2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım çok net bilmiyorum ama 4 haftalıkken ultrasonda görünmez diye biliyorum ben,ama daha net bilen bir arkadaşımız varsa cevaplasın tabiiii

Canım çok net bilmiyorum ama 4 haftalıkken ultrasonda görünmez diye biliyorum ben,ama daha net bilen bir arkadaşımız varsa cevaplasın tabiiii
canim bebsin hayirli olsunn .
bir sorum olacak hamileleik belirtisi olarak altt tarafina sanci vuruyomu arada bicak batar gibi daha baska belirtin var mi

şimdi canım rahim hasta olmadan önce veya gebelikten önce kalınlaşıyormuş. hani yerleşme durumlarında yerleşebilsin diye. hatta bir videoda izlemiştim ben , yumurtayı içine alabilmek ve keseyi oluşturmak için rahim duvarı kalın oluyor. o yüzden görünmeyebilir yani. yada bu belirtiyi yaşamış olsanda sana birşey söylememiştir doktorun çünkü kesin birşey değil. usg sonucun elindemi? bak bakalım rahim kalınlığını yazmışmı?

sagol canim.. ben bugun ki muanenin sonucunda hamile degilim diyemem yani.. demi?? bence.. ne kan nede idrar testi yapmadim..
bir sorum olacak hamileleik belirtisi olarak altt tarafina sanci vuruyomu arada bicak batar gibi daha baska belirtin var mi

canim neseli kiz henuz hamile deil die biliyorum.. insallah bebisi onunladirrr

sagol canim.. ben bugun ki muanenin sonucunda hamile degilim diyemem yani.. demi?? bence.. ne kan nede idrar testi yapmadim..

canim neseli kiz henuz hamile deil die biliyorum.. insallah bebisi onunladirrr
sagol canim insallah allah soyletmistir ozaman
ama hamis olupta bu soruyu yanitlayacak kimse varmi

Canım bebiş hayırlı olsun demişin ama ben şu an hamile değilim canım geçen ay hamileydim düştü malesef...
Geçen ayki belirtilerime göre yardımcı olayaım canım ama alt taraf derken neresi yani kasıklar mı?
Ben de öyle çok bi batma olmadı çok çok az batma oldu hatta 2 kere ve saniyelik...
Ksıklarımda yanma vardı mesela o dikkatimi çekmişti çünkü daha önce hiç olmamıştı,uyku halsizlik çok vardı ve aynı adet olcak gibi kasık ve bel ağrılarım vardı,gerçi benim bebiş düşceği için mi o kadar kasık ağrısı oldu onu bilemiyorum...

sagol guzelim cvp icin icim rahatlior... biliosun umut devam hezaman... haklisin, bilimsel olarakta aciklamissin zaten ay neguzel ya bildiklerimizi gorduklerimizi paylasiyoruz ama hata bendede var sormak aklima gelmedi.. nese siz varsinizz.. usg sonucu vermedi tatlimm.. ymurtaligin biri calisiyor biri dinleniyor dedi sadece....

canim insallah en yakin zamanda melegin yine birakmamacasina gobegine gelir saglikli evlat olur sana benim alt tarafa vaginaya ani sanci geliyo bide belim agriyo baska googusler dolgunlasti ..
ama neyse ben bekleyeyim pzartesi ozaman ..
burdaki herkesin dilekleri en yakin zamande gercek olur insallah ... benim acil cikmam lazim kiizlar size iyi gecelerrr

canim alt taraf kasikmi yoksa genital bolge mi?? kasiksa neseli kiz soyledi evet agrilar , batmalar mevcut.. yok genital bolgeyse kastettigin hamileligin basinda deilde , sonlarina dogru muthis hissetmistim agridigini.. lakin baslarda da hafifce olabilir die biliyorumm

Ay canım belkide Allah söyletmiştir değil mi???
Gerçi bir yandan da korkuyorum kızlar,ben 5 nisanda düşük yapınca doktorum ertesi gün antibiyotik vermişti ve gebeler için zararlı diyordu,ben onu mecburen kullandım,şimdi hiç adet olmadan hamileysem bi zararı olmuş mudurki yaaa??? Sırf bu yüzden bi yanım keşke hamile olsam diyor bir yanımda 1 kez adet olayımmm diyor :-((

4 haftalık bebek ultrasonda görülmez. ben kan testi sonucumu doktora telefonda bildirmiştim, geleyim mi hemen diye sorduğumda "yok daha çok küçük, göremeyiz, 2 hafta kadar bekleyeceğiz" demişti. tam 6 haftalıktım keseyi gördüğümüzde.

Sıla38 canım inşallah hamilesindir tatlım,ama bence sen birazcık daha sabret çünkü ultrasonda görse doktor da söylemez miydi??
Aaaa bak bir şey hatırladım ben doktoruma sormuştum doktr bana ultrasonda görünmesi için hcgnin 1000lerin üzerinde olması lazım demişti,tabi ben o heyecanla 1000 diye hatırlıyorum ama yüksekti değer yinede öyle hatırlıyorum))

insallah canim allah soyletmistir ..
hemm bunu butun doktorlar diyokii..bir insan hamile oldugunu ogrenene kadar n yaptiysa bebege kesinlikle bir zarari olamzmis allahu taalanin verdigi bir mucize bu .
bide 4 haftaliksa eger kesinlikle bebek kesesi gorunmez benim bir arkadas yeni hamis hatta onun gunu 1 hafta gecti doktor hala goremedii sen icini ferah tut canim .
hadi kizlar size hayirli gecelerr:80:

Ravzanur canım benim vajinada ağrı hiç olmadı.
Sıla38 senin düşüğün mü oldu daha önce??

sagol guzelim... supersin.. cok aydinlanim daha rahatim.. hala umudum var yaniii

bebegim sende sagol.. zaten oyle tevafuk oldu dr gitmek istedim gecen ay anca bu zamana randevu verdi.. soylerdi de .. rahmi gordum bostuya uzuldum yani bu ay da bos gecti diye... demekki hamile olsamda bos olacak .. cunku bat bile gecmedi.. insallah hamile olurue bu ay cok hazirlandim galiba... hayirlisi.....

paylasimlariniz icin cok tesekkurler kizlarrrr

Biz teşekkür ederiz efenim

dinleniyormuş muş muş... sanki sen onu orda yatsın diye besliyorsun. boş boş dinleneceğine söle 3-5 yumurta atsın ortayada bizde senden yana teyze olalım...

tembel gülüm bizimkiler tembelll. yan gel yat osman diyecem bundan sonra lakabı bu yumrtalıkların

Ravzanur canım benim vajinada ağrı hiç olmadı.
Sıla38 senin düşüğün mü oldu daha önce??

yok tatlim sukur dusugum olmadi.. agustosda 3 yasina girecek bi oglum var.. ikinciyi istiyorum insallah.. zaman cabuk geciyor yaa ben aralari 3 yas olsun isterdim valla gececek 3uu hayirlisi tabii..

sen nekaardir evlisin guzelim.. dusugun sebebi bellimi??insallah bu kez kucagina alirsinnn

tatlicadi komisin sen yaaa.. yumurtaligima laf atma teyzesiii.. akilli akilli duruyomus orda.. bir ay biri bir ay biri calisir dedi.. dr umun yalancisiyimmm.. kendisinide pek severim....

tembel yumurtalara sogandan sonra incir kuru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…