Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki
Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki
bayaa büyümüş keseniz ne güzel, ben de inş yarın yeni bir resim ekleyebilrim kontolüm var. sizce kal sesi duyulur mu 6 hafta bitecek yarın. ama görünene göre 7 hafta.
idrar yolları önemli doktorunu dinlemelisin yada hiç içine sinmediyse başka bir doktorlada görüşüp öyle başla.
bence doktor kullan dediyse kullan, çünkü iyileşmezse daha başka sorunlara yol açabilir.
bayaa büyümüş keseniz ne güzel, ben de inş yarın yeni bir resim ekleyebilrim kontolüm var. sizce kal sesi duyulur mu 6 hafta bitecek yarın. ama görünene göre 7 hafta.
elendil bugün dr a gideceti ne oldu acaba
Herkese merhaba,
Bende Aralık annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse..Herkese keyifli br hamilelik dileirm :)
elendil bugün dr a gideceti ne oldu acaba
merak etme sana varana kadar herles bir isim takacaktır pöööffffheaa beğenemedinmi ipeğede uygun işte ismailbeğenmediysen bari göbek adı olsun
sende ocak annesi değilmisin :) yok cnm ya şaka bir yana, ben aralık annesi olacağımı düşünerekten bu topiğe gelmiştim ama öğrendimki 30 kasımmış bizim muhtemel doğum tarihi. diğer kasım anneleri topiğide almış başını gitmiş bi kaç kez yazdım beni umursayan olmadı . bende döndüm geldim buraya. burayı sevdim. burda kalcam
bende onu çok merak ediyorum.sabahtan beri aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe dua ediyorum.yüce mevlam inşallah yüzünü güldürür.
hoşgeldin.Aralıkta anne olmak hepimize nasip olur inşallah
inşallah herkes merakta
ben kasım annesi olacağım gibi geliyor görünen 8 aralık ilki sezeryan normal kabul ederse dr .um denemek istiyorum amasezeryan derse kyine kasım bebişi geliyor
inşallah herkes merakta
ben kasım annesi olacağım gibi geliyor görünen 8 aralık ilki sezeryan normal kabul ederse dr .um denemek istiyorum amasezeryan derse kyine kasım bebişi geliyor
bende kasım annesi olabilirim doktora kalmış.inşallah biran önce geçer kucuşuma alırım
selam kızlarrr,iyimisiniz hepiniz....
ya bana pantalonlar dar geliyor artık,daha 8,5 haftalığım ama pantalon ve iç çamaşırı almak zorunda hissediyorum kendimi çünkü sutyende kilotta çok rahatsız ediyor sizde durum ne acaba
ya bana pantalonlar dar geliyor artık,daha 8,5 haftalığım ama pantalon ve iç çamaşırı almak zorunda hissediyorum kendimi çünkü sutyende kilotta çok rahatsız ediyor sizde durum ne acaba
Ya bana pantalonlar dar geliyor artık,daha 8,5 haftalığım ama pantalon ve iç çamaşırı almak zorunda hissediyorum kendimi çünkü sutyende kilotta çok rahatsız ediyor sizde durum ne acaba