evet canım gidiyorlar 9 gün bayram tatili , öncesinde 1 hafta biz tatildeydik böyle molalar yeter miniklere.
kışın çaışmazsam ocak şubat evde dururlar. uzmanlar da o şekilde tavsiye ediyormus daha az hastalanma riskleri olur hem :)
sanırım bu hafta çocukların saç kestirme haftasıymış bende cumartesi kestirdim oğlumun saçlarını uzun yakışıyor ama çok terliyor birde gözlerine giriyor hepkuaföre gittik maşallah hiç ağlamadan kestirdi kızımda anne sen kardeşimin yanında dur ağlamasın diyor:))
benimkide 3 kez berber de kestirdi kesinlikle çok uslu duruyor kımıldamıyor bile. ilk beğeni kızımdan geldi çk güzel olmussun kardeşim dioo:)))sarı ve lüle olması çok hoşuma gidiyordu ama fena sıcaklar mecbur bıraktı. büyümüş gibi oldu bir anda.
moonternet babası ile ara sıra gönder berbere öyle öyle alışır. benim kız diyor ki oğlana kızlar annesi ile bayan kuaförüne gider,erkekler babası ile erkek kuaförüne diye diye oğlanı aşıladı..
maşallah kızına bandag:) büyüyüp küçülmüşler sanki.
moonternet,
bayram sıcak hava oldugu için kız elbise ya da etek
erkek dizaltı şort ve kareli gömlek düşündüm
kıza bugunlerde acaip elbise giydiriyorum daha önce pek giydirmezdim. tayt tshirt falan sürekli...
normalde tütü etekleri sevmem ama koton da bir model gördüm hem sade hem de hafiftn tütü ayarında pembe pembe nu alabilirim kıza.
ne kalmıs dgününe maşallah dolu dolu 3 yaş olacaklar.
en zor yıllar geride kalıyor :)
İnşallah bi aksilik olmazsa kutlayacagiz hevesliyim yani bende kotonda gormustum etek bluz metaklandim dun adet oldum bu hafta pazar varsi gezebilirim oruç varken Zor olurdu oglumada ayni sekilde dusundum zarada indirim başlamış tabi kalirsa guzel biseyler varsa buyuk yas alirim herzaman alinmiyor ki pahali bize.elbise kiza giydirmiyorum desem yeri Tayt badi hep bizde de
Ama canım elbise giydir ya da etek bende giydirmezdim açılıyor saçılıyır düşsse galan gibilerinden.ama bir giydirdim hep giydirir oldum.kendiside çok mutlu oldu kreş de görüyor diğerlerini özeniyordu..
İnşallah güzel bir dgünü olur miniklere artık anlıyorlar pasta işlerinden musmutlu olurlar..
Evet anlıyor lar oyun hamuru ndan bizepasta yapiyorlar supriz falan hayali oyunlari meshur otobuse inip çıkıyor lar para atıyor lar yanimizdan gecerken kapiyi actiriyorlar elbiseyi daha kaldiramiyorki rudi 2 yas tam üste ne göre bende hevesliyim disari cikinca zor oluyor kullanisli seyler giydirmeye çalışıyorum
İnce yazlık elbise şekerim ben kotondan 3-4yaş alıyrm ya da c&a var hem uygun hem de yazlık ciciler bir sürü oradan 3yaş oluyor benimkine
Boyu bilmiyorum ama kilo 15,700 şu an..
Yaramazlara bak sen şaka da yapıyorlar.
Canım geçen bir ikiz annesi ile tanışdım 2 si erkek biri beyinde şant var iki kez ameliyat olmus ALlah tez zamanda şifasını versin çok kötü görünüyorsu kafasını hiç tutamaıyordu fizik tedaviye haftada 3kez gidiyormus
Anladım canim biE elbise 2 yas badi 3 4 yas aliyorum taytla uzun iyi oluyor istanbul da cesit bol ben burdaki c&a da bisey bulamıyorum sosyete pazar larina takılıyorum daha cok allah herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim cok şükür halimize biz yaşadıklarımı za gore mucizeyiZ canim
Hepinizin bayrami kutlu olsun biz ilk gun cok gezdik sanirim 2, gun ikiside ateslendi uyumadim korkudan 2 tane hasta olunca bogaz enf oldular sanirim doktora gitmedik anti başladım
Canım geçmiş bayramınız mübarek olsun ailecek.
Şimdi daha iyilerdir çocuklar inşallah.
Bizde bayram ve kısa bir tatil daha yaptıl eve geldik ptesi okullar açılacak yorucu ve yoğun günler yani
hepinizin bayrami kutlu olsun biz ilk gun cok gezdik sanirim 2, gun ikiside ateslendi uyumadim korkudan 2 tane hasta olunca bogaz enf oldular sanirim doktora gitmedik anti başladım
Şimdi nasıllar antibiyotik fayda göstermiştir artık di mi? Önceye nazaran daha az hasta oluyorlar ama işte 2si birden çok zor birde bu sıcaklarda[emoji17][emoji17]
Açıkcası tatilde en korktuğum şey hastalıkdı ateş düşürücü antibiyotik iğne bile aldım yanıma..