2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nasıl seçtiniz bacım hemen boyunu posunu. tecrübelisiniz herhalde siz. bende alışım sanırım.
devlet hastanesine gidicem ben orda da veriyolar mı ultrason çıktısı???

yok hayatım ben bazı günler içmiyorum ama ozamanda aynıyım bende zaten çıkarma yok gün boyu devam eden bulantı ve ögürmeler var sadece sabah çıkarıyorum okadar ve gün içinde öğürmeler çok oluyor oda bi sinyal ağzım çalışmadımı oluyor bişeyler atıştırdımmı hafifliyor benimki tosun olcak tosun :) allah sağlıkla nasip eder inş kucağımıza almayı

amin canım inşallah:KK55::nazar::nazar::nazar:nasıl uyku bastırdı az kaldı rezil olacağım ofiste:82:

nasıl seçtiniz bacım hemen boyunu posunu. tecrübelisiniz herhalde siz. bende alışım sanırım.

vermeleri gerek iste canım ne olacak

amin canım inşallah:KK55::nazar::nazar::nazar:nasıl uyku bastırdı az kaldı rezil olacağım ofiste:82:
ben uyusam evde senin yerine olur mu

Yok gülüm ya doktor söylüyor, net olsa görürdün ama net değil resim pek, bebeğin iki ucuna çarpı koyuyor, alet otomatik hesaplıyor boyunu. Devlet hastanesinde vermeyebilirler, bazıları ilgileniyor da bazı hastaneler geleni geldiği gibi gitse de kurtulsak diye kontrol ediyor birşey de vermiyor.

hele yemeklerden sonra daha çok oluyor değilmi kafanı bi yere koysan uyuyacaksın :)

Hemde nasıl,5 dk gözümü kapatsam yeter gibi geliyor:KK16:

vermeleri gerek iste canım ne olacak

ben uyusam evde senin yerine olur mu
ayyy canım sağol valla kızından fırsat buldukça benim yerimede yat yat uyu :KK49: 3 gün hiç kalkmadan uyumak istiyorum

Doktora sordum bugün ne yapmak lazım, ne yememek lazım diye. "Kafein ve çiğ etten uzak dur, geri kalan herşeyi yiyebilirsin. Az ve sık yiyeceksin. Beslenmene dikkat et. 12 haftadan sonra ilişki serbest. Dar pantalon, kot giyme, topuklu ayakkabı giyme. Günlük duşunu al. 2kg den fazla taşıma." dedi.

Yok gülüm ya doktor söylüyor, net olsa görürdün ama net değil resim pek, bebeğin iki ucuna çarpı koyuyor, alet otomatik hesaplıyor boyunu. Devlet hastanesinde vermeyebilirler, bazıları ilgileniyor da bazı hastaneler geleni geldiği gibi gitse de kurtulsak diye kontrol ediyor birşey de vermiyor.

anladım canım. bide ne biliyor msuun ilk kontrole gittim ultrasonda kese görndü daha çok yeni olmasına rağmen ama haftası belli değildi. hcg yi de istemedi sadece benim değerlerime baktı. ben bilmiyorum daha bebeğimin kaç haftalık olduğunu

anladım canım. bide ne biliyor msuun ilk kontrole gittim ultrasonda kese görndü daha çok yeni olmasına rağmen ama haftası belli değildi. hcg yi de istemedi sadece benim değerlerime baktı. ben bilmiyorum daha bebeğimin kaç haftalık olduğunu

Bir sonraki kontrolde söyler, bebeği görmeden kesin gün veremiyorlar zaten.

Bir sonraki kontrolde söyler, bebeği görmeden kesin gün veremiyorlar zaten.

öylemi, :26::26::26: iyi içim rahatladı. zaten gittiğim hastane devlet ama kadro çok iyi doğumhane falan süper. yeni bi hastane çünkü. o kadar kalabalık da değil. doktorumu kendim seçiyorum. doktoruda araştırdım biraz kerkes memnun. bu kontrolümde belli olcak artık. kızlar ne yalan söyleyim özele verecek kadar paramızda yok. bir sürü bocumuz var :KK52::KK52::KK52::KK52::KK37::KK37:

öylemi, :26::26::26: iyi içim rahatladı. zaten gittiğim hastane devlet ama kadro çok iyi doğumhane falan süper. yeni bi hastane çünkü. o kadar kalabalık da değil. doktorumu kendim seçiyorum. doktoruda araştırdım biraz kerkes memnun. bu kontrolümde belli olcak artık. kızlar ne yalan söyleyim özele verecek kadar paramızda yok. bir sürü bocumuz var :KK52::KK52::KK52::KK52::KK37::KK37:

Boşver hayatım takma sakın özel falan hiç önemli değil artık özellerin çoğu ticarethane olmuş :KK43: güvenilir bir hastane ise ssklar daha iyi

Hemde nasıl,5 dk gözümü kapatsam yeter gibi geliyor:KK16:

ayyy canım sağol valla kızından fırsat buldukça benim yerimede yat yat uyu :KK49: 3 gün hiç kalkmadan uyumak istiyorum

bizim kız 2 gündr benim yrimede uyuyor çok yoruluyor ben yatınca kalkıyor hemen vazgeçtim artık yatmıyorum ben onunla :))

benim dr um da bebeğ görene kadar hafta çıkarmıyor kaıtta sadece kese bpyu yazar
dr kafna göre olsun yeter canım

AY hatunlar siz büyütmüşsünüz bebekleri kolu bacağı hep çıkmış :nazar::nazar::nazar:
en küçükde biziz herhalde.
bu arada tabloya kim ekliyo beni hala yazmamışlar:KK19::KK19::KK19::KK19::KK20::KK20::KK20::KK20:

Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki

heaa beğenemedinmi ipeğede uygun işte ismail :KK1: beğenmediysen bari göbek adı olsun :KK53:
merak etme sana varana kadar herles bir isim takacaktır pöööffff :KK24::KK24::KK24:

sende ocak annesi değilmisin :) yok cnm ya şaka bir yana, ben aralık annesi olacağımı düşünerekten bu topiğe gelmiştim ama öğrendimki 30 kasımmış bizim muhtemel doğum tarihi. diğer kasım anneleri topiğide almış başını gitmiş bi kaç kez yazdım beni umursayan olmadı . bende döndüm geldim buraya. burayı sevdim. burda kalcam:KK34:

yahu kaderimize bak yaaa,ikimizde temmuz annesiydik şimdi 1 gün ile Aralık annesine sıkıştık yahuuu :KK53: senin böcek bu sefer 1 ay arayla büyük olacak benim böcekten...:KK24:

bugün mal gibiyim,resmen boş boş bakıyorum bişey yemek istemiyorum,hep yatmak istiyorum yatamıyorum,işş yapmak istiyorum yapamıyorum vallla tokatı çaksan 2,80 yere yapışır daha da kalkmam :KK53::KK52::KK53::KK52:

Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı zaten benide rahatsız ediyordu ateş falan sızı
ilaç yazdı doktorum kullan mutlaka dedi internettede okudum kullanın mutlaka diyor
ne yapsamki

idrar yolları önemli doktorunu dinlemelisin yada hiç içine sinmediyse başka bir doktorlada görüşüp öyle başla.

Sağol canım darısı başına. Çok belirgin değil bu sefer ultrason çıktısı, soldaki beyazlık işte :) Valla ultrasonla bakarken düğmeyi açtı dinletti sesini.

bayaa büyümüş keseniz ne güzel, ben de inş yarın yeni bir resim ekleyebilrim kontolüm var. sizce kal sesi duyulur mu 6 hafta bitecek yarın. ama görünene göre 7 hafta.

Sağol canım darısı başına. Çok belirgin değil bu sefer ultrason çıktısı, soldaki beyazlık işte :) Valla ultrasonla bakarken düğmeyi açtı dinletti sesini.

bayaa büyümüş keseniz ne güzel, ben de inş yarın yeni bir resim ekleyebilrim kontolüm var. sizce kal sesi duyulur mu 6 hafta bitecek yarın. ama görünene göre 7 hafta.

ne yapsamki

idrar yolları önemli doktorunu dinlemelisin yada hiç içine sinmediyse başka bir doktorlada görüşüp öyle başla.

X