- Konu Sahibi screamaway
-
bende kus kalamayanlardanim yaaa......... azicik sole akli basina gelsin istiom ama kiyamiorummm:76:.........
bu arada yumurtlama zamanda kocis pesinde kosan, sonra pas vermeyen grubuna dahil olabilirimm... oyle yaa yumurtléamadan sonra yoruluyoruzzz.. yazikkk ben ozel gun oldugunu solemiyom seviniyooo
Aynen canım ben de küs kalamıyorum ya,çok seviyorum kıyamıyorum dayanamıyorumm amaaaa ya))
Sabah görmedin mi kocişi kız yoksa uyuyor muydun adamcağız gitti kendi kendine??
Tatlimmmmmm sakin uzulmeeee... Daha kirmizilari gormedin hem... Hic belli olmaz bu durumlarr...
sabah kocis giderken napiydn kizzz... yatiyomuydunnnn.. (ayy calisiyosn eger fena toslarim:18:)
bende arada bakıyorum işte,zira şu aralar yine bakarım,genelde hastalanma dönemimde çok ilgileniyorum kendisiyle:76:
Canım bu yönden de aynen benziyoruz yoksa kardeşmiyiz biz diycem yakında
toslamadın gülüm çalışmıyorum.:78::78::78: ya napim kalkamıyorum,zaten kahvaltıda yapmıyor. kalkıp napayımhemende savunmaya geçeyim
Ben gidiyoooorum,yarın görüşmek üzere kızlar... :80: :80:
hayirlisi sen bi temizlen iyi olmazmi dusukten snra kirmiilar gesinde.. insallah hersey ii olur..Ay benim çenem durmuyoya ben söylüyorum valla adama özel gün diye
Bu arada kızlar ben artık kocişin yanına gitsem iyi olacak e ben de özledim canım onu aaaa
İyi geceler herkese,bu arada ben adet olucam galiba ya,sivilceler çıktı ben de hem de 3-4 tane:-((
olamaz yoksa kocalarinizdami kardes... bazen bende kalkmiyorum erken gittigi zaman mesela bugun!!!!! simdi yatin kizlar yarin bebis olunca insallah kocis yatacak bu defada....Ayy canım bizim kocişlerde benziyor,benimkide kahvaltı yapmıyor öyle gidiyooo))
screamaway ALlah kolaylik versin canim sen gecmise donersin simdi.. gece gece acildi cenemizzz... gozlerine kuvett
Evet screamawayın işi zor)
Kanka cadı napıyoooosun????
screamaway kaçtı kızlar,okuyamadı
sılacım napim,moralim 0 aslındada size takılıp keyiflenmeye çalışıyorum
kanka napim acayip negatifim,tek çizgiyim bugün
Azracım tatlıcadım ve screamawaycim yani kocişiyle kavga eden arkadaş grubum size sesleniyorum,geçen hafta ben de kavgalıydım ama nolduuu barıştık dayanamadıkk)
Yani diyeceğim o ki siz de barışacaksınızzz hiç üzülmeyin
Bu arada kızlar benim iştahım öyle açıkki bu hafta anlatamam size,ben kilo vereyim dedikçe daha çok yiyorum yaaa deli gibi canım ne görse istiyooo ağzım sulanıyoo
ayyyyyyy, sonunda son sayfaya gelebildimmmmm...:81::81::81:
gozlerim acaip agriyor bugun zaten, zor okudum...
simdi siz de gidersiniz kizlarrrrr...gitmeyin biraz daha takilin...
listeyi ben yarin guncelliyimm, bugun cokkk yorgunummm... prensin dugunune gittimmm...:97::97:
ya bu arada ovulasyon 2 gun yaziyor asagidaki cizelgemde, ama bugun ovulasyon testi poztif cikti... ufff dongum uzasin bu ay derken, kisaldi galiba...
güzelim,canım, tatlım kaçırma nolur şu günleri. bırak misafiri onu bunu şunu utanma yap. valla yazık olacak koca ayı boşa geçireceksin...
kızlar kociş başımda beni bekliyor. gidim yatim. yarın görüşürüz. hepicinizi çoookk seviyorum,yolsaşlarım,kardeşlerim oldunuz. çok teşekkürler
ayyyyyyy, sonunda son sayfaya gelebildimmmmm...:81::81::81:
gozlerim acaip agriyor bugun zaten, zor okudum...
simdi siz de gidersiniz kizlarrrrr...gitmeyin biraz daha takilin...
listeyi ben yarin guncelliyimm, bugun cokkk yorgunummm... prensin dugunune gittimmm...:97::97:
ya bu arada ovulasyon 2 gun yaziyor asagidaki cizelgemde, ama bugun ovulasyon testi poztif cikti... ufff dongum uzasin bu ay derken, kisaldi galiba...
sabahtan beri canli yayinla gozumuze soktular dugunu .. aklima sen geldin.. takiliyim diye.. sen actin konuyu... forumun disinda da aklimiza geiyoruz yaa resmen arki olmusuzzzz..
buarada ben ovulasyon testleri falan yapmamaya kararverdim yaa natur osun insallah oglusum gibi.. bakalim karar degistirmezsemmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?