2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay al bendende bu kadar kocaman üstlü ,davul gibi şis göbüşlü ve sürekli wc de olan bi eşim ben yha

evet ya garip bir eş oldum bende:KK1: fasulyem 2 gr bense yere göğe sığamayacakmışım gibi hissediyorum. Gece-gündüz sürekli kalkıp kalkıp wc'ye gidiyorum.

evet ya garip bir eş oldum bende:KK1: fasulyem 2 gr bense yere göğe sığamayacakmışım gibi hissediyorum. Gece-gündüz sürekli kalkıp kalkıp wc'ye gidiyorum.

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:kilom aynı hatta 1kg yakın kaybım bile var sayılır bulantılarım şiddetli benm:KK30::KK30::KK30::KK30:

bende yok tatlım.irileşme va ağlama dışında hiçbir hamilelik belirtim yok:KK1: allahtan elimde fasulyemin ultrason resmi var yoksa kimse bana inanmayacak:KK52::KK52::KK52:

ayyyyyy ne güzel bulantı olmaması ben cok cok zorlanıyorum şimdi bile cıkarasım var cıkarınca rahatlıyorum ama bukez de acıkıyorum tansiyonm düşüyo zati cıkaracagm zamanda düşüyo hep yerlerde benm bu tansiyonnn

kızlar dun kesemıde bebegımıde kalp atısınıda gormus bulunmaktayım
Allah ım bu duyguyu her anne adayına yasatsın cok gusel seyler
eskıye dondum..tekrar yasadıklarım aklıma geldı duygulandım..ne guzel cok sukur verene

kesemız ve bebegımız kızlar
masallahh
$525518_10150708429337832_631927831_9412361_1761871224_n.jpg :nazar::nazar::nazar:

ayyyyyy ne güzel bulantı olmaması ben cok cok zorlanıyorum şimdi bile cıkarasım var cıkarınca rahatlıyorum ama bukez de acıkıyorum tansiyonm düşüyo zati cıkaracagm zamanda düşüyo hep yerlerde benm bu tansiyonnn

son bır haftadır bende boyleyım
yedıklerımı cıkarma ıstegı cıkarıncada tansıyonum dusuyor elım ayagım tıtrıyo malesef:KK43:

eskıye dondum..tekrar yasadıklarım aklıma geldı duygulandım..ne guzel cok sukur verene

masallahh
Eki Görüntüle 401375 :nazar::nazar::nazar:

Çok şükür gözün aydın arkadaşım:nazar::nazar::nazar:Allah hayırlısıyla kucaklarımızda da görmeyi nasip etsin :nazar::nazar::nazar:
çok mutlu oluyorum bu haberleri alınca allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah

son bır haftadır bende boyleyım
yedıklerımı cıkarma ıstegı cıkarıncada tansıyonum dusuyor elım ayagım tıtrıyo malesef:KK43:

adına cok sewindim canm hayılı saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız rabbim yardımcımz olsun

masallahh
usg de kaç haftalık cıktı fasulyen :KK1:bide kaç mm boyunda:emir_bebek::nazar:Allah nazarlardan saklasın:nazar:

Çok şükür gözün aydın arkadaşım:nazar::nazar::nazar:Allah hayırlısıyla kucaklarımızda da görmeyi nasip etsin :nazar::nazar::nazar:
çok mutlu oluyorum bu haberleri alınca allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah

adına cok sewindim canm hayılı saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız rabbim yardımcımz olsun

maşallahh yavruna :nazar::nazar::nazar::nazar:

usg de kaç haftalık cıktı fasulyen :KK1:bide kaç mm boyunda:emir_bebek::nazar:Allah nazarlardan saklasın:nazar:

guzel annecıkler hepınıze tesekkur ederım rabbım herkese yasatsın bu duyguyu ınsallahh
tatlım 6 hafta dort gunuk cıktı uyumluyuz sat ıle ancak boyunu sormadım ben 4 kusur cm bırsey cıkmıs sol kosede ama sanırım o kesenın boyu

tatlım iğne kan sulandırıcı mı seninki

evet tatlım ilk bebeğim kalp atışı başlamadığından sonlanınca testler normal olsa bile tedbir amaçlı vurunacağız dedi doktorum alıştım artık ilaç yakmasa iğnenin girdiğini bile hisstmiyorum artık:KK1:

sonesinti tatlım iğne kan sulandırıcı mı seninki .doktor banada iğne verdi hastanede kolumdan vurdular sen nerden vuruyorsun. karından olsaydı ben kendim yapardım ama kolumdan vuramam ki. bide daha 1 tane yapildı benim vucudum çok hassas hemen mos mor oldu

evet tatlım ilk bebeğim kalp atışı başlamadığından sonlanınca testler normal olsa bile tedbir amaçlı vurunacağız dedi doktorum alıştım artık ilaç yakmasa iğnenin girdiğini bile hisstmiyorum artık:KK1:

benim ilk bebeğiminde kalp atışları başlamadı tatlım

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Sata göre hesapladığımda 7 haftalık hamileyim.Henüz doktora gitmedim.İstanbul-Anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum.Önerebileceğiniz bir dr.var mı acaba?

sonesinti tatlım iğne kan sulandırıcı mı seninki .doktor banada iğne verdi hastanede kolumdan vurdular sen nerden vuruyorsun. karından olsaydı ben kendim yapardım ama kolumdan vuramam ki. bide daha 1 tane yapildı benim vucudum çok hassas hemen mos mor oldu

evet sulandırıcı tatlım hergün 1 tane clexane 0,4 lük dozları hastanın durumuna göre artıyo gebelik boyunca vurunacağım
benimde morardı kollarım bacaklarım hemen ilk iğnede
canım kol bacak göbek ten vurunabiliyorsun ama göbekten olmadım henüz korkuyorum çünkü
mor mor dolaşacağım bu yıl yapcak bişey yok annelik kolay değil

benimde 2 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı kullanıyoruz.
koldan vuruluyorum ben :)

evet sulandırıcı tatlım hergün 1 tane clexane 0,4 lük dozları hastanın durumuna göre artıyo gebelik boyunca vurunacağım
benimde morardı kollarım bacaklarım hemen ilk iğnede
canım kol bacak göbek ten vurunabiliyorsun ama göbekten olmadım henüz korkuyorum çünkü
mor mor dolaşacağım bu yıl yapcak bişey yok annelik kolay değil

evet tatlım yeterki bebklerimiz sağlıklı olsunlar mor dolaşırızda. ben hastaneye gitmek istemediğimden keşeke karnımdan yapsalardı kolumdan yaptılar. karnımdan olsaydı ben yapardım hastaneye gitmeme gerek kalmazdı

masallahh

:nazar:aman da amannn "yolk sac"ını sevsinler senin...:nazar:

ne kadar güzel, ne net bir foto :)) çabucak büyüsün annesi :nazar:

X