- Konu Sahibi screamaway
screamaway ALlah kolaylik versin canim sen gecmise donersin simdi.. gece gece acildi cenemizzz... gozlerine kuvett
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlim sukur dusugum olmadi.. agustosda 3 yasina girecek bi oglum var.. ikinciyi istiyorum insallah.. zaman cabuk geciyor yaa ben aralari 3 yas olsun isterdim valla gececek 3uu hayirlisi tabii..
sen nekaardir evlisin guzelim.. dusugun sebebi bellimi??insallah bu kez kucagina alirsinnn
kavga etmedim ama küstüm kırıldım tatlım kendimi cok yanlız kimsesiz hissediyorum
mrb kızlar...
moralim cok bozuk ağlamaktan yoruldum artık bide azarı yedim eşimden yne size sığındım..
bugn doktra gttm hadi güzel hbr wer bize ddi test yaptı tabi yine gebe deilim.adet söktrücü werdi adet olunca tekrr gtcm..testler felan filan..bunları biliodum ama nedenmi ağladım?
ÇÜNKÜ ARTIK DAYANAMIORUM KALBİM ACIYO NEFES ALAMIYORUM BANA ANNE DİCEK EWLATLARIMIN OLMAMASINDAN OKADAR COK KORKUYORUMKİ BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ.KİMSEYİ KISKANMIYORUM AMA COCUU OLANLARA İMRENİORUM ÖZENİORUM...BEN BEBEİME COK İYİ BİR ANNE OLUCAM ALLAHIM SANA YALVARIYORUM BNA VE İSTEYEN HERKESE WER.
selamlarr... ben geldim,geçmişten beri şöyle bir okudum,psikolojilerde bir bozukluk sezdim. şimdi size laf etmeye hakkım olsa birşeyler söylerdim ama yok. dün gece bende kocişe sardım. bir güzel tartıştık.. küsüştük... vs vs
yani benimde psikoloji gelgitli
screamaway kaçtı kızlar,okuyamadı
sılacım napim,moralim 0 aslındada size takılıp keyiflenmeye çalışıyorum
kanka napim acayip negatifim,tek çizgiyim bugün
daha yeniymissin guzelim Allah yuvanizi senlendirsin insallah.. canim yaa benimde arladasim iki dusuk yapti nedeni belli deil. simdi ucuncuye hamile insallah tutunur buuu..ondan merak ettim yaniiBen 9 aylık evliyim canım bak 9 aylık dedimde aklıma yine hamilelikle ilgili bi şey geldi ))
Aklımız fikrimiz hamilelikte yahu)
Kimyasal gebelikmiş,nedenini birden fazla düşük yaparsam araştıyorlarmış,ilk gebeliklerde olabilirmiş falan dediler canım,ben de anlamadımki neden gitti benim yavrucak,galiba bu dünyayı pek beğenmedi o yüzden ben gideyim bari dedi
screamaway kaçtı kızlar,okuyamadı
sılacım napim,moralim 0 aslındada size takılıp keyiflenmeye çalışıyorum
kanka napim acayip negatifim,tek çizgiyim bugün
Canım benim biz sana moral oluruz burda merak etme,benimde hep çok keyifsiz günlerimde moral oldu burası bana,ondan ayrılamıyoruzya burdan,bak seni güldüreyim biraz;benim kociş 5 gün sonra bu akşam eve döndüüü ve benim aklım hep burda kaldı ve ben naptıııım,hemen onu uyuttum ve buraya geldim onu bırakıp,düşünsene adamcağız 5 gün sonra geldi hasret dolu garibim ama ben burdayım
tatlim yaa bozma, dusurme suratini... goreceksin cift olacaksinnn ama sabirlaaa... gelecek goreceksiiinn pco vardi demi.. hic dert etme Allahin izni ile engel deil.. sogana devmmm
Azracım tatlıcadım ve screamawaycim yani kocişiyle kavga eden arkadaş grubum size sesleniyorum,geçen hafta ben de kavgalıydım ama nolduuu barıştık dayanamadıkk)
Yani diyeceğim o ki siz de barışacaksınızzz hiç üzülmeyin
Bu arada kızlar benim iştahım öyle açıkki bu hafta anlatamam size,ben kilo vereyim dedikçe daha çok yiyorum yaaa deli gibi canım ne görse istiyooo ağzım sulanıyoo
Allah seni napmasın emiii.. kız git gir kocişin koynuna. yazık adamcağıza valla.. özel günler adamların peşinden koşuyoruz geri kalan günler suratlarına bakmıyoruz
iyi geceler kizlarr
nasil gidiyor ?
öyle gülüm soğan ve ben artık birlikteyiz inşallah birgün kavuşacağım o çift çizgiye.. ve evet pco var..
kız ben barıştım bile. hayatta kalamam küs.sabah görmedim,görsem sabah barışırdım zaten ama akşam gelince barıştım
kızlar umutlanmadım diyordum ama umutlanmışım meğersem. çok moralim bozuldu ya. ağladım ağlayacağım.
pazartesine gidip bir söktürcü falan alayım bari. sağolun kızlar destek için
kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
öyle gülüm soğan ve ben artık birlikteyiz inşallah birgün kavuşacağım o çift çizgiye.. ve evet pco var..
kız ben barıştım bile. hayatta kalamam küs.sabah görmedim,görsem sabah barışırdım zaten ama akşam gelince barıştım
Canım sana bir şey diycem bak oku:
Sana yineeee aynen katılıyorum
Not:Gerçi hakkımı da çok yemiyim,her zaman böyle yapmıyorum,geri kalan günlerde de bazen bakıyorum suratına gene canım
ayy inanmiyorumm cok sevindi senin icin uzun zamandir denedigini ve adet gecikmelerin oldugunu soyledikce uzuluyorum inan kendim gibi cok sevindim canlarimmm. bgn mevlut vardi hepimiz icin mevlute gelen butun kadinlardan bi fatiha istedim okudular veee ilk guzel haberimizi aldik yasasin bee :)
kızlarr bende bugün test yaptıımmm vee sonuçç pozitiff hamileyimmmm
rabbim bana bağşlasınnnn daha 4 gün var günümeeee
Silacimmm, aynen oyle canli olarak kacirdim ama... Bir geldim, 2 tane hamile haberi aldimmmm... Cokkk sevindimm...hadi tatlim bekliyoru insallah.. dedigin gibi de zaten kardesim hamis olsa bukadar sevinirim yani gurbet elde bissurruuu bacim varr ve yegenimm hheyyyyy
masaallah.. teberekallah... neguzel gidiyz yaa hayirli olsun guelim.. insallah kucagina almayi nasip eder rabbim bu kez...
screamaway tatlim kaciriyosun guzel haberleri canli olarakkkk....;;