bende 45 kg dim eşimle çıkmaya başladığımda kot pantolunun altına eşofman giyerdim düzgün gözüksün diye ne kadar komik geliyo şimdi anlıyorum canım seni aşırı zayıftım bende ama yemiyodum yemek evlendikten sonra değiştim malum hep öle derlerya şimdi çocuklara yemezsem yetişemem gibi geliyo halsiz kalıyorum çok..yemek ile aran yoksa kg alamazsın...
melitta yorgunluk uykusuzluk bende hat safhada gece yine hiç uykumuz yok desem yeri yani o kadar çok özledimki yatağıma acayip severdim çok rahat sırtımı rahat rahat dayamayı unuttum ama yemeden olmuyo 78 kg ile doğuma gittim 63 kg yim şuan bu kadar,,,, üstüne eşimde bende hastayız şuan temizlik yapalım dedik oda 3 saat evi talan ettik kayınv. indirdik çocukları öle yapabildik zaten vücut yorgun üstüne ter yorgunluk sonuç bu klima açık bizde üşüyoruz vallahi
msn i açıyorum hemen kapatıyorum oğlumun fizik ted. varya haftada 3 gün yoğun geçiyo günlerim eve gelip yemek çocuk derdi duramıyorum pc başında...
ben bu pütürlüye zor alıştırdımr ben ellerine bol bol çubuk kraker verdim başlarında durdum yerken öle öle alıştılar hemen başlasan iyi olur geç kalma zor oluyo kızım daha yeni yeni çiğnemeye çalışıyo işte mamayı zor bıraktık biz süt hastası kendis....
ben kukus veriyorum cnm öğlen veriyodum ikindi vakti veriyorum artıkk bide patatesi rendeliyorum küçük teflon tavaları var tereyağı koyuyuorum azcık rendelediyim patateside koyuyuorum kısık ateşte yavaş pişiyo altı pişince teflon tavadan daha büyük tabakla ter düz yapıyorum üstü alta geçirip öle pişiriyorum tuzda az benimkiler bayılıyo vallahi ayrıca bende çok seviyorum tok tutuyo....ama biraz daha büyüsünler öle ver pütürlüye alışsınlar pilav lapa yapıyorum menü çok değişik değil aman yesinlerde diyorum zor alıştıkları için böle yani...çocuklar uyudu bende yanlarına yatayım artık biz yerde yatıyoruz yanlarında bizi istiyolar... çocuk odasını iptal ettik yemek mas. oraya geçirip salona koskocaman yer yatağı yaptık bütün gün ordayız yuvarlanıp gidiyoruz işte.......
cnm ayrıca mama yok artık kaşık maması falan bizde inek sütü veriyorum.......
Merhaba kelebek. Bizde Haziran dogumluyuz. Benim oğlanlardan birisi de öyle yapıyor. Sinirlenince kafasını yerlere vuruyor.(null)
Kızlar merhaba nasılsınız?
benim kızım yürümeye başladı düşe kalka yürüyor oğlum henüz takipte.
11 ay bitti dile kolay yakında dogumgünü planlarına başlarım ben.
herşeyden yedirmeye başladım pek ayırmıyorum artık.
yemeklerimiz az salçalı veya domates püreli oldu ve az tuzlu.
Allah a şükür bugunleride gördük.
hayırlı olsun rudi. bizde 9 aylık olduk çok şükür, inşallah o günleri bizde görürüz
maşallah canım benim kızımda kalakmaya çalışıyo anca yani düzeltilmiş 12 aylık olduk bizde ALLAH müsade etmedikte vakit saat gelmedikçe olmuyo bişey oğlumda 15-20 sn kadar basıyo çok şükür vede kalkmaya çalışıyo azda olsa fizyoterAPİSTİ de sağ eli aktif olsa uçacak diyo ama yavaş oluyo çok azda olsa ilerliyo oğlum hatta fizyoterapisti oğlum için kızdan daha çok hareketli dedi...yemeklerde öle düzeldi çok şükür uykumuzda en çok ona seviniyorum ama çözüm benim için pek iyi olmadı yataklarında yatmıyorlar yerde 3 müz uyuyouz...biraz böle deneyelim dedim sonra yatakalrında uyutacağım vede saallamıyorum artıkkkkk..
maşallah canım benim kızımda kalakmaya çalışıyo anca yani düzeltilmiş 12 aylık olduk bizde ALLAH müsade etmedikte vakit saat gelmedikçe olmuyo bişey oğlumda 15-20 sn kadar basıyo çok şükür vede kalkmaya çalışıyo azda olsa fizyoterAPİSTİ de sağ eli aktif olsa uçacak diyo ama yavaş oluyo çok azda olsa ilerliyo oğlum hatta fizyoterapisti oğlum için kızdan daha çok hareketli dedi...yemeklerde öle düzeldi çok şükür uykumuzda en çok ona seviniyorum ama çözüm benim için pek iyi olmadı yataklarında yatmıyorlar yerde 3 müz uyuyouz...biraz böle deneyelim dedim sonra yatakalrında uyutacağım vede saallamıyorum artıkkkkk..
biri battaniyesine düşkün biri deyumusak bir ayıcıga veriyorum ellerine uyku vakti kararlı bir ses tonu.çok güzel ya benim kız da tutunarak ayakta duruyor artık ama oğlum da harket yok hantal ve çok asabi.9 aylık bebeğin böyle asabi olması normal mi ya ? addaa istiyor ama olmaz diyince bana ve kendine vuruyor ağlıyor ağzını bükerek.
normal m ?bu halleri hoşuma gidiyor kızamıorum da güldürüyor ama ilerisi için tedirgin olmuyor değilim inşallah alışkanlık yapmaz
canım benimkiler 11 aylık kız uysal ama erkek çok fena. sanırım cinsiyetten dolayı böyle.kız hemen öğreniyor taklit yapıyor erkek ise çok geç ..
babasını sabah yataga gelip yüzüne vurup kolundan çekiştiriyor (erkek) kolundan tutup kapıyı gösteriyor beni dışarı çıkartın ditye, akşama kadar dışarda olsa bıkmaz. eve gelmek için asansöre bindiği anda babasını tokatlamaya başlıyor niye eveçıkıyoruz diye. sürekli bana evde ayakkabılarını gösteriyor giyininve dışarı çıkıcağını biliyor.kafasını yerlere yatırıp ağlıyor ayaklarıyla tepeleniyor hırçın birşey , dışarda ise 2-3 yaşındaki çocukların saçlarını çekmeler onlarla oynamak istemeler had safhada. korkuyordum büyük çocuklar zarar verir diye ama bizim veletten korkuyorum şimdi.
kızın yüzüne doğru sertçe vurup saçlarınıçekiyor. kızım artık öğrendi elinde birşey varsa direk oğlana veriyor vurmasın diye.
bende artık sallamak istemiyorum ya.kendi kendilerini gündüzleri uyuyorlardı ama öğlenleri annem sürekli ayağında sallıyor uyusunlar diye.birde zaptetmekte zorlaştı artık.çok hareketliler.
nasıl başardın ???bende popolarına vurup pışpış yapıpı bir iki uyutuyorum ama bazen öyle uyumak istemiyorlar.ee bende bel ve boyun fıtığı da var.sallamak istemiyorum.
biri battaniyesine düşkün biri deyumusak bir ayıcıga veriyorum ellerine uyku vakti kararlı bir ses tonu.
yataklarına yatırıyorum,popoya pış pış 2-3 defa çıkıyorum odadan.bir iki mıngıldıyorlar sonra uyku. ama hep aynı saatte yatırıyorum inan düzenleri bozulmasın diye evden uzaklaşamıyorum hiç.
kararlı ol.5-6 günde alışırlar.gece uyansa bile kucağına alma sadece sakinleştir.biberonlarınıda geceleri kendileri içiyor böylece sabaha kadar yataklarından çıkmamış oluyorlar. gece besliyorum 12 de. bezlerini değişiriyorum.
hastalık dönemlerinde tabi bu düzenden eser olmuyor.
sana yazdıklarım senin yazdığın mesajın içine girmiş anlamadım üstte.
kopyalayayım.
canım benimkiler 11 aylık kız uysal ama erkek çok fena. sanırım cinsiyetten dolayı böyle.kız hemen öğreniyor taklit yapıyor erkek ise çok geç ..
babasını sabah yataga gelip yüzüne vurup kolundan çekiştiriyor (erkek) kolundan tutup kapıyı gösteriyor beni dışarı çıkartın ditye, akşama kadar dışarda olsa bıkmaz. eve gelmek için asansöre bindiği anda babasını tokatlamaya başlıyor niye eveçıkıyoruz diye. sürekli bana evde ayakkabılarını gösteriyor giyininve dışarı çıkıcağını biliyor.kafasını yerlere yatırıp ağlıyor ayaklarıyla tepeleniyor hırçın birşey , dışarda ise 2-3 yaşındaki çocukların saçlarını çekmeler onlarla oynamak istemeler had safhada. korkuyordum büyük çocuklar zarar verir diye ama bizim veletten korkuyorum şimdi.
kızın yüzüne doğru sertçe vurup saçlarınıçekiyor. kızım artık öğrendi elinde birşey varsa direk oğlana veriyor vurmasın diye.
bu arada kızlar sizinle bir şey paylaşmak istedim.
insanın kız çocugunun olması çok ama çok ayrı bir duygu sanırım.
çok hassas,narin oluyorsun ve sanki herşeyin onun için toz pembe olması için uğraşıyorsun hissi kaplıyor kızımla hayali oyun oynarken her şeyi o kadar güzell anlatıyorum ki ona sonra içimi bir burukluk kaplıyır.tüm güzellikler bebekler için olsun. hiç kötü insanlar çıkmasın karşılarına.
canım maşallah seninkilere de.
erkek çocuk hep geriden gelir diyor büyütenler.
ben hiç sallamadım. sallanmayı sadece parka gidince salıncaktan biliyorlar
yoksa başedemem diye öğretmedim. beşiklerine koyup popoya pış pış ve uyku anı.
odalarının kapılarını da kapatıyorum anlıyorlar uyuyacaklarını sonra dalınca açıyorum. inşallah sende bu sürece geçersin inan çok rahat yoksa başedemem.
çok güzel ya benim kız da tutunarak ayakta duruyor artık ama oğlum da harket yok hantal ve çok asabi.9 aylık bebeğin böyle asabi olması normal mi ya ? addaa istiyor ama olmaz diyince bana ve kendine vuruyor ağlıyor ağzını bükerek.
normal m ?bu halleri hoşuma gidiyor kızamıorum da güldürüyor ama ilerisi için tedirgin olmuyor değilim inşallah alışkanlık yapmaz.
bende artık sallamak istemiyorum ya.kendi kendilerini gündüzleri uyuyorlardı ama öğlenleri annem sürekli ayağında sallıyor uyusunlar diye.birde zaptetmekte zorlaştı artık.çok hareketliler.
nasıl başardın ???bende popolarına vurup pışpış yapıpı bir iki uyutuyorum ama bazen öyle uyumak istemiyorlar.ee bende bel ve boyun fıtığı da var.sallamak istemiyorum.
melitta çok normal benimkilerde öle asabi ikiside istedikleri olcak sallamama işi kendiliğinden oldu bi akşam 10 da uyudular misafirlikten gelmiştik ordada zor durdular dayanamadılar eve gelince sütlerini verdik örttük üstlerini uyudular ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?