2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım benim ilk benimki. renkli akıntım oluyo şu sıralar mide bulantım yok. bu akıntı normal mi sizlerde oldu mu sen benden 3 hafta öncesin. işte kahverenkli sarı pembemsi afedersin:KK1::KK1::KK1::KK1::KK34::KK34::KK34:

bende de var canım ama pembe olmadı hiç koyu sarı çook açık kahverengi...doktorum kırmızıya dönmediği sürece normal dedi

benim bulantılarım azaldı.
baş dönmelerim de öyle..
en azından biraz bişiler yiyebiliyorum.
ama yinede günde 12 saat uyuyorum :KK53: gece 12 de yattıysam sabah 12 de kalkıyorum :44:
akıntım bi ara çok du şimdi yok hatta nerdeyse..kasık ağrılarım,karın ağrılarım da azaldı..
bi de çok susuyorum,bu iyi bişi sanırım normalde hiç su içmem :))

kendim pişirmediğim ya da evimde pişmediği sürece hemen hemen herşeyi yiyebiliyorum da..
hani ıspanak yemeğinin çok yersin de ağzının içi bi buruşur ya,he işte hep öyle ağzımın içi.
bi de gribim zaten..
öff :KK9:

haha bizim veletler de öyle olcak...sen birkaç gün için 2012'liyim de :))

"2012 liyim" çok garip geldi bak şimdi..."12 liyim" falan derler artık :))

yazık valla ben çok üzülüyorum.Ah ah planlı yapamadıkki veledi süpriz oldu :KK1::KK1::KK1:heleki kız olursa Ocakta yazdırmak için elimden geleni yapacağım.Yaşlandıkça dua eder bana:KK16:

KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELDİK BEBEĞİMİDE KALP ATIŞLARIMIZIDA GÖRDÜK ALLAHIMA ŞÜKÜR RESMİMİZİDE YÜKLEYECEKTİM AMA AKTARIMDA SORUN ÇIKTI ARTIK AKŞAM YÜKLERİM DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIZN BAŞINA AYYYY ÇOK ŞÜKÜR RABBİM VERDİĞİN HERŞEYE :nazar::KK16:

bende olmadı canım doktora gittinmi ne dedi bu durum için ? bulantı için daha erken olabılır canım benım 6 haftada başladı arada bir komalara giriyorum ama yinede şükür beterin beteri var .

ilk kontrolümde yoktu. 2. si önümüzdeki hafta o zaman söylerim. ay canım İNŞALLAH olmaz bende de. kilolar nasıl ben 2,3 kilo aldım sanırım. şişmişim anam kız:KK53::KK53::KK53::KK53:

günaydın hamişler:KK49: süt ve süt ürünleri konusundaymışız hemen kendi görüşümü belirtmek istedim.Bende senelerdir taze süt içemiyorum.Hem kokuyor,hem bazen tadı değişik oluyor hemde kaymak yapıyor.burada neyi nasıl yazıyoruz bilemiyorum ama ben Pınarın organik sütünü içiyorum.son 15 senedir kendi kendimi nasıl besliyorsam fasulyemde öyle beslenecek.şu anda zaten yediklerimizi değil bizim stokları kullanıyor.Tabiki dikkat etmeliyiz ama paranoyakta olmak istemiyorum şimdiden bu kadar fanusa sokarsak doğduklarında kimbilir neler yaparız:KK37::KK37: sokakta yalın ayak başı kabak çocuklar kadar sağlıklı olsun istiyorum.:KK1::KK1::KK1:

gunaydin arkadaslar.sut konusunda ben de fikrimi soylemek istiyorum:KK34: benim doktorum da ilk 3 ayda acik satilan inek sutunden, cig et urunlerinden mesela sucuk salam gibi yiyeceklerden uzak durmami soyledi.bende kutu sut iciyorum simdilik.bol bol kan yapici seyler yiyin. bu zamanda yedikleriniz bebege degil bize geliyor:KK53: ama abur cubur konusunda diyorum.yoksa balik sebze meyve her zaman bulunmasi gerekenlerden.bo bol uzum suyu icin domates yiyin.brokoli mesela cocuk gelisimi icin harika bir sebze imis:KK36: gerci ben pek bisey yiyemiyorum hiiiic istahim yok:KK5: normalde daha fazla yerdim:KK52: allaha sukur bulantim agrim kanamam da yok ama olmamasi normaldir ins?

KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELDİK BEBEĞİMİDE KALP ATIŞLARIMIZIDA GÖRDÜK ALLAHIMA ŞÜKÜR RESMİMİZİDE YÜKLEYECEKTİM AMA AKTARIMDA SORUN ÇIKTI ARTIK AKŞAM YÜKLERİM DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIZN BAŞINA AYYYY ÇOK ŞÜKÜR RABBİM VERDİĞİN HERŞEYE :nazar::KK16:

gözün aydın canım çok sevindim:nazar::nazar::nazar:Allahım inşallah herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder...

hadi gözün aydın bende haftaya gidicem dinlemeye. özele mi gidiyorsun sn:KK51::KK51::KK51:

gunaydin arkadaslar.sut konusunda ben de fikrimi soylemek istiyorum:KK34: benim doktorum da ilk 3 ayda acik satilan inek sutunden, cig et urunlerinden mesela sucuk salam gibi yiyeceklerden uzak durmami soyledi.bende kutu sut iciyorum simdilik.bol bol kan yapici seyler yiyin. bu zamanda yedikleriniz bebege degil bize geliyor:KK53: ama abur cubur konusunda diyorum.yoksa balik sebze meyve her zaman bulunmasi gerekenlerden.bo bol uzum suyu icin domates yiyin.brokoli mesela cocuk gelisimi icin harika bir sebze imis:KK36: gerci ben pek bisey yiyemiyorum hiiiic istahim yok:KK5: normalde daha fazla yerdim:KK52: allaha sukur bulantim agrim kanamam da yok ama olmamasi normaldir ins?

olmaması normal hatta sağlıklı bir gebelik işareti diye biliyorum yada doktorum beni bu belirtilerin olmaması normal diye kandırıyor:KK1::KK1::KK1:

gözün aydın canım çok sevindim:nazar::nazar::nazar:Allahım inşallah herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder...

gozun aydin arkadasim.:nazar: biz de dun doktordaydik.simdiye kadar benzeri olmayan tek duygu sanirim buydu yasadiklarim arasinda:KK36::KK16: hatta doktor cikisi esime biz de ultrason makinasi alalim da her dk ne yapiyo diye izleyelim dedigimi hatirliyorum:KK52::KK52::KK9:

ilk kontrolümde yoktu. 2. si önümüzdeki hafta o zaman söylerim. ay canım İNŞALLAH olmaz bende de. kilolar nasıl ben 2,3 kilo aldım sanırım. şişmişim anam kız:KK53::KK53::KK53::KK53:

paniğe kapılma sakın bişey yoktur inşallah. önümüzdeki hafta hayırlı haberlerini bekliyoruz :) ben veriyorum hayatım 60 ile basladım 57-58 arası gidip geliyorum. hiçbişey yiyemiyorum zorla bebişim için yemeye çalışıyorum ama tiksine tiksine 3 haftadır severek erikten başka bişey yiyemedim o sebeple yediklerimde yaramıyor sanırım. şiş canım yemeyi sakın kasma valla benden tavsiye ben yemek yemeyi nasıl severdım şimdi fenalardayım o sebeple yiyebılıyorsan ye hemde çok çoookkkkk :KK56:

gözün aydın canım çok sevindim:nazar::nazar::nazar:allahım inşallah herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder...

teşekkür ederiz teyzesi amin herkese inşallah taddırsın rabbim

hadi gözün aydın bende haftaya gidicem dinlemeye. özele mi gidiyorsun sn:KK51::KK51::KK51:

sağol tatlım darısı başına.evet burda özel bir hastane var oraya gidiyorum doktorum özel muayenehanesini kapattı orda çalışıyor çok memnunum

X