moonternet
cok gecmiş olsun canım.her şeyi yapırmıssınız peki neden çok ilginç.ama bir yandan da iyi ciddi bir şeyi yok en azından.mikrop falan kapmıs olmasın.benim kız da 2 gün kustu.3.gün ateş çıktı.sonra iğne tedavisine başladık. 4 gün iğne. bogazı iltihaplanmış.
en kısa sürede toparlar oğlun inşallah.
sağol canım büyük ihtimalle mikrop kaptı evet fizik tedaviye gittiğimiz merkezden sanıyorum ben oraya çok ağır çocuklarda geliyo oyuncaklarla falan oynuyo herkes elliyo engelleme yapamıyoruzki inan bursa daki en çocuk doktoruna gidiyoruz tamamen özel 3 tüp kan alındı ankara ya gitti sonuçlar bugün çıkar inşallah kan kültürüde temiz doktorumuzda 3 tane antibiyotik kullanıyo o bile anlayamadı hangi ilacın ateşi düşürdüğünü kesmiyo o yüzden dünden beri ateş yok çok şükür ateşsiz 48 saat geçirmek istiyoruz iğne tadavisi falan benim oğlum normal olsa eve gönderecek ama şant olunca hiç bi ihtimali kaçırmıyo doktorumuz çok titiz normal çocuk olsa eve gönderir iğne verirdim diyo da işte beyinde alet olunca çok tedbirli davranıyor....
canım çk dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor.Allah sabır ve sağlık versin.sonuclar nasıl çıktı?
kusura bakma cahilliğime ver şant ne kadar sonra çıkacak
cok sevindim tertemiz cıkmasına sonucun.simdi evinde 2 ccugunla bir aradasındır ınşallah.canım benim biri hasta oldugunda hastaneye gittiğimizde aklım hep diğerinde kalıyor.çok şükür sonuçlar iyi bu sabah çıktı CRP 101 DEN 8 e düşmüş antibiyotikleri bitince akşam 6 gibi taburcu olucaz inşallah şant ömür boyu kalıcak rabbim ne kadar ömür biçtiyse istanbul acıbademde mehmet özek var birde onun fikrini alıcaz beyin cerrahı çocuk beyin cerrahı yani çocuk doktorumuz birde onun fikrini alın dedi endoskopik te yapılıyo ama beyin kan. bağlı hidrosefalide pek tutmuyo o ameliyat şant ozaman çıkıyo yine forumdan tanıştığım bursa da oturan var onlarda mehmet özek le görüştü ama bursa acıbadem de oldu endoskopik ameliyatı 4 ayda kapandı şimdi tekrar şant takıldı ....endoskopikte 3.ve 4.ventikülere giriliyo 3-4 mm çapında delik açılıyo kafaya ve damar yolu yapılıyo ben kabaca anlattım tabi başına gelmeyen bilmiyoki canım ne kadar anlatsamda....çok şükür bu akşam evimizde uyuyacağız........
çok şükür sonuçlar iyi bu sabah çıktı CRP 101 DEN 8 e düşmüş antibiyotikleri bitince akşam 6 gibi taburcu olucaz inşallah şant ömür boyu kalıcak rabbim ne kadar ömür biçtiyse istanbul acıbademde mehmet özek var birde onun fikrini alıcaz beyin cerrahı çocuk beyin cerrahı yani çocuk doktorumuz birde onun fikrini alın dedi endoskopik te yapılıyo ama beyin kan. bağlı hidrosefalide pek tutmuyo o ameliyat şant ozaman çıkıyo yine forumdan tanıştığım bursa da oturan var onlarda mehmet özek le görüştü ama bursa acıbadem de oldu endoskopik ameliyatı 4 ayda kapandı şimdi tekrar şant takıldı ....endoskopikte 3.ve 4.ventikülere giriliyo 3-4 mm çapında delik açılıyo kafaya ve damar yolu yapılıyo ben kabaca anlattım tabi başına gelmeyen bilmiyoki canım ne kadar anlatsamda....çok şükür bu akşam evimizde uyuyacağız........
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun... benim ikizlerde sürekli bi biri hasta bi diğeri bıktık iyice valla( hangi doktora gidiyosunuz bursada
çok sağol canım doruk çekirge atilla güray doktorumuz sanırım sende bursa dasın neresinde oturuyorsun.....
Kimler buradaaaa 2011 anneleri nerelerdesiniz?
2 yaşımıza gireceğiz zaman ne çabuk gecıyor
canım yaa çok büyük geçmiş olsun.şant tıkalı çıktı demişssin ya bunu mr de hiç mi fark etmediler. Allah tan basınç farkedilmiş.msj ım yarım kaldı oğlumun kusmaları kronik kabızlıktan sanıyorduk mr larda hiçbirşey yoktu yemeklerini değiştirdim hep zeytinyağlı ama çocuk bi yerde takalıp kalıyordu özellikle ort. 25 günde bir kusmayla hast. yatıyorduk 1 hafta boyunca kalınca toparlıyordu ama bu sefer öle olmadı kötüleşti en son gözlerdede kayma olunca mr dada basınç çıktı hemen ameliyat oldu ama ocak ayından beri çocuk bi türlü toparlayamadı tam düzeliyo haydi hast. tekrar neyse fiziksel olarak baya ilerlemişti oda yürümek üzereydi ama ameliyat baya yordu oğlumu daha hali yok belli kalkmaya kızımda çok korkuyor yürümeye onada mr çektircez beyinle alakalı sıkıntısı yoktu küvezde ama hareketli çok iyi kasılması yok sadece korku çocuk nörolojiside gördü çok şükür çok akıllıyız zekamız yerinde erken doğumunda çok etkisi varmış baya geç kaldık ama napalım kısmet olmayınca olmuyor hiçbirşey.........
hakikaten nurum sen yosun bayadır nerelerdesin....
rudi bizde aynıyız şuan boğazlar enf. dişler geliyor oğlumun ameliyat sonrası ateşinin çıkması çok moralimi bozdu kızımında bi çıkıyo bi iniyo...şua günler bi geçse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?