2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki

canım kullan mutlaka idrar yolları enf hamilelikte çok da istenilen bir hastalık değil ilerlemeden kullan geçsin biran önce bol bol su iç çamaşırın ıslak olmasın günlük ped kullanıyorsan sık sık değiştir

aserenhan orkdm liste yapıyor ilk sayfada ona özel mesaj atabilrisin

Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki

Bence doktor kullan dediyse kullan, çünkü iyileşmezse daha başka sorunlara yol açabilir.

bayaa büyümüş keseniz ne güzel, ben de inş yarın yeni bir resim ekleyebilrim kontolüm var. sizce kal sesi duyulur mu 6 hafta bitecek yarın. ama görünene göre 7 hafta.

Ben ilk tam 6 haftalıkken duymuştum, o yüzden duyulur herhalde. Ama belli olmuyor, hem bebeğe hem de cihaza bağlı.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Bende Aralık annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse..Herkese keyifli br hamilelik dileirm :)

idrar yolları önemli doktorunu dinlemelisin yada hiç içine sinmediyse başka bir doktorlada görüşüp öyle başla.

bence doktor kullan dediyse kullan, çünkü iyileşmezse daha başka sorunlara yol açabilir.

çok sağolun kızlar dediğinizi yapacağım doktorum bulunduğum şehrin en tecrübelisi zaten zararı olsa vermem dedi oda
rüzgarın geçen gün dediği gibi sen güçlü olmazsan bebekte olmaz dedi
ben yinede sizlere sorayım dedim ilginiz için teşekkürler çok sağolun

bayaa büyümüş keseniz ne güzel, ben de inş yarın yeni bir resim ekleyebilrim kontolüm var. sizce kal sesi duyulur mu 6 hafta bitecek yarın. ama görünene göre 7 hafta.

çizelge 6+ lara direk 7 hafta diyor bazı hesaplayıcılar öyle diyor bazıları olanı söylğyor onlarda karar verebilmş değil
inşallah duyarsın canım belli olmuyor bu ufaklıklara

canım benım 6+4 de görüldü pıtpıtları görünür seninde inşş bende salı gideceğim en son 12 nisanda gitmiştim ama merak ediyorum ne kadar büyümüş diye allahın izniyle göreceğiz :)

heaa beğenemedinmi ipeğede uygun işte ismail beğenmediysen bari göbek adı olsun
merak etme sana varana kadar herles bir isim takacaktır pöööffff

yahu kaderimize bak yaaa,ikimizde temmuz annesiydik şimdi 1 gün ile Aralık annesine sıkıştık yahuuu senin böcek bu sefer 1 ay arayla büyük olacak benim böcekten...

bugün mal gibiyim,resmen boş boş bakıyorum bişey yemek istemiyorum,hep yatmak istiyorum yatamıyorum,işş yapmak istiyorum yapamıyorum vallla tokatı çaksan 2,80 yere yapışır daha da kalkmam

bende onu çok merak ediyorum.sabahtan beri aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe dua ediyorum.yüce mevlam inşallah yüzünü güldürür.

hoşgeldin.Aralıkta anne olmak hepimize nasip olur inşallah

inşallah herkes merakta
ben kasım annesi olacağım gibi geliyor görünen 8 aralık ilki sezeryan normal kabul ederse dr .um denemek istiyorum amasezeryan derse kyine kasım bebişi geliyor

inşallah herkes merakta
ben kasım annesi olacağım gibi geliyor görünen 8 aralık ilki sezeryan normal kabul ederse dr .um denemek istiyorum amasezeryan derse kyine kasım bebişi geliyor

bende kasım annesi olabilirim doktora kalmış.inşallah biran önce geçer kucuşuma alırım

inşallah herkes merakta

Şimdilik benimki de 8 Aralık gözüküyor galiba ama ben de sezeryan olacağım ve genelde kan pıhtılaşması nedeniyle eğer bebeğin gelişiminde sorun yoksa 2 hafta veya 10 gün önce alıyorlar. Yani büyük ihtimalle ben de Kasım annesi olacağım.

selam kızlarrr,iyimisiniz hepiniz....

ya bana pantalonlar dar geliyor artık,daha 8,5 haftalığım ama pantalon ve iç çamaşırı almak zorunda hissediyorum kendimi çünkü sutyende kilotta çok rahatsız ediyor sizde durum ne acaba

merhaba tatlım. bebeğin hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına almak nasip olur inşaAllah. eğer calısmıyorsan bence kıyafet almak için biraz daha bekle derim. ben de ekim annesi adayıyım. 15. haftadayız suan :) sadece bir t-short aldım kendime dısarda esofmanla idare ediyorum. belim henuz yeni kalınlasmaya basladı, karnım yenı cıkmaya basladı bu yuzden 17. haftadan sonra almayı düsünüyorum artık pantolonu :) gerisini sen düsün... tekrar hayırlı olsun inşaAllah bebişin

bende geçen hafta alışveriş yapmak zorunda kaldım,evdeki herşey dar gelmeye başladı hatta bir basamak daha ileri gidip yağlar güneş koruyucular filan aldım

bende öyle bişey yok hayatım normalim ama pijamanın lastikleri falan rahatsız ediyor baskı yapıyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…