yok hayatım ben bazı günler içmiyorum ama ozamanda aynıyım bende zaten çıkarma yok gün boyu devam eden bulantı ve ögürmeler var sadece sabah çıkarıyorum okadar ve gün içinde öğürmeler çok oluyor oda bi sinyal ağzım çalışmadımı oluyor bişeyler atıştırdımmı hafifliyor benimki tosun olcak tosun :) allah sağlıkla nasip eder inş kucağımıza almayı
amin canım inşallahnasıl uyku bastırdı az kaldı rezil olacağım ofiste:82:
nasıl seçtiniz bacım hemen boyunu posunu. tecrübelisiniz herhalde siz. bende alışım sanırım.
devlet hastanesine gidicem ben orda da veriyolar mı ultrason çıktısı???
ben uyusam evde senin yerine olur muamin canım inşallahnasıl uyku bastırdı az kaldı rezil olacağım ofiste:82:
Yok gülüm ya doktor söylüyor, net olsa görürdün ama net değil resim pek, bebeğin iki ucuna çarpı koyuyor, alet otomatik hesaplıyor boyunu. Devlet hastanesinde vermeyebilirler, bazıları ilgileniyor da bazı hastaneler geleni geldiği gibi gitse de kurtulsak diye kontrol ediyor birşey de vermiyor.nasıl seçtiniz bacım hemen boyunu posunu. tecrübelisiniz herhalde siz. bende alışım sanırım.
devlet hastanesine gidicem ben orda da veriyolar mı ultrason çıktısı???
hele yemeklerden sonra daha çok oluyor değilmi kafanı bi yere koysan uyuyacaksın :)
ayyy canım sağol valla kızından fırsat buldukça benim yerimede yat yat uyuvermeleri gerek iste canım ne olacak
ben uyusam evde senin yerine olur mu
Yok gülüm ya doktor söylüyor, net olsa görürdün ama net değil resim pek, bebeğin iki ucuna çarpı koyuyor, alet otomatik hesaplıyor boyunu. Devlet hastanesinde vermeyebilirler, bazıları ilgileniyor da bazı hastaneler geleni geldiği gibi gitse de kurtulsak diye kontrol ediyor birşey de vermiyor.
anladım canım. bide ne biliyor msuun ilk kontrole gittim ultrasonda kese görndü daha çok yeni olmasına rağmen ama haftası belli değildi. hcg yi de istemedi sadece benim değerlerime baktı. ben bilmiyorum daha bebeğimin kaç haftalık olduğunu
Bir sonraki kontrolde söyler, bebeği görmeden kesin gün veremiyorlar zaten.
öylemi, :26::26::26: iyi içim rahatladı. zaten gittiğim hastane devlet ama kadro çok iyi doğumhane falan süper. yeni bi hastane çünkü. o kadar kalabalık da değil. doktorumu kendim seçiyorum. doktoruda araştırdım biraz kerkes memnun. bu kontrolümde belli olcak artık. kızlar ne yalan söyleyim özele verecek kadar paramızda yok. bir sürü bocumuz var
Hemde nasıl,5 dk gözümü kapatsam yeter gibi geliyor
ayyy canım sağol valla kızından fırsat buldukça benim yerimede yat yat uyu3 gün hiç kalkmadan uyumak istiyorum
anladım canım. bide ne biliyor msuun ilk kontrole gittim ultrasonda kese görndü daha çok yeni olmasına rağmen ama haftası belli değildi. hcg yi de istemedi sadece benim değerlerime baktı. ben bilmiyorum daha bebeğimin kaç haftalık olduğunu
merak etme sana varana kadar herles bir isim takacaktır pöööffffheaa beğenemedinmi ipeğede uygun işte ismailbeğenmediysen bari göbek adı olsun
sende ocak annesi değilmisin :) yok cnm ya şaka bir yana, ben aralık annesi olacağımı düşünerekten bu topiğe gelmiştim ama öğrendimki 30 kasımmış bizim muhtemel doğum tarihi. diğer kasım anneleri topiğide almış başını gitmiş bi kaç kez yazdım beni umursayan olmadı . bende döndüm geldim buraya. burayı sevdim. burda kalcam
Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki
Sağol canım darısı başına. Çok belirgin değil bu sefer ultrason çıktısı, soldaki beyazlık işte :) Valla ultrasonla bakarken düğmeyi açtı dinletti sesini.
Sağol canım darısı başına. Çok belirgin değil bu sefer ultrason çıktısı, soldaki beyazlık işte :) Valla ultrasonla bakarken düğmeyi açtı dinletti sesini.
Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki