ay al bendende bu kadar kocaman üstlü ,davul gibi şis göbüşlü ve sürekli wc de olan bi eşim ben yha
evet ya garip bir eş oldum bendefasulyem 2 gr bense yere göğe sığamayacakmışım gibi hissediyorum. Gece-gündüz sürekli kalkıp kalkıp wc'ye gidiyorum.
kilom aynı hatta 1kg yakın kaybım bile var sayılır bulantılarım şiddetli benm
bende yok tatlım.irileşme va ağlama dışında hiçbir hamilelik belirtim yokallahtan elimde fasulyemin ultrason resmi var yoksa kimse bana inanmayacak
ayyyyyy ne güzel bulantı olmaması ben cok cok zorlanıyorum şimdi bile cıkarasım var cıkarınca rahatlıyorum ama bukez de acıkıyorum tansiyonm düşüyo zati cıkaracagm zamanda düşüyo hep yerlerde benm bu tansiyonnn
kızlar dun kesemıde bebegımıde kalp atısınıda gormus bulunmaktayım
Allah ım bu duyguyu her anne adayına yasatsın cok gusel seyler
eskıye dondum..tekrar yasadıklarım aklıma geldı duygulandım..ne guzel cok sukur verene
kesemız ve bebegımız kızlar
masallahh
Eki Görüntüle 401375
son bır haftadır bende boyleyım
yedıklerımı cıkarma ıstegı cıkarıncada tansıyonum dusuyor elım ayagım tıtrıyo malesef
eskıye dondum..tekrar yasadıklarım aklıma geldı duygulandım..ne guzel cok sukur verene
masallahh
Eki Görüntüle 401375
usg de kaç haftalık cıktı fasulyenkızlar dun kesemıde bebegımıde kalp atısınıda gormus bulunmaktayım
masallahh
Eki Görüntüle 401375
Çok şükür gözün aydın arkadaşımAllah hayırlısıyla kucaklarımızda da görmeyi nasip etsin
çok mutlu oluyorum bu haberleri alınca allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah
adına cok sewindim canm hayılı saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız rabbim yardımcımz olsun
maşallahh yavruna
usg de kaç haftalık cıktı fasulyenbide kaç mm boyunda Allah nazarlardan saklasın
bende iğne kullanıyorum tedbir amaçlı önceki kayıp olunca böyle uygun gördü doktorum senin kaçlık iğnen kendin vurabiliyormusun ben vuramıyorumdaVe nerden vurunuyorsun
tatlım iğne kan sulandırıcı mı seninki
evet tatlım ilk bebeğim kalp atışı başlamadığından sonlanınca testler normal olsa bile tedbir amaçlı vurunacağız dedi doktorum alıştım artık ilaç yakmasa iğnenin girdiğini bile hisstmiyorum artık
sonesinti tatlım iğne kan sulandırıcı mı seninki .doktor banada iğne verdi hastanede kolumdan vurdular sen nerden vuruyorsun. karından olsaydı ben kendim yapardım ama kolumdan vuramam ki. bide daha 1 tane yapildı benim vucudum çok hassas hemen mos mor oldu
evet tatlım ilk bebeğim kalp atışı başlamadığından sonlanınca testler normal olsa bile tedbir amaçlı vurunacağız dedi doktorum alıştım artık ilaç yakmasa iğnenin girdiğini bile hisstmiyorum artık
evet sulandırıcı tatlım hergün 1 tane clexane 0,4 lük dozları hastanın durumuna göre artıyo gebelik boyunca vurunacağım
benimde morardı kollarım bacaklarım hemen ilk iğnede
canım kol bacak göbek ten vurunabiliyorsun ama göbekten olmadım henüz korkuyorum çünkü
mor mor dolaşacağım bu yıl yapcak bişey yok annelik kolay değil
masallahh
Eki Görüntüle 401375