• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

süt versem kesinlikle yapmıyolar denedim hatta bu akşam saatine bile yansıyo bizde yemiyolar
peynir küçük küçük o kadar bazende sade benimkiler çek fena ya odadan çıkamıyom demiştim yetişemediğimde yapıyorum daha çok bugünde pilav vardı yediler uyuduklarında herşeylerini hazırlıyom yoksa başa çıkamıyorum gerçekten oğlum hastaydıya anne anne bıraktırmıyo kendini hiç ....yanlız kalcaz diye ödleri kopuyo bu huyları kesinlikle benden geçmiş eşimede öle yapardım annesinin yanına inemezdi : )))) kahvaltı bulamaç bizde;
12-15 adet cici bebe
1 adet muz
bal
ceviz
1 çay kaşığı tereyağ
labne veya üçgen peynir
1 adet yumurta sarısı beyazını vermedim hiç
bu kadar bu menü fix çok seviyolar bende yedikleri için değiştirmiyorum hepsini blendırdan geçirip veriyorum tek tek zaten yediremem ki yemezler o vakit nerde....

Canım omlete neler koyuyorsun. Süt versen kahvti yapmazlar öyle mı?
Başka kahvaltıda neler veriyorsun.?
Bizim kahvaltımız yokta merak ediyorum?

Son düzenleme:
Hmmm yok benimkiler böyle karışım yemezler oldum olasiya sevmediler.
Küçüklerinde zorlaaa yedirirdim.
Ben hangi odadaysam onlarda mutlaka benim yanımdadirlar. Kesinlikle bi odada kendi baslarına oturup oynamazlar belki ben yalnız evdeyken gün içersinde tapsalar aksam babaylar beraber olunca hayatta tek odada kalmazlar
Hatta bazen Esimle deneriz :)). Bı oğlun birşeye odaklanmış oynuyor mesela, bizde kalkıp gidiyoruz bakıyor ki biz yokuz anında elinde ne varsa bırakıp çıkıyor odadan:))

anladım cnm ben deneye deneye bunlarda kara kıldım dediğin gibi bende nereye gitsem arkamdan gezdiriyorum ayaklansalar ALLAH ın izniyle....
Hmmm yok benimkiler böyle karışım yemezler oldum olasiya sevmediler.
Küçüklerinde zorlaaa yedirirdim.
Ben hangi odadaysam onlarda mutlaka benim yanımdadirlar. Kesinlikle bi odada kendi baslarına oturup oynamazlar belki ben yalnız evdeyken gün içersinde tapsalar aksam babaylar beraber olunca hayatta tek odada kalmazlar
Hatta bazen Esimle deneriz :)). Bı oğlun birşeye odaklanmış oynuyor mesela, bizde kalkıp gidiyoruz bakıyor ki biz yokuz anında elinde ne varsa bırakıp çıkıyor odadan:))

Kizlar ya trde cocuk mamasi kasik mamasi bez falan kac lira beni bi bilgilendirebilirmksiniz?
Tr ye gelcek gibiyimde eger pahaliysa burdan getircem simdiden tesekkurmer

ben bursadayım cnm burda aptamil büyük kutu 40 tl prima 58 li 66 lı 88 li falan 4 numara 26 tl ile 30 tl arasında hangi şehire geliyosun kaşık mamasıda ülker 7 tl aptamil de 10 tl falan.....
Kizlar ya trde cocuk mamasi kasik mamasi bez falan kac lira beni bi bilgilendirebilirmksiniz?
Tr ye gelcek gibiyimde eger pahaliysa burdan getircem simdiden tesekkurmer

ben bursadayım cnm burda aptamil büyük kutu 40 tl prima 58 li 66 lı 88 li falan 4 numara 26 tl ile 30 tl arasında hangi şehire geliyosun kaşık mamasıda ülker 7 tl aptamil de 10 tl falan.....

AYyy mamalar pahaliymis yaa
Ben konyaya gitcem ama yaklasik aynidir galiba
Ben kasik mamasini toz olanlardan 1,35 e falan aliyorum aptamil 900 gr da 10€ falan galiba ben aptamil kullanmiyorum
Nestle kullaniyorum
Ben eniyisi mama goturiyim
Once istanbula gitcem allah izin verirse 4 gun otelde kalcaz sonra ver elini konya
Ama ne yalan soleyim korkuyom aslinda iki bebekle rezil olmasam diye
Kizlar sultanahmette bildiginiz ucuz iyi bi otel varmi:)?
Bende de aliskanlik yapti size sormadan bisey yapamiyom

evet mamalar pahalı arkadaşım var almanyada oda byük kutu 25 tl falan demişti orda bence mama getir sen...valla istanbul a hiç gitmedimki yardımcı olamayacam o konuda sana iyi yolculuklar bişey olmaz benim gözüm alıyo 2 bebekle gezmeyi valla tabi eşim yanımda olacak....
AYyy mamalar pahaliymis yaa
Ben konyaya gitcem ama yaklasik aynidir galiba
Ben kasik mamasini toz olanlardan 1,35 e falan aliyorum aptamil 900 gr da 10€ falan galiba ben aptamil kullanmiyorum
Nestle kullaniyorum
Ben eniyisi mama goturiyim
Once istanbula gitcem allah izin verirse 4 gun otelde kalcaz sonra ver elini konya
Ama ne yalan soleyim korkuyom aslinda iki bebekle rezil olmasam diye
Kizlar sultanahmette bildiginiz ucuz iyi bi otel varmi:)?
Bende de aliskanlik yapti size sormadan bisey yapamiyom

Son düzenleme:
evet mamalar pahalı arkadaşım var almanyada oda byük kutu 25 tl falan demişti orda bence mama getir sen...valla istanbul a hiç gitmedimki yardımcı olamayacam o konuda sana iyi yolculuklar bişey olmaz benim gözüm alıyo 2 bebekle gezmeyi valla tabi eşim yanımda olacak....

merhaba kızlar gezmeler başlamış biz de 2 yıldır istanbul dışına çıkamadık.inşallah yazın ellerinden tutup gezmek nasip olur.

kardelen tatil için mi türkiye ye geliyorsunuz.?
biz eşimle sultanahmette 3-4 kez kaldık ama oradaki otel konsepti çiftler için bebekler için düşünemiyorum her tarafta otantik birşeyler vardı,bizimkileri nedense şu an orada hiç düşünemem darma duman ederler.
korkutmayayım ben seni de normal oteller illa ki de vardır.

Son düzenleme:
kardelen tatil için mi türkiye ye geliyorsunuz.?
biz eşimle sultanahmette 3-4 kez kaldık ama oradaki otel konsepti çiftler için bebekler için düşünemiyorum her tarafta otantik birşeyler vardı,bizimkileri nedense şu an orada hiç düşünemem darma duman ederler.
korkutmayayım ben seni de normal oteller illa ki de vardır.

Evet canim tatil icin 4 gece kalcaz ama korkuyomda insallah iyi gecer
Senelerdir tatil yapmadim
Kizlar burnumdan getirirse diye endiseliyim
Sen neresindesin istanbulun nereleri onerirsin
Ben bi sosyete pazarina gitmeyi istiyom ama bakalim

benim içinde gez eğer sosyete pazarına gidersen ben pazar hastasıyım ne zamandır gitmiyorum daha doğrusu nasıl gidicemki ....

inşallah güzel geçer canım sonuçta iki bebekliyiz mekan değişince havamızda değişir ,eşin bebişlerle ilgilenirken sen pazarları dolanırsın. sosyete pazarı sanırım bakırköyde ve cumartesi kuruluyor.
ben de pazar delisiyim. anadolu yakası salı pazarına ayda bir giderdim. doğumdan sonrada 2-3 kez gittim.
eminönü,galata,sultanahmet ve çevresi,kapalıçarsı kesin gez canım. ama bebişle dışarda zor olur dersen de klasik avm ler var.
en büyüğü forum istanbul bayrampaşa da.ama gelmişken oralara gitmektense istanbul caddeleri daha hoş olur.

ooh ne güzel büyüttünüz bebekleri gezin pazar çarşı :37:

yarın tanışma daveti var.çok güzel olmam lazım ama bebekleri napıcam ?:53: uykusuzluk ,yorgunluk uyur gezer gibi olurum herhalde.
sanki bağrıma bir öküz oturmuş gibi bir ağırlık var.uykusuz ve halsizim.bi türlü bünye olarak toparlanamadım :ssz:

sizin de doğumdan sonra hastalıklar türedi mi ? çoook halsizim :(

Son düzenleme:
kendine bakamamak o devam ediyo bende kuaföre gidemedim 6 aydır düşün yani cnm çocuklar büyüdükçe toparlanmak dahada zorlaşıyo...anneme geldim bende tatile yani yarında çarşı pazar gezicem inşallah....

yarın tanışma daveti var.çok güzel olmam lazım ama bebekleri napıcam ?:53: uykusuzluk ,yorgunluk uyur gezer gibi olurum herhalde.
sanki bağrıma bir öküz oturmuş gibi bir ağırlık var.uykusuz ve halsizim.bi türlü bünye olarak toparlanamadım :ssz:

kendine bakamamak o devam ediyo bende kuaföre gidemedim 6 aydır düşün yani cnm çocuklar büyüdükçe toparlanmak dahada zorlaşıyo...anneme geldim bende tatile yani yarında çarşı pazar gezicem inşallah....

gez bakalım canım iyi geliyor arada bir biz annelere. ben tüy işlerim için ayda 1 giderdim kuaföre şimdi lazere başladım ayda bir kez gidip 1 saat vakit ayıracağım umarım 6 ay sonrada kurtulacağım tüylerden.

onun dışında yeni radikal kararlar almıştım son 1 aydır yoksa çldırmaya ramak kaldı bende.
haftada 1 gün büyüklerden birini çağırıyorum anneanne,babaenne ...artık hangisi müsaitse bende kendimi dışarıya atıyorum 5-6 saat eksikleri almak ve hava almak bahanesi ile. inan öyle iyi geliyor ki şimdi kışa giriyoruz biraz ara veririm yine kaldığım yerden devam edeceğim.

Ayy canim bende oyleydim ya Belki inanmazsin nerdeyse 24 saat uyumak istiydum uyuyodumda kizlari yatirdikca ama zamanla geciyo merak etme olu gibiydim ben yaa
Kizlar ya niye artik kimse bebeklerin boyu kilosunu yazmiyo?
Benimkiler bana cok kucuk geliyo yaa
73 cm ler birsi 9 digeri 10 kg
Sizinkiler ne alemde benimkiler 9 ayliklardi son kilo olcumlerimde

hiç sorma kuaför yüzünü kaç ay sonra bir ay önce gördüm.bugün gittim kapalıydı evde hallettim kaşları :ssz: 48 kilo oldum ya böyle giderse iyice ericem zayıflık hastalığına yakalancam diye korkuyorum.

Ayy canim bende oyleydim ya Belki inanmazsin nerdeyse 24 saat uyumak istiydum uyuyodumda kizlari yatirdikca ama zamanla geciyo merak etme olu gibiydim ben yaa

bünem alıştı bu tempoya ama bazen dinlenemiyorum ruh gibi dolanıyorum :53: en son benim bebekler 8 kg yi geçmişlerdi ama asıl kontorlümüz ay ın 20 sinden sonra.yazarım o zaman öğrendiğimde boyunu kilosunu.

benim oğlan boylu ama kızım boysuz ama sağlık ocağındaki doktorumuza göre boyu iyi ama bana göre bacakları kısa :emir_bebek::nazar:

evet cnm çok iyi geliyo uyutup çıkıcam yoksa uyutamazlar çok düşkün oldular oynuyolar ama ben kalkar kalmaz başlıyolar ağlamay....lazere en son hamile kalmadan önce gitmiştim o gidiş fırsat olmadı ben anca kendi anneme bırakabiliyorum vallahi oda ayda 1 kez oluyo....
gez bakalım canım iyi geliyor arada bir biz annelere. ben tüy işlerim için ayda 1 giderdim kuaföre şimdi lazere başladım ayda bir kez gidip 1 saat vakit ayıracağım umarım 6 ay sonrada kurtulacağım tüylerden.

onun dışında yeni radikal kararlar almıştım son 1 aydır yoksa çldırmaya ramak kaldı bende.
haftada 1 gün büyüklerden birini çağırıyorum anneanne,babaenne ...artık hangisi müsaitse bende kendimi dışarıya atıyorum 5-6 saat eksikleri almak ve hava almak bahanesi ile. inan öyle iyi geliyor ki şimdi kışa giriyoruz biraz ara veririm yine kaldığım yerden devam edeceğim.

boyları kiloları tam aylarına göre cnm benimkiler 13 aylık ve 75 cm oğlan 8600 kg kızda 8300 kg

Back