maşallah canım kiloları güzel doğmuşlar
hoşgeldin arzum34
sağolasın canım hamileliğimde sadece bebekler kilo aldı ben cok az aldım yediklerim bebişlerime yaradı hep.aynı ay doğum yapmışız o zaman benimkilerde bu ay 14 ünde 7 aylık olcaklar şimdi ki kiloları ne kadar canım senin bebişlerinin.
hosbulduk canım..
merhabalar bende geldim bizimkiler yaşına girecek inşş tek bakıyorum sayılır koca bir sene geçti ama sanki asır hergünü çok zor ve halada öyle tabiki bugüne şükür eskiye nazarla biraz rahatladık kendi başlarına oyalanabiliyorlar en azından büyüdükçe başka sorunları çıkıyor öyle böyle geçiyor tabi 3, çocuk olunca biryerede gidemiyorsun inş buradan görüşürzü ikiz anneleri ile...
TEŞEKKÜRLER KIZLAR
17 OCAK 2011 İZMİT DOĞUMLULAR
KIZIM BERRA 2400gr 48cm
OĞLUM SAİD 2300gr 49cm
kaç haftalık doğduklarını unuttum ama tam 8 aylık doğdular.
kızlar korkmayın büyüdükçe sıkıntıları azalıyor.birbirlerine arkadaş oluyorlar.yeterki sağlıkları iyi olsun.
Hoşgeldin,
epey tecrübelisindir sen gül nur ?
anlatsana biraz neler yaptın ve yapıyorsun ikizlerle..
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2011 ekim 18 dogum yatım iki oglum var yani ikiz dogum yaptım.benim bebekler pramatüre dogdular ama kiloları boyları kısaca gelişimleri çok ii dedi doktor.5. ayımız bitecek bendne yeni yeni ek gıdaya başladım meyvalı yogur azıçık çorbalardan bide arı mama vermeye başladım şimdilik bukadar ..:))
Kızlar gündüz bebişlerle ne yapabilirim ?,
Yürüteci dr önermedi.
Anakucağı var ama oto tipi ev tipi değil yani. eve bir sürü şey alıpta kalabalık yapmak istemiyorum.
ne alsam acaba oyalanmaları için tavsiye bekliyorum..
kızlar benim tavsiyem hoppala alın derim hem ucuz hem yer kaplamıyo hem cok seviyolar yani benimkiler cook mutlu oluyolar onun içindehem zıplayıp hem kafa sallıyolar onda mutluluktan hemdee bebekler yoruluyo uykuya gecişleri daha kolay oluyo spor yapıyo cocuklar canımmm ben 4 aylıkken bindirmeye başladım cokda memnunum yani
oğlumun fizyoterapisti hoppala ve yürüteci yasakladı gelişimlerini olumsuz etkiliyormuş bu olay sadece türkiye de var avrupada yasak dedi ticarete döndüğü için türkiyede yasak denmiyor diyede ekledi siz bilirsiniz bebeğin bel gelişiminde olumsuz etki bırakıyormuş...
benim o kadar bilgimyok özel dr a gidiyoruz bana o önerdi cocuklarımı torunlarımı ben böyle büyüttüm dedi mutlaka zararı vardır saatlerce tutmuyosun zaten yürütecde aynı hoppalada yarım saat en fazla 1saat duruyolar sıkılıyolar aynı şeyden bence bu cocuğu oyalamaktır başa cıkılmıyor yoksa bende bu şekilde büyümüşüm Allaha şükürler olsun bi sorun yaratmamış. Tabi ki herkezin terciği.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?