyle olmuştu,bütün topik boşaldı ben hala bekliyordum doğuranların tek tek bebeklerinin fotolarını düzenliyordum :KK1::KK9::KK53::KK49: sanırım yine öyle olacak

canım merhaba hayırlı olsun satımız aynı senınle ben gecen cumartesı oğrendım doktor yarına randevu verdı ıns bızde keseyı goruruz kızlar bısey sorucam benım sureklı adet agrısı gıbı agrım var sızdede oluyomu normalmı cok korkuyorum kzuma bısey olur dıye ıkı sene sonra buldum ben onu ne olur dua edın benım ıcın

Sagol canim amin insallah gorursun keseyi ve bebisini.İlk gunler ayni benimde adet sancilarim gibi oluyordu simdi kalmadi arada belim agriyor bende korkuya kapiliyordum agrilarim gecti diye ama goguslerim agrimaya devam ediyor ordan anliyorum hala hamileyim diye :KK1: birde bu aralar acayip karnim sisiyor gazdan anlican herseyden aupheleniyoruz birseymi oldi diye. icini ferah tut yarin hayirli haberlerini bekliyorum:KK16::KK16:

X