• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

2 bebek çok zor ama işte hastalanınca çook daha zor.Allah önce çocuklarımıza sağlık sonrada bize versin diye sürekli dua ediyorum.
kardelen geniz eti burada 3 yaştan sonra ALINABİLİYOR diye biliyorum.
bugun hava güzeldi biraz parka indirelim dedim. resmen sırtımdan ter boşaldı.dışarda zaptetmek çok daha zor.her biri bir tarafa koşuyor.beni gören ne kadar zayıflamıssın diyor.kimse ne kadar zor 2 cocuk demiyor:( bu arada 52 kiloyum boyum 1:60

sağol canım büyük ihtimalle mikrop kaptı evet fizik tedaviye gittiğimiz merkezden sanıyorum ben oraya çok ağır çocuklarda geliyo oyuncaklarla falan oynuyo herkes elliyo engelleme yapamıyoruzki inan bursa daki en çocuk doktoruna gidiyoruz tamamen özel 3 tüp kan alındı ankara ya gitti sonuçlar bugün çıkar inşallah kan kültürüde temiz doktorumuzda 3 tane antibiyotik kullanıyo o bile anlayamadı hangi ilacın ateşi düşürdüğünü kesmiyo o yüzden dünden beri ateş yok çok şükür ateşsiz 48 saat geçirmek istiyoruz iğne tadavisi falan benim oğlum normal olsa eve gönderecek ama şant olunca hiç bi ihtimali kaçırmıyo doktorumuz çok titiz normal çocuk olsa eve gönderir iğne verirdim diyo da işte beyinde alet olunca çok tedbirli davranıyor....
moonternet
cok gecmiş olsun canım.her şeyi yapırmıssınız peki neden çok ilginç.ama bir yandan da iyi ciddi bir şeyi yok en azından.mikrop falan kapmıs olmasın.benim kız da 2 gün kustu.3.gün ateş çıktı.sonra iğne tedavisine başladık. 4 gün iğne. bogazı iltihaplanmış.
en kısa sürede toparlar oğlun inşallah.

sağol canım büyük ihtimalle mikrop kaptı evet fizik tedaviye gittiğimiz merkezden sanıyorum ben oraya çok ağır çocuklarda geliyo oyuncaklarla falan oynuyo herkes elliyo engelleme yapamıyoruzki inan bursa daki en çocuk doktoruna gidiyoruz tamamen özel 3 tüp kan alındı ankara ya gitti sonuçlar bugün çıkar inşallah kan kültürüde temiz doktorumuzda 3 tane antibiyotik kullanıyo o bile anlayamadı hangi ilacın ateşi düşürdüğünü kesmiyo o yüzden dünden beri ateş yok çok şükür ateşsiz 48 saat geçirmek istiyoruz iğne tadavisi falan benim oğlum normal olsa eve gönderecek ama şant olunca hiç bi ihtimali kaçırmıyo doktorumuz çok titiz normal çocuk olsa eve gönderir iğne verirdim diyo da işte beyinde alet olunca çok tedbirli davranıyor....

canım çk dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor.Allah sabır ve sağlık versin.sonuclar nasıl çıktı?
kusura bakma cahilliğime ver şant ne kadar sonra çıkacak

çok şükür sonuçlar iyi bu sabah çıktı CRP 101 DEN 8 e düşmüş antibiyotikleri bitince akşam 6 gibi taburcu olucaz inşallah şant ömür boyu kalıcak rabbim ne kadar ömür biçtiyse istanbul acıbademde mehmet özek var birde onun fikrini alıcaz beyin cerrahı çocuk beyin cerrahı yani çocuk doktorumuz birde onun fikrini alın dedi endoskopik te yapılıyo ama beyin kan. bağlı hidrosefalide pek tutmuyo o ameliyat şant ozaman çıkıyo yine forumdan tanıştığım bursa da oturan var onlarda mehmet özek le görüştü ama bursa acıbadem de oldu endoskopik ameliyatı 4 ayda kapandı şimdi tekrar şant takıldı ....endoskopikte 3.ve 4.ventikülere giriliyo 3-4 mm çapında delik açılıyo kafaya ve damar yolu yapılıyo ben kabaca anlattım tabi başına gelmeyen bilmiyoki canım ne kadar anlatsamda....çok şükür bu akşam evimizde uyuyacağız........
canım çk dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor.Allah sabır ve sağlık versin.sonuclar nasıl çıktı?
kusura bakma cahilliğime ver şant ne kadar sonra çıkacak

çok şükür sonuçlar iyi bu sabah çıktı CRP 101 DEN 8 e düşmüş antibiyotikleri bitince akşam 6 gibi taburcu olucaz inşallah şant ömür boyu kalıcak rabbim ne kadar ömür biçtiyse istanbul acıbademde mehmet özek var birde onun fikrini alıcaz beyin cerrahı çocuk beyin cerrahı yani çocuk doktorumuz birde onun fikrini alın dedi endoskopik te yapılıyo ama beyin kan. bağlı hidrosefalide pek tutmuyo o ameliyat şant ozaman çıkıyo yine forumdan tanıştığım bursa da oturan var onlarda mehmet özek le görüştü ama bursa acıbadem de oldu endoskopik ameliyatı 4 ayda kapandı şimdi tekrar şant takıldı ....endoskopikte 3.ve 4.ventikülere giriliyo 3-4 mm çapında delik açılıyo kafaya ve damar yolu yapılıyo ben kabaca anlattım tabi başına gelmeyen bilmiyoki canım ne kadar anlatsamda....çok şükür bu akşam evimizde uyuyacağız........
cok sevindim tertemiz cıkmasına sonucun.simdi evinde 2 ccugunla bir aradasındır ınşallah.canım benim biri hasta oldugunda hastaneye gittiğimizde aklım hep diğerinde kalıyor.
şant durumunu detaylı anlatmıssın sagol canım.inşallah mucize melih herkesi şaşırtıp erken zamanda cıkartıp atacak sağlıkla sıhhatle inşallah.

çok geçmiş olsun allah beterinden korusun... benim ikizlerde sürekli bi biri hasta bi diğeri bıktık iyice valla :(( hangi doktora gidiyosunuz bursada

çok sağol canım doruk çekirge atilla güray doktorumuz sanırım sende bursa dasın neresinde oturuyorsun.....
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun... benim ikizlerde sürekli bi biri hasta bi diğeri bıktık iyice valla :(( hangi doktora gidiyosunuz bursada

canım özel msj hakkım yok maalesef kadın doğum medical park ahmet yılmaza gittim çocuk doktoruda yine medicalde nurettin vurgun a gidiyorz
Benim doğumum 37inci hafta başında oldu canım allaha şükür küveze girmeden atlattık ama yinede zor günler geçirdik tabi bi taneye benzemiyo bizde şimdi 16 inci ayın içindeyiz hemen hemen aynıyız

Son düzenleme:
Nasilsiniz kizlar sizleri ve sohbetinizi ozledim. Henuz topigin ge misini okuyamadim. Sorun yoktur insaallah.iikizler nasillar. Bizim pc bozuldu ve yapilamadi, net i de o yuzden bi sur iptal ettik. Nihayet yeni pc ve net aldik. Beni m kuzular simdilik yazdirmiyor, esimde evde yok yine gorusuruz insAllah bi selam vereyim dedim. Sizi ve kuzularinizi optum.

merhaba herkese bende 2011 ikiz annesiyim.ikiside erkek benimkiler çok yaramaz bide 1.sınıfa giden kızım var oda tam bi anneci ölüyorum yorgunluktan ama sevgileri bambaşka.Allah hepimizin kine ömür versin.hayırli evlatlar olurlar ınş.peki arkadaşlar sizin kiler nasıl?uyku düzeninin nasıl?hepimize allah kolaylik versin.

merhaba herkese bende 2011 ikiz annesiyim.benimkiler de erkek çok yaramazlar.bide 1sınıfa giden kızım var oda tam bi anneci.ama sevgileri bambaşka.Allah hepimizin kine ömür versin.hayırlı evlatlar olurlar ınş.sizin ki ler nasıl uykü düzeniniz nasıl?allah yardımcımız olsun.

Mehaba, benimkiler biri kiz biri erkek, yaramazlik belli olmuyor formundalarsa ikisi birbirinden baskin yaramazlik yapiyor bazende sakin geciyor, canlari sagolsunda:-)bu aralar benim cekismesi var, hergangi bir esya yada oyuncagi yakladilarmi beniiiim beniiim diye bagiriyorlar:-) aslinda amac oyuncak degil birbirlerine satasip oynamak:-) biri galip geliyor ama yinede birakiyor elinden:-)
Yorgunluk ikiz annelerinin degismez kaderi herhalde:-) :-)
Cok yorulular sabaha kadar uyurlar diyorum ama gecede 7-8 defa cocu, salladigim oluyor, uyanirlar diyorum bu sefer uyanmiyolar, gece uykularimizda belli degil yani, napalim saglikli olsunlarda, annelik katlaniiz Allah in izniyle.
Aslinda or olan cocuk bakmak deil, ayni zamnda yemek ve ev isi yapmak,
Sihirli bi degnek olsaya elimizde buun isleri yapsak onunla, hem yorulmazdik hemde cocuklarimizla daha cok vakit geirebilirdik
Sevgileri bambaska tabi ve bizler cooook sansliyizki Rabbim bizi boyle guzel imtihanlarla karsilastirdi:-)

Selam uzun zamandır buraya gelmiştim 2
tane yaramazine pesinde koştururken zaman su gibi akıp geçmiş. Benim bebeler 2 yaşında. Ele avuca sığmıyorlar. Allah hepimize yardım etsin

Kimler buradaaaa 2011 anneleri nerelerdesiniz?
2 yaşımıza gireceğiz zaman ne çabuk gecıyor

merhaba nurum.
arada yazıyorduk 2-3 kişi.sen epeydir yoktun.
bizimkilerde 18 aylık oldular.sürekli boğaz enfeksiyonu oluyoruz eller sürekli ağızda dişlerden dolayı ee mikroplarda eksik olmuyor boğazlarında

bu topiğe ara ara giriyordum ve uzun zamandır da girememiştim..evet zaman ne çabuk geçiyor benim bebeler ( ikiside erkek)
mayıs 27 de 2 yaşına giriyorlar :))

Allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin....felaket yaramazlar...güzel oynuyolar diye sevinirken bi bakıyorsun hiç yoktan yere birbirlerine girmişler...ayrıca şu sıralar pekte hırçınız..hırçınlık diz boyu.. her istediğimiz olsun diyolar..kızıyorum olmuyor..güzellikle söylüyorum olmuyor..

napıcam bilemiyorum :((

selam kızlar bizde 21 aylık olduk hala yürümüyorlar kızım yürüdüm yürüyecek çok korkuyor oğlum şant ameliyatı oldu geçen çarşamba zaten ocak ayından beri hast. yatıyorduk 25 günde bir kusmadan..en sonunda şant tıkalı çıktı beynindeki kızmı yarı tıkalıymış o yüzden

msj ım yarım kaldı oğlumun kusmaları kronik kabızlıktan sanıyorduk mr larda hiçbirşey yoktu yemeklerini değiştirdim hep zeytinyağlı ama çocuk bi yerde takalıp kalıyordu özellikle ort. 25 günde bir kusmayla hast. yatıyorduk 1 hafta boyunca kalınca toparlıyordu ama bu sefer öle olmadı kötüleşti en son gözlerdede kayma olunca mr dada basınç çıktı hemen ameliyat oldu ama ocak ayından beri çocuk bi türlü toparlayamadı tam düzeliyo haydi hast. tekrar neyse fiziksel olarak baya ilerlemişti oda yürümek üzereydi ama ameliyat baya yordu oğlumu daha hali yok belli kalkmaya kızımda çok korkuyor yürümeye onada mr çektircez beyinle alakalı sıkıntısı yoktu küvezde ama hareketli çok iyi kasılması yok sadece korku çocuk nörolojiside gördü çok şükür çok akıllıyız zekamız yerinde erken doğumunda çok etkisi varmış baya geç kaldık ama napalım kısmet olmayınca olmuyor hiçbirşey.........

hakikaten nurum sen yosun bayadır nerelerdesin....

rudi bizde aynıyız şuan boğazlar enf. dişler geliyor oğlumun ameliyat sonrası ateşinin çıkması çok moralimi bozdu kızımında bi çıkıyo bi iniyo...şua günler bi geçse

msj ım yarım kaldı oğlumun kusmaları kronik kabızlıktan sanıyorduk mr larda hiçbirşey yoktu yemeklerini değiştirdim hep zeytinyağlı ama çocuk bi yerde takalıp kalıyordu özellikle ort. 25 günde bir kusmayla hast. yatıyorduk 1 hafta boyunca kalınca toparlıyordu ama bu sefer öle olmadı kötüleşti en son gözlerdede kayma olunca mr dada basınç çıktı hemen ameliyat oldu ama ocak ayından beri çocuk bi türlü toparlayamadı tam düzeliyo haydi hast. tekrar neyse fiziksel olarak baya ilerlemişti oda yürümek üzereydi ama ameliyat baya yordu oğlumu daha hali yok belli kalkmaya kızımda çok korkuyor yürümeye onada mr çektircez beyinle alakalı sıkıntısı yoktu küvezde ama hareketli çok iyi kasılması yok sadece korku çocuk nörolojiside gördü çok şükür çok akıllıyız zekamız yerinde erken doğumunda çok etkisi varmış baya geç kaldık ama napalım kısmet olmayınca olmuyor hiçbirşey.........

hakikaten nurum sen yosun bayadır nerelerdesin....

rudi bizde aynıyız şuan boğazlar enf. dişler geliyor oğlumun ameliyat sonrası ateşinin çıkması çok moralimi bozdu kızımında bi çıkıyo bi iniyo...şua günler bi geçse
canım yaa çok büyük geçmiş olsun.şant tıkalı çıktı demişssin ya bunu mr de hiç mi fark etmediler. Allah tan basınç farkedilmiş.
Aman canım sağlıkları yerinde olsun da geç yürüsünler hiç stres yapma. ben de konuşmuyorlar diye içim içimi yiyor. biz üzerimize düşeni yapalım teşvik edelim. gerisi Allah tan vakti zamanı gelince hepsi olacaktır Allah ın izni ile.
bizim ateş antibiytik şurup veya iğne ile 5 günde iniyor. 1 hafta geçmeden yine aynı durum.
o kadar alıştık ki sıradan lmaya başladı.

Back