2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kılzar yine maşallahınız var baya konuşmuşsunuz
yiyecek konusunda çok kasmayın bence kendinizi inanın daha çok dert edeceğiniz günler olacak ek besin zamanı
yoğurt yaparken kutu sütlerden değil günlük sütlerden yapın diyor dr lar o aklınızda olsun birde süt içemiyorum petynr yiyemiyorum diyorsunz yoğurt ayran tüketin daha çok faydalı beyaz peynr yemeyin kaşarlı tost yapın öyle yiyin
yen, gelenler hoşgeldiniz pıt pıt duyanlar hayırlı olsunn

olmaması normal hatta sağlıklı bir gebelik işareti diye biliyorum yada doktorum beni bu belirtilerin olmaması normal diye kandırıyor

beni de oyle kandirdi hatta kendisi bile sasirdi.ben hic hamile gibi gitmedim oraya sanki.hicbiseyim yokkiii anama mi cektim nee

gozun aydin arkadasim. Biz de dun doktordaydik.simdiye kadar benzeri olmayan tek duygu sanirim buydu yasadiklarim arasinda Hatta doktor cikisi esime biz de ultrason makinasi alalim da her dk ne yapiyo diye izleyelim dedigimi hatirliyorum

çok sağol canım benim GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR DUYGUYMUŞ
FİKİRDE BAYA GÜZELMİŞ
benim kuzenim radyalog burda olsaydım herhafta bakardık diyo

Son düzenleme:

melos üzülme bebiş senin stokları kullanıyor mutlaka besleniyordur.Bulantılarında kısmetse geçecek az kaldı sonra kimse tutamayacak seni ne bulursan yiyeceksin

ay canım benim. benim bi arkadaşım 9 ay boyunca kustu İNŞALAH sen öyle olmasında merak etme veletler besleniyorlar bi şekilde depolarından yiyodur o şimdi. kaygılanma. bende 2,3 kilo versem. hamilelik öncesi kadar yiyorum ama sürekli şişiyorum gibi geliyor. birde hap kullanıyorum. decavit oda yapmıştır belkim. sen hap kullanıyor musun

beni de oyle kandirdi hatta kendisi bile sasirdi.ben hic hamile gibi gitmedim oraya sanki.hicbiseyim yokkiii anama mi cektim nee

aman maşallahbakma bizde öyle gittik hatta eşim inanmadı bile gönlüm olsun diye götürdü.stres mitres gecikmiştir dedi
ben bu durumdan muzdaribim ama...Hiçbir sıkıntım belirtim yokken kahve sigara yasağım var.Tiksinsem hayatım ne kadar kolay olacaktı

evet canım aynı hapı kullanıyoruz benimde vitaminim decavit :) bana birde kan hapı vermişti ama o bulantıyı arttırdığı için kullanamıyorum.

evet canım aynı hapı kullanıyoruz benimde vitaminim decavit :) bana birde kan hapı vermişti ama o bulantıyı arttırdığı için kullanamıyorum.

kızlar bana elevit acaip dokunmuştu.acaba decavit dokunuyor olmasın?doktora bir sorsan değiştirir belki...

benim kayinvalidem de 9 ay boyunca kusmus cnm.zaten normalde de cok fazla yemeyen biri.benim hicbir belirtim olmadigindan ben test yaptigimda gormesine ragmen inanamadi hamile olduguma ama simdi kusmadan agri yasamadan kanama olmadan da hamile olunabileceginin farkina vardi

Doktordan geldim, çok şükür herşey yolundaymış. 7+6 günlükmüşüz. Fena halde korkularım vardı birkaç gündür. Hatta dün moralim korkunç bozuktu, ağlayacaktım neredeyse ama bugünkü kontrolde gördüm miniğimi, 1,45cm olmuş, büyümüş. Deli gibi atıyor kalbi, hiç durmasın inşallah.

aynen bu durum senin acindan biraz zor cnm.ben sigara kullanmadigim kahve icmedigim icin fark yok umarim tiksinirsin zaman cabuk geciyor.onun sagligi icin uzak durmaya deger diye dusunuyorum.

MAŞALLAH amin canım aminn. cümlemizinkiyle. ama bişi anlaşılmıyoresimden. bizde haftaya gitcez teyzesi. nasıl dinliyorsunuz.

amiiiin cnm hepimizin ins. bizim kalbimizden iki kat fazla atiyormus bebislerimizin kalbi.dun doktorum syledi.

maşallah canımuzun boylu olacak galiba

MAŞALLAH amin canım aminn. cümlemizinkiyle. ama bişi anlaşılmıyoresimden. bizde haftaya gitcez teyzesi. nasıl dinliyorsunuz.

Sağol canım darısı başına. Çok belirgin değil bu sefer ultrason çıktısı, soldaki beyazlık işte :) Valla ultrasonla bakarken düğmeyi açtı dinletti sesini.

maşallahhh kocaman olmuşsunuzzzz ne güzelll

canım kızın ne kadar güzelmiş, güzelliğini senden almış :) sanırım bir oğlun vardı Allahım önce sağlıklı , sonra hayırlı , sonrada gönlünden geçen evladı versin
amin canım inşaallah
egemm ultrason fotonu gordumm ve diyorummm kizin geliyorr dediydin dersinnn rabbimin izniyleee
kızmı ee hade hayırlısı olsun görenler oglan dediydi emme sevindim bu yorumunasenn de gönlüne göre olsun inşaallah
bende kalp atıslarını duymadım ama gördüm senn gibi usg de bizim dr pimpirikli 4.aya kadar ses mes duymuycakmısız zararlı olabilirmiş tavsiye etmiyolarmıs işte böle.....
maşallah fasulyene tatlım
saol canım ALLAH RAZI OLSUN İSTEYEN TÜM HERKESE NASİP ETSİN AMİN...:26:
orkdm benm de bulantılarım cok sabah yataktan dogrulunca baslıyo gün boyu sürüyo sık sık bişiler alıyorum agzımı cenem calıssın diebide naneli seker dene canım biraz etki etyo

masallah masallah canım sata göre bende 8haftalık görünüyorum ama 1hafta erken cıktı usg ölcümünde

kızlar bana elevit acaip dokunmuştu.acaba decavit dokunuyor olmasın?doktora bir sorsan değiştirir belki...

yok hayatım ben bazı günler içmiyorum ama ozamanda aynıyım bende zaten çıkarma yok gün boyu devam eden bulantı ve ögürmeler var sadece sabah çıkarıyorum okadar ve gün içinde öğürmeler çok oluyor oda bi sinyal ağzım çalışmadımı oluyor bişeyler atıştırdımmı hafifliyor benimki tosun olcak tosun :) allah sağlıkla nasip eder inş kucağımıza almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…