amin canım.darısı başınıza sizin de az kaldı 1 yaşınıza.rudicim dogumgununuz kutlu olsun canim allahim daha nicelerini gostersin
demek çift yumurta ikizleri de birbirine bazı yönlerden benzeyebiliyorlarmış.benim oğlum sürekli kızımın yüzüne kafasına vuruyor ısırıyor. onları kollamaktan yoruldum desem yeridir. bir anda beş diş Allah yardımcınız olsun canım. bizim her ikisinde 4 er tane var. henüz yeni bir şeyler yok.kimbilir canları ne kadar acıyordur.iyiz canım çok şükür benimkilerde aynı 2 kez 1,5 saat uyuyolar akşamda 20.30 yatış sabah 6,30 kalkış valla ben hepsini denedim bim markette satılan dost çocuk sütünden başka bişey içiyolar ağızlarına bile almıyolar tadı çok güzel normal kutu süt kullanayayım dedim sütleri bitmişti acil olarak vermem lazımdı şeker bile katttım ama içmediler anlıyolar herşeyi...
ayrıca geçen hafta kızım bu haftada oğlum diş çıkarma modundalar ama öyle böyle değil ağzımın içi dışı yara gece ağlama krizleri doktor bile aynı yerden patlatmışlar dedi ikiside aynı yerde yaralar ikiz olmak böle bişey heral diyolar...bizim diş çıkarma çok sıkıntılı geçiyo vallahi ateş var uyku yok yemek yok tam düzen e girdi yedikleri içtikleri belli hop aynen geriye herşey...böyle olmasının sebebide aynı anda 4 veya 5 dişin patlamaya çalışmasıymış....sağlık olsun moralim çok bozuluyo yemediklerinde gece ağlama krizlerine girdiklerinde ama napalım canları sağolsun...
günlük süt bir kez denedim beğenmediler.biraz zaman geçsin yeniden deneyeceğim.
gece beslemeyi bende bırakmaya başlamayı düşünüyorum fakat 500 ml süt günlük içmesi gerekli gün içinde
kahvaltı,öğle yemeği ve akşam yemek uyurken 200 cc süt veriyorum
kalan 200 ü de gece 12 de veriyorum böylece 400 ml süt içmiş oluyorlar.
gün içinde süt içirsem yemek yemezler. siz nasıl yapıyorsunuz. ben çıkamadım bu hesabın içinden
canım pasta resmini paylaşacağım ayıpsın hem de iki tane dogum günü yaptığımız için ayrı ayrı zamanlarda ikisini de paylaşacağım. makinadan bilgisayara yükleyeyim resimleriMerhaba rudicim dogum gunünüz kutlu olsun, nice yıllara. Pasta fotografı keske falan paylassaydin olmaz mı bizde gorurduk.
Siz 1 yas aşılarınızı bizde 1,5(18aylik) aşılarımizi olduk. Bi oglum fena ateslendi sabaha kdr nöbet tuttum.
Ben de hala aptamil veriyorum. Ama günlük taze süt Alman'ı tavsiye ederim SEK alıyorum ben .
Ayrıca neden hala gece besliyorsun. Uyandıklarında su ver Yada emziklerini ver geri yatir.
Merhaba rudicim dogum gunünüz kutlu olsun, nice yıllara. Pasta fotografı keske falan paylassaydin olmaz mı bizde gorurduk.
Siz 1 yas aşılarınızı bizde 1,5(18aylik) aşılarımizi olduk. Bi oglum fena ateslendi sabaha kdr nöbet tuttum.
Ben de hala aptamil veriyorum. Ama günlük taze süt Alman'ı tavsiye ederim SEK alıyorum ben .
Ayrıca neden hala gece besliyorsun. Uyandıklarında su ver Yada emziklerini ver geri yatir.
ALLAH annesine sabır vermiş gerçekten. ben nerede bir çocuk bebek haberi okusam duygusallaşıyorum anne olduktan sonra.Duru, hayatı içine çekti - Sabah - 10 Aralık 2012
ne kadar zor bir süreçten geçmiş .....
amin canım.darısı başınıza sizin de az kaldı 1 yaşınıza.
planın var mı?
demek çift yumurta ikizleri de birbirine bazı yönlerden benzeyebiliyorlarmış.benim oğlum sürekli kızımın yüzüne kafasına vuruyor ısırıyor. onları kollamaktan yoruldum desem yeridir. bir anda beş diş Allah yardımcınız olsun canım. bizim her ikisinde 4 er tane var. henüz yeni bir şeyler yok.kimbilir canları ne kadar acıyordur.
akşam 9 da yatırayım sabah belki geç kalkarlar dedim 2 gün denedim ama nafile sabah en geç 7 ye kadar başarılı olabildim.
ALLAH annesine sabır vermiş gerçekten. ben nerede bir çocuk bebek haberi okusam duygusallaşıyorum anne olduktan sonra.
sonunun böyle güzel olması çok güzel tüm çektiklerini unutturur insana.
Anneler hava sogudu eve tıkandık kaldık. bebişler acaip sıkılıyor. oda oda geziyoruz evin içinde en çok banyo ilgilerini çekkiyor. kışı atlatsak diye 4 gözle bekliyoruz.
kızlar nasılsınız?kızlar nasılsınız?
bizim bebeler uyuyor şimdi uyanırlar ve bugun Balık günü balık yiyecekler.
ne kadar sık vermeye çalışsamda haftada 1 oluyor balık almamız ,,
ton balığı veren var mı aranız da?
rudi hiç vermedim balık tattırma oldu ama bizim aldığımız zaman karınları toktu yemediler şimdi deniyeyim tekrar
nurum yazmıyorsun hiç okuyosun ama
ALLAH a şükür yemek yemeye başladık tekrar......... mama mmmm diye ağlıyolar o kadar çok hoşuma gidiyorki zor yemeğe alışan bebek annesi olarak
kızlar nasılsınız?
ayy valla bi yontem bulduysan banada soyle
benim kizimda yemiyo agzinda biriktiriyo deli oluyorum bazen
pazar aksam da dogumgunumuz var insallah
kizlar ya bu ikizler ne zaman beraber oynamaya basliyolar?
rudi hiç vermedim balık tattırma oldu ama bizim aldığımız zaman karınları toktu yemediler şimdi deniyeyim tekrar
nurum yazmıyorsun hiç okuyosun ama
ALLAH a şükür yemek yemeye başladık tekrar......... mama mmmm diye ağlıyolar o kadar çok hoşuma gidiyorki zor yemeğe alışan bebek annesi olarak
ayy valla bi yontem bulduysan banada soyle
benim kizimda yemiyo agzinda biriktiriyo deli oluyorum bazen
pazar aksam da dogumgunumuz var insallah
kizlar ya bu ikizler ne zaman beraber oynamaya basliyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?