2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet tatlım yeterki bebklerimiz sağlıklı olsunlar mor dolaşırızda. ben hastaneye gitmek istemediğimden keşeke karnımdan yapsalardı kolumdan yaptılar. karnımdan olsaydı ben yapardım hastaneye gitmeme gerek kalmazdı

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Sata göre hesapladığımda 7 haftalık hamileyim.Henüz doktora gitmedim.İstanbul-Anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum.Önerebileceğiniz bir dr.var mı acaba?

acıbadem kozyatagı hastanesı cem öncüloğlu ılk bebegımıde onunla normal dogurarak yaptım sahane bır doktor

Son düzenleme:

karındanda oluyor tatlım doktoruna sor başlayalımmı diye ihmal etme

selam kızlar...
doktora gittim geldim.
tahlil verdim gene aynı yüksek.
doktorum sağolsun çok rahatlattı beni.
1 aya kalmaz düşürürüz rahat ol dedi.
ilacı değiştirdik ve dozunu artırdık.
50 mg kullanıyordum.
şimdi 100 mg a çıkarttı doktor.
haftaya kontrolüm var işte..
dua edin emi kızlar :)
haber vereyim dedim.

ıyı gıdıyor o zaman hersey hadı hayırlısı bakalım ınsallah heersey gusel olacak

evettt kizlarrr obsesiff canim listeden silemedim senii dilerime n kisa zamanda tekrar kalirsinnnn gecmis olsunn basin sagolsun kizlar eksik yanlis yerleri soyleyin duzelteyimm lutfennnnn

evettt kizlarrr obsesiff canim listeden silemedim senii dilerime n kisa zamanda tekrar kalirsinnnn gecmis olsunn basin sagolsun kizlar eksik yanlis yerleri soyleyin duzelteyimm lutfennnnn

orkdm muhtemel dogum tarihim12-12-12 satımdan 1hafta geriymiş dedi benm doktor

benım bılgılerım sılınmıs benmı goremıyorum ?

listemiz tamamdirrr kizlarrr
maasallahh cok kalabaligizz ama gondermeyenlerde var en kisa zamande bekliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…