2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Benim ilk bebiş olduğu için aslında normal doğum olabilir ama şimdi doktorlar işi ticarete döktü sezeryan derse elimden ne gelirki

işi ticarete döktüler artık elimden ne gelirki diye birşey yok tatlım! sezeryan taraftarı bir dr.sa ve senin hersey yolunda normal giderse neden bile bile sezeryan olasın ki...

bende iğne kullanıyorum tedbir amaçlı önceki kayıp olunca böyle uygun gördü doktorum senin kaçlık iğnen kendin vurabiliyormusun ben vuramıyorumda Ve nerden vurunuyorsun

işi ticarete döktüler artık elimden ne gelirki diye birşey yok tatlım! sezeryan taraftarı bir dr.sa ve senin hersey yolunda normal giderse neden bile bile sezeryan olasın ki...

haklısın ama dr derseki "bence sezeryan" biz onda bittik çünkü onun kadar tecrübeli değiliz.

tatlım çok teşekkür ederim.hepimizin hayırşlı olur inşallahh..
ve ben çalışıyorum maalesef ve 8 saat oturuyorum oantalonlarım ve eteklerim çok sıkıyor,akşamı zor ediyorum çünkü normalde dar ve düşük bel giyiyorum o yüzdende şimdi olmuyor,karnım çok eziliyor,popomda büyüdü,,kociş hep dalga geçiyor çantaya bak çantaya diye hamile kıyafeti almakta moralimi bozacak gibi geliyor düşünsene birden bol kıyafetler tarzını değiştirmek ,,ne bileyim işte...bide iki gündür benim kociş bilmeden espri yapıyor 7-8 aylıkken kadınlar çok komik oluyor ,arkası dümdüz önü kocaman paytak paytak yürüyorlar diyo diyorum bu benimledemi dalga geçip psikolojimi bozacak üfff...işte böyle şeyler düşünüyorum ben

bende geçen hafta alışveriş yapmak zorunda kaldım,evdeki herşey dar gelmeye başladı hatta bir basamak daha ileri gidip yağlar güneş koruyucular filan aldım
sen evet ileri gitmişssin ben daha yağa kreme bulaşmadım onada bulaşırsam tutmayın bebi:)ben sadece makyaj yapmıyorum

bende öyle bişey yok hayatım normalim ama pijamanın lastikleri falan rahatsız ediyor baskı yapıyor gibi hissediyorum

evet pijamalar da rahat olmalı,ama benim göğüslerimde büyüydü,kendimi çok geniş hissediyorum,en bol gelen dediğim pantalonlar dar geliyor

haklısın ama dr derseki "bence sezeryan" biz onda bittik çünkü onun kadar tecrübeli değiliz.

tatlım benim yengem kadın doğum uzmanı... ilk bebeğimde ben de senin gibi düsünüyordum. yengemdir tecrübelidir baska dr.a gitmem vs. sonuc ( rabbim nasip etmedi ) düsük oldu karnımda öldü bebeğim. şimdi daha daha daha daha tecrübeliyim ve daha gözüm acık. bana sorarsan tek dr.da kalma. sonucta tecrübeli oldukları kadar ekstra para almak için de
" tecrübeli " olanları cıkıyor arada bunları da göz ardı etme

ahhh canım sen hızlı ilerliyorsun evet benimde göğüslerim büyüdü zulada vardı büyükler kullanıyorum benım popo falan büyümedi çok yiyemiyorum senin yemekle aran nasıl ?

uyardığın için teşekkür ederim.hep aklımda 2.doktor vardı ama abartıyotrmuyum acaba sorusuda vardı.Haklısın kesinlikle 2.bir uzmana daha görünmekte fayda var.
İnşallah hayırlısıyla bebekleri kucağımıza almak nasip olur

doktora sordum makyaja izin verdiyağlara gelince söylemeye utanıyorum ama bugüne kadar 1 kilo aldım fakat görsen beni dev gibi birşey oldum göğüslerim patlayacak gibi karnımda bildiğin davul.bu yüzden korktum hemen aldım.Ben hep söylüyorum bu gidişle anne değil dev olacağım

ahhh canım sen hızlı ilerliyorsun evet benimde göğüslerim büyüdü zulada vardı büyükler kullanıyorum benım popo falan büyümedi çok yiyemiyorum senin yemekle aran nasıl ?

benim bulantım oluyor ama sadece bi kere çıkardım...çok düzenli yemek yiyorum iştahım yerinde ,,,düzenli kahvaltı düzenli öğle yemeği ve akşam yemeği,çalışınca mecburen düzenli oluyor,,eee bide oturuyorum bütün gün..sporda yapamıyorum alıyorum kilo işte...

ben de sıkıntı yok 3 kg verdm zaten herşey göbek altı giyerdiim sıkıntım yok daha çok şükür alırsanda çok alma daha çok büyüyecekler biraz daha ilerleyen süreçte alırsın

bende iğne kullanıyorum tedbir amaçlı önceki kayıp olunca böyle uygun gördü doktorum senin kaçlık iğnen kendin vurabiliyormusun ben vuramıyorumda Ve nerden vurunuyorsun

bende cevap vereyim cleaxne 0.4 oluyor koldan eşim yapıyor
aklında mutlaka 2. dr olmalı son teşhiste dr. una ne kadar güvenirsen güven gözden kaçr farklı bir fikir atar yöntem mantıklı gelir

doktora sordum makyaja izin verdiyağlara gelince söylemeye utanıyorum ama bugüne kadar 1 kilo aldım fakat görsen beni dev gibi birşey oldum göğüslerim patlayacak gibi karnımda bildiğin davul.bu yüzden korktum hemen aldım.Ben hep söylüyorum bu gidişle anne değil dev olacağım

0,4lük Clexane kullanıyorum. Ben veya eşim yapıyor. Aslına bakarsan iğneden acayip korkan biriyim ama iş başa düşünce alışıyor insan. Eskiden eşim yapıyordu hep, sonra onunla beraber olamayacağım bir saatte yapmam gerekti, doktordan da azarı yiyince çok basit bir iğne o kendi kendine yapmayı öğrenmen lazım diye ben de kendime yapmaya başladım. Şimdilik mümkün oldugunda göbekten yapıyorum, göbekte yapacak yer kalmayınca veya çok morarınca kol veya bacağa geçiyorum.

ay al bendende bu kadar kocaman üstlü ,davul gibi şis göbüşlü ve sürekli wc de olan bi eşim ben yha

Benim en çok acıyan, beze olan ve moraran yerim kol. O yüzden en son tercihim.

makyaja izin verdi demek ben fondotenle allık zarralı diye okumuştum.benim normalde göğüslerim ve popom küçüktü....şimdi maşallah ,,düşün ben alt beden 34 üst bedenb 36 giyiyordum,şimdi altı giyemiyorum bide iç çamaşırlar çok sıkıyor.ee bide gaz sorunu var gazman gibi hissediyorum bazen kendimi

Benim en çok acıyan, beze olan ve moraran yerim kol. O yüzden en son tercihim.

benim eşim bacak yada göbeğime yapamıyor göbeğime yapmaktan korkuyor özellikle ilerleyen dönemde göbeğim çıkınca sanki bebeğe yapacak gibi geliyormuş
biliyorum alakası yok ama yapamıyorum diyor
bu sefer daha hiç morarmadım maşallahımız var

Normalde de çok ender fondoten kullanıyordum şimdi kullanmıyorum ama gözaltı kapatıcı,far,rimel kullanıyorum.Ruj konusunda kararsızım bazen sürüyorum bazen sürmüyorum.yalnız bunların hepsini çok iyi markalardan kullanıyorum.güneş kremi sürersem (ki kollarımda güneş lekeleri var zaten bu yüzden korktum hemen aldım)allık kullanmıyorum.
gaz sorununa gelince folik asitten şüpheleniyorum (eleviti değiştirdim biraz indi) sanırım bende şişkinlik yapıyor

aynıymış bende ondan kullanıyorum 0,4 lük clexane ben daha kendim vuramadım buay kollara vurunduk 2 gündür bacağa geçtik bakalım yakında bir poliklinik var eşimin arkadaşı orda vurunuyoruz bahaneyle yürümüşte oluyoruz kendi kendime cesaret edemedim henüz bakalım

doğru aslında güneş lekesi bendede var çil yani,,benek benek olanlardan,,kullanmak gerek

ama 50 faktörlerde iz bırakıyor,

folik asiti hiç düşünmemiştim zannetmiyorum ama olabilirde:26:

benim çıkış saatim yaklaştı hazırlanayım ben hepinizi öpüyorum kızlar iyi bakın bebeişere kendinize

bende göbeğe vurunma fikri korkunç geliyor aynı eşin gibi düşünüyorum bende belki ondandır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…