2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ha bir de dün şöyle bişey duydum ne kadar mantıklı ne kadar doğru tartışılır...erkek bebeklerin kalbi 45.günde kız bebeklerin kalbi 60.günde atmaya başlarmışş..yani ondan kimisi erken kimisii geç duyuyomuş pıtpıtı

yok canım arada 15 gün var az değil o zaman 15 gün daha bekler erkek anneleri ama hızı konusunda vardı birşeyler doğrumu bilmiyorum biri daha hızlı atardı ama hatırlamıyprum

kızlar yenigeldim doktorlar geçmişi daha okuyamadım çokşürük iki pıtpıtıda duyduk aa doktor kanama alanın var hep yat dedi
canım hadi gözünaydın bol bol yat dinlen bebeişler gelince hiç zamanın olmayacak zaten zorunlu yatmak zor ama keyfini çıkarmaya çalış

Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?
o zmaan dikkat etmek gerek benim kanamam olduğu için zaten yasak da
bir arkadaşa dr 2 günü geçmesin demişti sanırım

Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...

tebrıklerr ınsallahh sag slaım buyutursun. benım bebıkle aynı zamanda dogacak gıbı gorunuyor su anda:)))

ben daha 5hafta 6günlük gebeyim. doktor bu konuda hiç konuşmadı benimde aklıma gelmedi sormak, ara ara kahverengi akıntı şeklinde oluyo çok korkuyorum. sizde de bu akıntılar oluyo mu ?

benimde 7 haftaya kadar kahverengi akıntılar oluyordu. ilişkiye girmeyin demişti ve vajinal jel vermişti. sonra akıntılar bitti zaten şimdi yasak yok.

ben daha 5hafta 6günlük gebeyim. doktor bu konuda hiç konuşmadı benimde aklıma gelmedi sormak, ara ara kahverengi akıntı şeklinde oluyo çok korkuyorum. sizde de bu akıntılar oluyo mu ?

ben de 2 gün çok açık kahve akıntı oldu. ben de bayaa korktum, ama 5 gündür hiç olmadı. kırmızı veya pembe olmadığı için ben de çok önemsemedim ama ctesi sorarım mutlaka dr a.

merhabalar cici anneler uğrayamıyorum pekk:KK50:
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?

mervecim selammm gözün aydın hatırladın mı beni dicem ama hatırlayamazsın ismim değişti :KK1: kasım gelinnlerinden :KK34:demek aynı ay evlenip aynı ay doğurucaz tesadüfe bakk :KK9:

bizde yasak var ama hamilelikten dolayı değil bende büyükçe bi kist var ondan dolayı.ayrıca bi kere bikaç damla pembe,bikaç kere de kahve akıntım oldu doktorum ve çevremdeki herkes normal olduğunu söyledi telaş yapma cnm

obsesif22 RABBIM sabrını versın ınsallahh. ama bu eger uc kere ust uste olduysa mükerrer düşüklerde kesinlikle araştırılması ve sorunun aynagını bulmadan bıldıgım kdarıyla(tedavısını yapamadan)hamıle kalınmaya ara verılıyor dıye bılıyorum ama bıran once arastır sakın ıhmal etme. ve guzel haberlerını beklıyorum.

kızlarrr selam..
yaptırmanız gereken ilk kan tahlillerini yaptırdınız mı ??
benim canım sıkıldı biraz tsh yine yüksek çıkıyor.
yarın doktora gidicem yine..
dua edin olur mu :)
kızlar bakın doktor benden bu tahlilleri istedi.

açlık kan şekeri
hemogram
kan gurubu
Tam İdrar Tahlili
Tsh
t3
t4
HBsAG
Rubella IgG
Rubella IgM

kızlar ben kafanızı şişirmiyim demiştim ama benim daha kontrolümm çarşamba günü nerdeyse 1 hafta var çatlarım sanırım bilginiz var değerlerimi yazsam fikir verirmisiniz herşey yolunda gibi mi?=

SONUÇ MİN. MAX.
Tsh 1,58 0,27 4,20
t3 4,05 2,00 4,40
t4 1,33 0,93 1,70
HBsAG 0,52 0,01 0,89
Rubella IgG 239,00 10,00
Rubella IgM 0,287 0,79
toksoplazma (ıgG) 0,17 4,00
toksoplazma(ıgM) 0,30 0,79
BUN 8,99 5,00 25,00
B-HCG 776,00 0,00 5,30
DAHA 2 SAYFA DOLUSU SONUÇ TABİKİ BEN SİZİN YAZDIKLARInıza göre doldurdum :26:

canım benim hiç kanamam olmamaısna rağmen başından beri yasak bebek biraz aşağı yerleşmiş dr bugünde tekrar söyledi yasak demiyorum ama kanama olur korkarsınız boşuna gerilmeyin dedi zaten bu kadar konuşmada benim kociş baya korktu 9 ay kaçacak sanırım benden sende ihmal etme istersen dr bir ara sor geçmiş olsun birde merak ettiğin şeyleri dr söylemiyorsada sen sor çekinme hatta oraya gidince insan unutuyor kontrole gitmeden yaz br kenara sınava çek dru:KK1::KK1::KK1:

kızlar ben kafanızı şişirmiyim demiştim ama benim daha kontrolümm çarşamba günü nerdeyse 1 hafta var çatlarım sanırım bilginiz var değerlerimi yazsam fikir verirmisiniz herşey yolunda gibi mi?=

SONUÇ MİN. MAX.
Tsh 1,58 0,27 4,20
t3 4,05 2,00 4,40
t4 1,33 0,93 1,70
HBsAG 0,52 0,01 0,89
Rubella IgG 239,00 10,00
Rubella IgM 0,287 0,79
BUN 8,99 5,00 25,00
B-HCG 776,00 0,00 5,30
bence herşey yolunda. ipeğin iki boy küçüğü geliyor. yaramaz adı da ismail olsun :KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK55::KK8::nazar::KK6::KK4::KK3::2::emir_bebek::emir_bebek:

gün boyu belim ve sırtım ağrıdı ya sizde de var mı hep yattım.bi de tuvalette çok afedersiniz peçeteye üç tane kırmızı nokta sanki pilot kalemle konulmuş gibi bişe oldu.neden anlamadım.şuan bişe yok.

SONUÇ MİN. MAX.
Tsh 1,58 0,27 4,20
t3 4,05 2,00 4,40
t4 1,33 0,93 1,70
HBsAG 0,52 0,01 0,89
Rubella IgG 239,00 10,00
Rubella IgM 0,287 0,79
BUN 8,99 5,00 25,00
B-HCG 776,00 0,00 5,30

rubellaların değerlerini anlayamadım gülüm. diğerleri normal merak etme.
nerde yaptırdın özelde mi ?
devlette mi ?

canım benimde 26 aralık.seninle doğum zamanlarımız yakın.ben folik plus içiyodum.salı günü doktor günde 3 tane içme dedi folidoc verdi bide b12 vitamin verdi.günde 1'er tane içiyorum.salı günü keseyi gördük.2 hafta sonrada kalp atışları için gitcez.sende durumlar nsl,bulantı falan başladı mı?

bende p.tesi aksami gördüm keseyi ama kalp atislarini ve kendisini daha göremedim :KK43:. insallah haftaya görürüm. aklim fikrim bebegimde. ben günde bi tane iciyorum ve ultrogestan aliyorum sanirim progestanla aynisi. altdan aliyorum ben. senin normal mi oldu yoksa tedavi ile mi?

sanırım nüfüsta izin verirlerse öyle yapacağım..
eşim emeklilik olarak düşünüyor 1 yaş kaybettirme çocuğa diyor bende yaşıtlarından geri kalması gibi düşünüyorum,çözemedim daha biri bana matematiğini yapabilir mi acaba :))

şimdi bizimkiler daha fasulye iken şu an yaşıtları doğdularda büyüdüler bile,geriden gelmiş olacak bizim fasulyeler ben uyuz olurum :)
"bizimkisi de 2012 doğumlu çişini söylüyorr aaaaaa daha sizinki söylemiyor mu? sende pek gevşek davranıyorsun canıımm,lazımlık falan al alıştırmaya başla artık" katil olurum ben ya :KK6::KK53: ondan sanırım hep ocak olmasını istiyorum :KK1:

:))))))))

merhaba tatlı anneler biz geldiik bugün dr gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişimin pıt pıt allahım ne büyük mutluluk bu allah herkese nasip etsin biraz aşağı yerleşmiş sıpamız düşük riskimiz var ama progesteron değerimiz çok iyiymiş yani bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş benim hesaplamama göre 6+5ti ultrasonda 6+1 çıktı dün başlamış kalbi atmaya kalp atımı başladıktan sonra bulantılar başlarmış zaten benimde hafiften bulanıyor dr 3mm dedi mercimeğime ultrasondaki crl ne oluyor orda 0.38cm yazıyor hala heyecanlıyım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu :nazar::nazar::nazar: :KK52::KK52::KK52:

gözün aydin :nazar: masallah darisi basimizaa insallahh

bende p.tesi aksami gördüm keseyi ama kalp atislarini ve kendisini daha göremedim :KK43:. insallah haftaya görürüm. aklim fikrim bebegimde. ben günde bi tane iciyorum ve ultrogestan aliyorum sanirim progestanla aynisi. altdan aliyorum ben. senin normal mi oldu yoksa tedavi ile mi?

:))))))))

gözün aydin :nazar: masallah darisi basimizaa insallahh

benimki normal oldu.8 ay hiç korunmadık.çok üzülüyodum olmadığı için 8 ayın sonunda aniden dış gebelik olduğunu öğrendim ve aparr topar ameliyata girdim.ama sol yumurtalığım alınmak zorunda kaldı.ameliyattan sonra halime şükrettim herşeyin başı sağlıkmış dedim.3 ay korunduk.4. ay korunmayı bıraktık ve hiç bir plan progrm yapmadan süpriz bi şekilde hamile kaldığımı öğrendim.allah herkese yaşatsın bu duyguyu. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.allah dileyen herkese nasip etsin

benimki normal oldu.8 ay hiç korunmadık.çok üzülüyodum olmadığı için 8 ayın sonunda aniden dış gebelik olduğunu öğrendim ve aparr topar ameliyata girdim.ama sol yumurtalığım alınmak zorunda kaldı.ameliyattan sonra halime şükrettim herşeyin başı sağlıkmış dedim.3 ay korunduk.4. ay korunmayı bıraktık ve hiç bir plan progrm yapmadan süpriz bi şekilde hamile kaldığımı öğrendim.allah herkese yaşatsın bu duyguyu. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.allah dileyen herkese nasip etsin

cok üzüldüm canim hayirlisi böyleymis demekki.. amiiin canimm
ben p.tesi gittigimde kesenin boyutu 1 cm di. bakiyorumda burda 7mm felanken görüyorlar bebeleri benimki neden görünmediki acaba :KK50::KK50: senin kesen kacti?

cok üzüldüm canim hayirlisi böyleymis demekki.. amiiin canimm
ben p.tesi gittigimde kesenin boyutu 1 cm di. bakiyorumda burda 7mm felanken görüyorlar bebeleri benimki neden görünmediki acaba :KK50::KK50: senin kesen kacti?

benim kese 5mm idi.bebek görünmedi bende de.10 gün sonra tekrar gitcez.sanırım kese boyu bebeğin görülmesi.hamileliğin asıl oluştuğu tarihle alakalı.belli ki bebişlerimiz biraz nazlı olcak.göstermiyolar duyurmuyolar kendilerini.sende hiç belirti falan var mı?

benim kese 5mm idi.bebek görünmedi bende de.10 gün sonra tekrar gitcez.sanırım kese boyu bebeğin görülmesi.hamileliğin asıl oluştuğu tarihle alakalı.belli ki bebişlerimiz biraz nazlı olcak.göstermiyolar duyurmuyolar kendilerini.sende hiç belirti falan var mı?

ara ara migdm bulaniyor. az yiyince hemen karnim sisiyor. karnim hep sis desek yeridir :)) ve gögüslerim cok sistiler aciyorlar ve süt damarlari cok belirgin. bide sol gögsümde ilk hamileligimden siktikca bi damla kadar süt gelirdi o gelmiyor artik.

ya neden bilmiyorum ama hep okuyoruzya iste ne bilim bos gebelikten cok korkuyorum erkenmi daha ne dersin?

ara ara migdm bulaniyor. az yiyince hemen karnim sisiyor. karnim hep sis desek yeridir :)) ve gögüslerim cok sistiler aciyorlar ve süt damarlari cok belirgin. bide sol gögsümde ilk hamileligimden siktikca bi damla kadar süt gelirdi o gelmiyor artik.

ya neden bilmiyorum ama hep okuyoruzya iste ne bilim bos gebelikten cok korkuyorum erkenmi daha ne dersin?

karın şişmesi özellikle akşamları bende de var.göğüslerimde hassasiyet başladı.ağrıyo bazen.
boş gebelikten korkma bence.daha erkendir ondan görünmemiştir.bu bekleyişler çok zor.insan ister istemez böyle olumsuz düşüncelere kapılabiliyo.bide böyle bir sürü örneği görünce daha da korkuyoruz.her bebeğin gelişimi bir olmuyo.ikiz bebekler bile aynı annenin karnında oluyo ama onlar bile farklı zamanlarda belli olabiliyo.kendimizi kötü örneklerle değerlendirmeyelim.hem kendimizi hem bebeğimizi boş yere üzmeyelim bence.hakkımızda hayırlısı olsun.allah nasıl ol dediyse öyle olur bizim yapacağımız tek şey bol bol dua edip zamanını beklemek bence.

X