dr vıtamını mamaya kat dedı, diğerlerınıde verıyorum kusuyorlar mıdelerı bulanıyor onlarıda katsam olurmu dedım, veremıyorsan olur dedı.
yenı arkadaslar hosgeldınız analı babalı buyutun yavrularınızı
nursın nasılsın, yanlıs hatırlamıyorsam gebelıkte senınde kasıntın vardı ama ben doğum yapınca gorusemedık, nasıl oldun ıyılestımı dogumdan sona. doğum ve sonrası nasıldı sıkıntı yasamadın inşaallah, bebeklerın nasıl iyilermı
Sagol canim iyiyim aynen bas belasi kasinti cok cektim ama sonu guzel oldu allahimin izniyle bebeklerde iyiler cok sukur gece uyumuyolar bi turlu duzene giremediler seninkiler ne kada r oldu
1 hafta sonra Allahın izniyle 5 bıtıyor. neden yumuyorlar gaz sancılarımı var
Geçmiş olsun canım, benimkilerde arada öksürüyor,bir şey kullanmıyorum arada da hapşırıyorlar..
ben acd3 kullanıyorum. buzdolabında saklanacağna dair bilgiye rastlamadım . dr da söylemed. netten iç rehberinden baktım ,rastlamadım. sen nereden çğrendin canımi yazar mısın.
ilacın prospektüsünde açıldıktan sonra buzdolabında saklayın yazıyo...bende bugüne kadar hiç dolaba koymadım..içinde c vitamini olduğu için herhalde buzdolabında saklanması gerekiyo???
senin adına çok sevindim...hakkını vermene ve en önemlisi bebeklerine senin bakacak olmana çok sevindim..başladın mı artık tek başına bakmaya...nasıl gidiyor..kolay mı??kızlar ben istifa ettim sağolsun patronum kendim çıkmak istememe rağmen her hakkımı verecek...
bende erikli kullanıyorum ama mama için kaynatıyorum..kaynatmamak mı gerekiyo..siz nasıl hazırlıyorsunuz..bırde kızlar siz mamada hangı suyu kullanıyorsunuz. net den baktım pınar veya hayat önerıyorlar ve dr lar kaynatmayın degerlerı kaybolmasın dıyormuş. bızım kızın sodyumu dusmustu daha evvel. acaba hangı suyu versem. kaynatmak doğru degılmı acaba. mineraller acısından hangı marka zengın bılgınız varmı.
preaptamıl 0-6 ay arası verılıyor. aptamıl 1 de nısasta daha fazla var gaz sorunumuzdan dolayı kullanamadık hem bır kez denedım bebeklerde sevmedı.
kızlar cevap yazarken yada soru sorarken topıgı hızlıca okuyup sonra ısım ısım aklımda tutamadan genelde genel yazıyorum kusuruma bakmayın malum bebeklerden dolayı fazla vaktım olmuyor.
ben genelde gündüzleri bebeklerı oyalarken egzersız yaptırıyorum, zorda kalırsak otomatık salanan koltugumuz var onu kullanıyorum. bırı uyursa dıgerını kucagımda gezdırıp konusuyorum, besıklerıne yatırıp cama doğru cevırıyorum, donencey çalıstrıyorum onu sevıyorlar...vs..vs ..bole aksamı etmeye çalışıyoruz.
ben mınadex vıtamın, monovıt d kullanıyorum, sab sımplex gaz damlası,ferra sanol kan damlası kullanıyorum.bunlar genelde odamızdalar ama zaten hepsını mamalarına katıyorum. sogukta olsa mamanın ıcınde çok farketmıyor.
kızlar bebeklerimden biri grip oldu öksürük tıskırık vee en kötüsü balgamı var cıkartamıyo haline cookk üzülüyorum ağzına kadar geliyo geri yutuyo cıkartamıyınca ağlıyo ne yapabilirim bi fikri olan varmı?pazartesinden beri böyle ddfr sadece öksürük ilcı verdi balgam için bişi yazmadı...
Gunduz guzel uyuyolar aksam oldumu bi uyaniyolar gece 3 e kadar uyku yok bilmiuorum neyi eksik yapiuoruz cozemedim ama huysuzluklatinda galiba siz nasil uyutuyosunuz mamada cok yiyiyolar uyuyamadikca 1saatte bir mama istiyolar aksamlar geceler kabus oluyo yani ne yapcagimizi sasirdik
bence senin bebeklerinde de benimkiler gibi kolik sancıları var..bu nedenle akşamları çok ağlıyorlar..uyumak bilmiyorlar...sürekli yemek istiyolar...karınlarının çok tok olması onları daha da rahatsız ediyor..mama vermek yerine yalancı emzik vermeyi dene..uyutmak konusunda benimkilere ne yapsan uyumuyorlar..ayakta da salladım,anakucağında salladım..uyumak istemeyince uyumuyorlar...
No Kullanıcı Adı D.Tarihleri H.Doğdular D.Kiloları Cinsiyetleri Y.İkizi A.Yaşı 1 NuRuM_29 02 Haziran 33+0 1900-2080 2 erkek Çift 24 2 moontorrnet 28 Ağustos 30+0 1260-1465 1kız 1erkek Çift 28 3 ilaybrs 27 Aralık 34+3 2210-2470 2 erkek Çift 27 4 rudi 25 Kasım 36+6 2700-3000 1kız 1erkek Çift 29 5 mugebuca 14 Agustos 36+5 2650-3000 2 erkek Çift 25 6 Berrna 27 Ocak/12 32+0 ??? 1kız 1erkek Çift ?? 7 buglem80 13 Ocak/12 36+6 2700-3100 2 erkek TEK 32 8 yasemin2413 17 Ekim 35+0 2000-2000 1kız 1erkek Çift 32 9 cerenmerteren 13 Haziran 35+5 2500-2900 2 erkek TEK 34 10 IKIZLERI 17 OcaK 8aylık 2400-2300 1kız 1erkek Çift 26 11 arzum34 08 Ağustos 36+0 2530-2580 2 erkek Cift 32 12 NURSIN1981 09 Aralık 34+0 2580-2800 1kız 1erkek Çift 31 13 Gül_nur 09 Mart 38+0 3200-3340 2 erkek Cift 28 14 firmament34 ?? 35+6 2080-2130 2 KIZ ?? 26
Çok şüküüüür sonunda yahu! Hayırlı olsun hepimizeTopiğimize 2 KIZ gelmiş olup bayrağımızıda sallıyorum
Birde şu tabloya bakarmısınız ya. İnanın ben kasıtlı yapmıorum. Şekili şekili oluyor)
Tevafuk bu olsa gerek hep öyle denk geliyor. Gelenleri sırasıyla yazıyorum
Çok şüküüüür sonunda yahu! Hayırlı olsun hepimizeTopiğimize 2 KIZ gelmiş olup bayrağımızıda sallıyorum
Birde şu tabloya bakarmısınız ya. İnanın ben kasıtlı yapmıorum. Şekili şekili oluyor)
saol arkadasim gurur duydum simdi :) allah hepimizin bebislerini bagislasin.ben 2 kizi olan birini daha okumustum ama sanirim listede yok. buarada eksik bilgilerim dogum tarihi 4 kasim cift yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?