canım sen ne okuluna başlayacaksın ?
okuyor musun yoksa öğretmen mi anlayamadım.
2 yaş iyi bence yarım günde olsa gidebilirler.
yok ben ise girmek icin okula gitmek istiyorum
zaten iki yasta 3 saat falan birabiliyosn ama okula gidersen galiba okuldan ben cikana kadar orda dururlar
sorma ya benimkiler daha yurumuyor oylede bi niyetleri yok sanki
niye bole oldu anlamadim
yuruseler sanki biraz daha kolaylasir gibiaa
bide yine hepimiz hastayiz geri geldi hastalik yaa
merhaba kızlar nasılsınız ?
bebişler büyüyor artık çocuk oldular doğrusu.
siz neler yapıyorsunuz.
biz ev avm park üçgeninde gidip geliyoruz.
dediğimiz basit şeyleri anlıyorlar.
kelimeler; anne baba dede ve mama dışına çıkamadı henüz.
sizde yazın azıcık hareketlensin topik.
rudi biz hastaneydik oğlumla 10 gün kadar çok zor bi 10 gün geçti bağırsak sindirim sist. problemi çıktı sebebpsiz kusması vardı beyninden sandık mr lar falan öldük öldük dirildik çok şükür geçti şanttan değilmiş...çok fena oldular durmak yok hiç
kelime anlama çok şükür çok iyi 20 yakın kelimesi var oğlumun kızımın o kadar değil ama
ayrıca kızım yeni emeklemeye başladı ....17,5 aylığız ama oğlumun fizyoterapisti siz izin vermemişiniz dedi hep kucakta durdular haklı yani .....
şimdilik bu kadar ne görseler istiyolar ..
çok geçmişolsun canım. umarım şimdi çok iyidir oğlun.
kelime sayınız iyimiş maşallah. ben pek kucağa almıyorum birini alsam diğeri istiyor diye serbest bıraktım.
yürüyorlar,istiyorlar,hla gece veriyorum süt bu arada.
3-4 gün bıraktık sonra hastalandılar sık uyanmalar başladı. yeniden başladık gece sütü ne.
sabah da tok plduklarından sanırım 7:30 a kadar uyuyorlar.
akşam 20:30 uyutuyorum.
rudicim bende almadım zaten ev halkı aldı kucağa yoksa çok zor olurdu başedemezdim oğlum çok iyi çok şükür tedavimizi olduk evdeyiz
bende veriyorum dalmıyolar uykuya yoksa ama çok değişiyo gerçekten bazende içmeden sabah oluyo bizde 7 yi yapar olduk sabah uykularında
hala günde 2 kere mi uyutuyosun ??
ayrıca oğluma süt yasak aptamile döndük tekrar aptamilin 4 numarası çıkmış bilmiyordum kızıma inek sütüne devam....çok şükür 9 kg yi geçtik boylrda oğlum 80 cm kızımda 77 cm olmuş anca bu kadar bunada şükür...
benim kızda 81 cm
erkek bilmiyorum.hasta olmadıkça ve aşı olmadıkça doktora gitmiyoruz
evde tarrıyorum
kız 10.800 kg
erkek 12 kg geliyor.
aptamil 4 de var bebelac 4 de var bende aldım evde geceleri süt ısıtmak zor olunca mama yapıyorum.
inek sütü içiriyorum genelde günlük sek süt alıyorum.kaynatmak gerekli mi bilmiyorum ama kaynatıyorum ben.
günde 2 kez uyutuyorum teke düşürmeyi düşünüyorum.kız iki kez uyuyor bıraksak 3 kez de uyuyacak neredeyse.
ama erkek çocugum 2.yi bile zor uyuyor. önümüzdeki ay tek uykuya geçebilirim.nasıl olacak bilmiyorum ama Allh ın izni ile bunu da aşarız hayırlısı ile.
oğluna keçi sütü de yasak mı günlük keçi sütü görmüştüm markette.
diğer 2012 anacıkları nerede acaba?
merhaba kelebek,kızlar biriniz bana akıl versin....benim oğlanların biri diğerini sürekli hırpalıyor kafasına filan vuruyor..diğeride kendisini savunmak yerine,kendi kafasına vuruyor kendi elini ısırıyor..1 haftadır böyleyiz..napıcam şaşırdım.
selamlar.
zaman bulup arada yazsak iyi olur kızlar.
nurum,kardelen,moonternet nerelerdesiniz?
bizimkiler 16 aylık oldular.evde sürekli didişme halindeler.birde bahçe park çıkmaya başladık yeniden.
rudi iyiz canım çok şükür çok yoğun geçiyo günlerimiz ikiside ayaklandılar yürüme aşamasındalar bende arkalarında kızım baya başladı denge fazla yok ama yaza allah ın izniyle yürüyerek giricez oğlumda inşallah oğlumu daha çok korumak gerekli inan dizlerim çürüdü iki büklüm arkalarında durmaktan algımız kelimelerimiz herşeyimiz hamd olsun iyi gidiyor....yemek maşallah iyi o kadar çok uğraştımki yesinler diye oynaya oynaya gidiyoruz mutfağa.....uykumuz eskiye nazaran iyi kilolarda 10 olmuştur en son 9500 kkg civarıydı...boylarda 80 kız oğlumda 83 cm....şimdilik bu kadar.......
maşallah canım yürüme çalışmalarına.inşallah en kısa sürede yürüyecek ikiside.rudi iyiz canım çok şükür çok yoğun geçiyo günlerimiz ikiside ayaklandılar yürüme aşamasındalar bende arkalarında kızım baya başladı denge fazla yok ama yaza ALLAH ın izniyle yürüyerek giricez oğlumda inşallah oğlumu daha çok korumak gerekli inan dizlerim çürüdü iki büklüm arkalarında durmaktan algımız kelimelerimiz herşeyimiz hamd olsun iyi gidiyor....yemek maşallah iyi o kadar çok uğraştımki yesinler diye oynaya oynaya gidiyoruz mutfağa.....uykumuz eskiye nazaran iyi kilolarda 10 olmuştur en son 9500 kkg civarıydı...boylarda 80 kız oğlumda 83 cm....şimdilik bu kadar.......
selamlar.
zaman bulup arada yazsak iyi olur kızlar.
nurum,kardelen,moonternet nerelerdesiniz?
bizimkiler 16 aylık oldular.evde sürekli didişme halindeler.birde bahçe park çıkmaya başladık yeniden.
burdayim rudiiiiii
kimse yazmayinca ben de istifa ettim napiyim zaten sen ben oontrent yaziyoruz galiba
benimkilerde 15 aylik olmak uzereler ama hala yurumedik
gecen ay kontrole gitiik birisi 10450 digeri 11450 olmus asilarimizida yaptirdik simdilik iyiyiz sukur
ama cok fena hareketliler ayy deli oluyorum bazen
bende 1 defa yatiriyorum gunde
herseyi yiyolar 11 ayliktan beride normal yarim yagli sut kullaniyoruz
canım yaz ya istifa etme. bizi bizden baskası anlamaz .
benikilerinde 16 ayı bitti. herşeyi anlıyorlar artık.birbirlerini kıskanma ve zarar vermeye başladılar.baslarından eksik olmuyorum.tek bakıyorsun değil mi kardelen çok zor.enerji bitiyor.geceleri düzenli yatıyorlarda öyle dinlenebiliyorum.
benimkilerde pipetle bir şeyler içmeye bayılıyorlar
ben günlük süt ve devam sütü kullanıyorum akşamları.
arada keçi sütü alıyorum.
kızlar selam biz yine hast. deyiz oğlumla yine kusmaya başalmıştı kronik kabızlıktı teşhimiz doktorla 1 hafta telefonda tedavi ettik bi tek serum takılmadı 1 hafta sonra kont. getirin dedi
getirdik orta kulak intihabı ateş şok olduk vallahi evdeyken ateşi yokru ölçmedimki daha doğrusu kusmayı düşünürken neyse ateşimiz düşüyo ilaç aldıktan sonra etkisi geçince tekrar çıkıyo belden sıvı bile aldılar şanttan mı diye ama oda temiz kanda crp antibiyotikleere rağmen 2 ye katladı kan kültürüde temiz doktorda herşey temiz olunca can sıkıcı bi durum diye teşhis olmadan tedaviye geçemiyo akciğer batın röntgenler herşey temiz.. ateşsiz 48 saat geçmesini bekliyoruz çok bunaldım .......şimdi uyuyo bi bakayım dedim tam düzeldi herşey yerine geldi iyi gidiyo hop değişik bişey çıkıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?