2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

rudicim dogumgununuz kutlu olsun canim allahim daha nicelerini gostersin
amin canım.darısı başınıza sizin de az kaldı 1 yaşınıza.
planın var mı?

demek çift yumurta ikizleri de birbirine bazı yönlerden benzeyebiliyorlarmış.benim oğlum sürekli kızımın yüzüne kafasına vuruyor ısırıyor. onları kollamaktan yoruldum desem yeridir. bir anda beş diş Allah yardımcınız olsun canım. bizim her ikisinde 4 er tane var. henüz yeni bir şeyler yok.kimbilir canları ne kadar acıyordur.
akşam 9 da yatırayım sabah belki geç kalkarlar dedim 2 gün denedim ama nafile sabah en geç 7 ye kadar başarılı olabildim.

aynen rudi gün içinde süt içirsem yemek yemiyolar akşama kadar üstelik 500 ml veriyorum bende gece yatmadan önce birde kalktıklarında benimkiler çok kalktıkları için 250 ml bitiriyolar 2 veya 3 seferde....

canım pasta resmini paylaşacağım ayıpsın hem de iki tane dogum günü yaptığımız için ayrı ayrı zamanlarda ikisini de paylaşacağım. makinadan bilgisayara yükleyeyim resimleri

ALLAH annesine sabır vermiş gerçekten. ben nerede bir çocuk bebek haberi okusam duygusallaşıyorum anne olduktan sonra.
sonunun böyle güzel olması çok güzel tüm çektiklerini unutturur insana.

Anneler hava sogudu eve tıkandık kaldık. bebişler acaip sıkılıyor. oda oda geziyoruz evin içinde en çok banyo ilgilerini çekkiyor. kışı atlatsak diye 4 gözle bekliyoruz.

sorma çok canlarının yandığı belli su bile içmediler o akşam yatış saatini bi geçirelim biz sabah 5 00 ayaktayız anlamadım gitti 20 30 yattıklarında sabah 6 30 ayaktayız ne kadar geç yatarlarsa erken kalkıyo benimkilerde ....tam tersi yani....

evet canım sonunun güzel olması çok mutlu benim yaşadıklarımı ben yazsam hayretler içinde kalır sanırım herkes...çok şükür bu günlerimize daha ayaklanmadık ama adım atmaya başladık kızım zaten tazı gibi gidiyo tutunca yalnız korkuyo sanırım tutunup kalkma yok bizde o olunca yürüme olacak ALLAH ın izniyle... o yazını devamı var bugün sabah gazetesinde....
ALLAH annesine sabır vermiş gerçekten. ben nerede bir çocuk bebek haberi okusam duygusallaşıyorum anne olduktan sonra.
sonunun böyle güzel olması çok güzel tüm çektiklerini unutturur insana.

evet banyo sevdası bizdede var ben çamaşır sepetlerinin içine oturtuyorum makinayı açacağım zaman....
Anneler hava sogudu eve tıkandık kaldık. bebişler acaip sıkılıyor. oda oda geziyoruz evin içinde en çok banyo ilgilerini çekkiyor. kışı atlatsak diye 4 gözle bekliyoruz.

Kızlar,
ben resimleri profilime ekledim. arkadaşlık teklifi gönderin onaylayayım resimlere bakıverin.
sonunda başardım

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?
bizim bebeler uyuyor şimdi uyanırlar ve bugun Balık günü balık yiyecekler.
ne kadar sık vermeye çalışsamda haftada 1 oluyor balık almamız ,,
ton balığı veren var mı aranız da?

rudi hiç vermedim balık tattırma oldu ama bizim aldığımız zaman karınları toktu yemediler şimdi deniyeyim tekrar

nurum yazmıyorsun hiç okuyosun ama

ALLAH a şükür yemek yemeye başladık tekrar......... mama mmmm diye ağlıyolar o kadar çok hoşuma gidiyorki zor yemeğe alışan bebek annesi olarak

aslında çok zorlandım amma belli bir yöntem yok hep mama geldi bakın mmm diye söyledim yemek saatlerinde ayyy hasta oldular hiçbişey yemediler düzelince kıtlıktan çıkmış gibi mama mmm demeye başladılar sanırımm buda motor gelişimi çünkü yaşıtlarıda aynı durumda arkadaşlarımın bebekleri...

benimkiler birbirlerine al diyo sonra vermiyo oyun yapıyolar kandırıyolar daha çok ellerindeki şeyleri alıp kaçma aynı oyuncaktan 2 tane bile olsa... yapıyolar
zaten oyun oynama yaşı benim bildiğim 3 yaş beraber arkadaşlarıyla ...

ayrıca kızımdan çok korkuyodum hiç yemiyodu zorla gerçekten ama demekki zamanı varmış sen zorla en azından yemeği görsün .......

merhaba kızlar,
o kadar yogun oluyor ki gün nasıl bitiyor ben de anlamıyorum.
her gün aynı şeyler tekrarlansa da yesyeni hareketler heceler heveslendirir beni yeniden
benimkiler nezle oldu evdeyiz buhar,peditus,deniz suyu damlalar geçiştirmeye çabalıyoruz.
ateş olmaz inşallah.

biri ekşi yemez
biri tatlı
biri minik minik ister,
biri kocaman kocaman dolu dolu olsun ister.
bir gün yediklerini diğer gün ağızlarına sürmezler.
sanırım kaprisler yemek seçmeler böyle böyle başlıyormus.

bu arada birinin cildi alerjik,diğerinin gözleri..
uff ya kremler,hijyen sağlıyorum o kadar ama yinede bir şeyler hep var.

sizde bazen bunaliyomusunuz ayni seylerden ben bazen kacip gitmek iiyorum galiba tamamen yalniz baktigim icin
simdi 1 haftadir ikiside fene hasta ilk kez hasta oldular boyle
birinde cok fena balgam var ne yapacagimi sasirdim inanin
herkes ikiz istiyor bu siralar moda sanirim bende olsunda gorun diyorum ne diyim baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…