2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

dr vıtamını mamaya kat dedı, diğerlerınıde verıyorum kusuyorlar mıdelerı bulanıyor onlarıda katsam olurmu dedım, veremıyorsan olur dedı.

yenı arkadaslar hosgeldınız analı babalı buyutun yavrularınızı

nursın nasılsın, yanlıs hatırlamıyorsam gebelıkte senınde kasıntın vardı ama ben doğum yapınca gorusemedık, nasıl oldun ıyılestımı dogumdan sona. doğum ve sonrası nasıldı sıkıntı yasamadın inşaallah, bebeklerın nasıl iyilermı

Sagol canim iyiyim aynen bas belasi kasinti cok cektim ama sonu guzel oldu allahimin izniyle bebeklerde iyiler cok sukur gece uyumuyolar bi turlu duzene giremediler seninkiler ne kada r oldu

Sagol canim iyiyim aynen bas belasi kasinti cok cektim ama sonu guzel oldu allahimin izniyle bebeklerde iyiler cok sukur gece uyumuyolar bi turlu duzene giremediler seninkiler ne kada r oldu

1 hafta sonra Allahın izniyle 5 bıtıyor. neden yumuyorlar gaz sancılarımı var

Gunduz guzel uyuyolar aksam oldumu bi uyaniyolar gece 3 e kadar uyku yok bilmiuorum neyi eksik yapiuoruz cozemedim ama huysuzluklatinda galiba siz nasil uyutuyosunuz mamada cok yiyiyolar uyuyamadikca 1saatte bir mama istiyolar aksamlar geceler kabus oluyo yani ne yapcagimizi sasirdik

Gunduz guzel uyuyolar aksam oldumu bi uyaniyolar gece 3 e kadar uyku yok bilmiuorum neyi eksik yapiuoruz cozemedim ama huysuzluklatinda galiba siz nasil uyutuyosunuz mamada cok yiyiyolar uyuyamadikca 1saatte bir mama istiyolar aksamlar geceler kabus oluyo yani ne yapcagimizi sasirdik

08.08.2011 dogum tarıhımız..36+0 dogum haftamız..2530-2580 dogum kılomuz..ıkı erkek.cift yumurta..vee ben 32 yasındayım..,

kızlar ben istifa ettim sağolsun patronum kendim çıkmak istememe rağmen her hakkımı verecek...
senin adına çok sevindim...hakkını vermene ve en önemlisi bebeklerine senin bakacak olmana çok sevindim..başladın mı artık tek başına bakmaya...nasıl gidiyor..kolay mı??

bende erikli kullanıyorum ama mama için kaynatıyorum..kaynatmamak mı gerekiyo..siz nasıl hazırlıyorsunuz..
bende dün aptamil 1e başladım ama bebeklerimin ikiside dünden beri kakasını yapmadı..normalde günde en az 1 kere yaparlardı...yapmadıkları içinde huzursuzlar...hemde aynı saatlerde hep açıktılar...pek bi fark anlamadım..
herkes söylemiş ama bende demir ilacının sütle verilmediğini biliyorum..dr. aç karnına ver,kusmazlar dedi..

benimkilerin de balgamı vardı ve öksürüyolardı.dr.ilaç vermedi..sadece burunlarını temizle dedi...bende öyle yaptım ve odayı nemlendirmek balgamı çıkartmakta işe yarıyo...kettle'ı odanın ortasına koyup,kapağını da kapatmadan su bitene kadar kaynatıp odayı nemlendirdim..daha iyi nefes alıyolar,hırıltıları azalıyo..

bence senin bebeklerinde de benimkiler gibi kolik sancıları var..bu nedenle akşamları çok ağlıyorlar..uyumak bilmiyorlar...sürekli yemek istiyolar...karınlarının çok tok olması onları daha da rahatsız ediyor..mama vermek yerine yalancı emzik vermeyi dene..uyutmak konusunda benimkilere ne yapsan uyumuyorlar..ayakta da salladım,anakucağında salladım..uyumak istemeyince uyumuyorlar...

Bilmiyorumki canum kolikmi ne anlamadim gitti yalanci emzigi kiz biraz aliyoda oglan kesinlikle almiyo okadar ugrasmama ragmen dedigin gibi patlayana kadar yiyiyolar rahatsiz ediyo tabi ek gidaya gecincw duzelir umidiyle yasiyorum suan

Çok şüküüüür sonunda yahu! Hayırlı olsun hepimize Topiğimize 2 KIZ gelmiş olup bayrağımızıda sallıyorum
Birde şu tabloya bakarmısınız ya. İnanın ben kasıtlı yapmıorum. Şekili şekili oluyor )
Tevafuk bu olsa gerek hep öyle denk geliyor. Gelenleri sırasıyla yazıyorum

Son düzenleme:

ellerine sağlık canım cok güzel olmuşşRabbim hepimizin bebeğine önce sağlık versin gerisi kendiliğinden geliyo :)

selam kızlar herşeyi rayına oturtmakla meşgulum ALLAH ın izniyle başaracağım ama bebeklerle yalnız kaldığım zaman oğlum ağlama krizine girdi iğnesi vardı ogün zor susturduk fitille korktum açıkcası kızımda o ağlayınca korkudan oda başladı ilk gün yalnızdım durum bundan ibaret 2.gün kayınvalideme indim onlarda hasta bebklerde öksürmeye başladı 3.gün eşimin babaannesi geldi yardıma bakalım yine gelecek öğleye kadar eşimle bakıyoruz öğleden sonra babaanne geliyor bana çokkkkk kolay gelsinnnnnnnn

çok güzel olmuş valla ellerine sağlık tek erken ve düşük kiloda doğuran benim

kızlar acd3 damla için ilaç firmasını aradım..içinde bulunan c vitamini nedeniyle ilaç açıldıktan sonra buzdolabında saklanması gerekiyormuş..etkisini yitirmemesi için..buzdolabından çıkardıktan sonra birkaç dak.bekletip bebeklere verilmesi en uygunuymuş.

nurum bu arada tablo süper..eline emeğine sağlık...

kızlar benım bebeklern bırı gunduz bırı gece uyuyordu ve ılk 2 ay ben bu yuzden günde sadece 1 saat uyuyordum,ilgilenebilmek adına iy oluyor ama uyuyamamakda çok zor. metabolizmalar gece ve gündüzü ayırt etmeye başlarsa ve gaz sancısı yada baka rahatsızlıkları yoksa bebekler düzene giriyor. tabi birdenazar fonksıyonunu unutmayın:)) benım oğlanda gaz sancısı çoktu günde 3 saat sac kururtma makınasını çalıştırdıgımı bılıyorum. 3. ayda azaldı. sonra bır ultrason dr u kolık müziği verdi. çok işimize yaradı. herkese tavsiye ederım. genelde ayagımızda sallayarak uyutuyoruz. 5.ayımız bıtıyor ve kolık müziğini yenı yenı bırakıyoruz. uykular gt gide düzene giriyor. 2 aydır düzenlydı ama nazarmı oldular nedır gecelerı bazen uyanıyorlar ayakta sallamaya devam ediyoruz.

saol arkadasim gurur duydum simdi :) allah hepimizin bebislerini bagislasin.ben 2 kizi olan birini daha okumustum ama sanirim listede yok. buarada eksik bilgilerim dogum tarihi 4 kasim cift yumurta

merhaba canım. beni de listeye ekleyebilir misin? bende iki kız annesiyim. doğum tarihleri 04.02.2012, 36+5. haftamızda doğdular. biri 2200, diğer kızım 2400 gram doğdular. çift yumurta ikizleri. yaşım 27...

saol arkadasim gurur duydum simdi :) allah hepimizin bebislerini bagislasin.ben 2 kizi olan birini daha okumustum ama sanirim listede yok. buarada eksik bilgilerim dogum tarihi 4 kasim cift yumurta

merhabalar. iki kız annesi benim canım. güle güle büyüt kızlarını inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…