• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Siz benden iyi gormussunuz eminim... O kadar kalabalikti ki, dogru duzgun birsey goremedik... Zaten butun yollari da kapatmislar... Tam izdiham oldu...:1::1:

Silacimmm, valla ben ovulasyon testlerinden vazgecemem herhalde... Bak mesela simdi benim cizelgede 2 gun var daha yaziyor.. Ama testte ovulasyon gunum diye cikti bugun... Test yaptigim iyi oldu yani... Yarinimi bosaltmaya calisiyorum, en azindan bir gun calisalim diye...:17::17::17:

Bu arada mikroskop da bir acaipppp, dun egrelti otu gibi degil ama, bazi cizgiler gormustum... Bugun egrelti otu gorurum diye dusundum, ama noktalara geri donduk... Yani duzgun gostermedi bugunu sanirim... :19::19:
tatlim demekki iki testten birisi yaniltiyor seni eger idrarla yapilanda pozifi yakalayip; mikroskopta negatifse.... yorumlayamaddim acikcasi.. celiskili.. ha gayret sen kacirma su gunleri ozamannn

tatlim demekki iki testten birisi yaniltiyor seni eger idrarla yapilanda pozifi yakalayip; mikroskopta negatifse.... yorumlayamaddim acikcasi.. celiskili.. ha gayret sen kacirma su gunleri ozamannn

evet canim.. mikroskoba cok guvenmiyorum, ilk defa deniyorum bu ay.. daha cozememis olabilirim durumu... ama idrar testine guveniyorum valla... 4. ayim bu ay... hep duzgun bir sekilde gosterdi...:66:

bir de yarin sabah atesimi olceyim insallah... bakalim dusus olcak mi...:1::1: yanlis hatirlamiyorsam, ovulasyon sirasinda dusmesi gerekiyordu...:26:

silacimm, simdi kontrol ettim... senin bat bugunmussss... hadi hayirlisi...:16::16::16::16:

:71::71::71: Günaydın arkadaşlar....:71::71::71:

Bu topik açıldığından beri hamile haberi alamadık daha dimi?? yoksa ben mi kaçırdım..

Hafta sonu geldi, haydi hamiş haberleri de gelsin İNŞALLAH!!! :49::49::49::49:

Allahımmmmmmmm KALBİMİN hamileymiş.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Nasıl sevindim nasıl heyecanlandım anlatamam.... Marttan bu yana beraber olup ta böyle güzel haberi almak çok ama çok güzel bişey.... Canım Rabbim sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah... :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: :65::65::65::65::65::65::65::65: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :49::49::49::49::49::49::49: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

azracım anlatırsanda çok çok sevinirim. ister özelden ister msn istersen burdan. nasıl kolayına gelirse hepsine varım:34:

msndende olur ozeldende olur burdanda olur tatlim. Burda kısaca ozetliyim ozeline msn adresimi atarim online oldugumuzda canlı canlı konusuruz yine:34:
Uye olduysan; üye girişini yaptiginda cikan sayfada solda katagoriler var. Charting Apps bu başligin altindaki My chart segmesine tıklıyorsun. Orası senin ateş olcumlerini yazacagin yere yonlendiriyor.
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/30/3158.png kendi sayfamin resmini yukledim sana boyle birşey cikmasi gerekli.

Üst kısımda calendar yazan takvim kismina hangi tarihin bilgilerini girceksen o güne çift tikliyosun. Misal ben 30 nisan cift tikladim http://i1104.hizliresim.com/2011/4/30/3166.png
boyle birsey cikti.

Temperature yazan kisim atesini yazacagin kisim.
Time yazan kisimda kacta olctun onu giriyorsun.
Cervical Fluid yazan yer de akintinin olup olmadigi orada ne sekilde varsa akintin onu seciyorsun.
Menses/Spotting yazan kisimda adetliysen oraya giriyorsun
Intercourse/Insemination bu kisimda iliski varmi yokmu onu secmen icin
En sonda save dedinmi kaydeder bilgilerini tatlim umarim acikliyici olabilmistir

Son düzenleme:
Canimmm, tamam ekleyeyim seni... ama bat demissin, ve eski tarih vermissin.. bat, son adet tarihin degil, daha gelmemis olan adet tarihini vereceksin...:26:

.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
gelbebekgel | 27 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
[/QUOTE]

canımıniçi beklenen adetim 19 nisandı.yani üzerinden geçti ve ben hala adet olmadım.25 nisanda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.dr söktürücü verdi.ama daha öncede forumdan okuduğum kadarıyla adet gecikmesi yaklaşık 1 hafta olup kanda negatif çıkıp sonradan hamiş olduğunu öğrenen olunca bir kullanmıym dedim ilaçları.birde burdaki komşum kızı var şimdi 6 aylık bıcırıkta bişey:) oda kanda 2 ay sonra çıktı dedi.

yani beklemedeyim şuan canım...

selammm kızlar kimse yok mu..tatlı cadı naber güzelim..
durumlar iyi gibi 2 hamiş var oh bee sezon açıldı..:nazar::emir_bebek:
bi de ben öğrensem iyi olacakta korkumdan bir şey yapamıyorum..sanırım pazartesiye haber veririm herkeslere duyrulur.:74::74:.beni bekleyin anacım.bugün 32.gün oldu.:8:.tv programı gibi..ooff ıuykularım kaçıyor var mı diye düşünmekten..hala akıntım var..habire açıp bakıyorum:D:32:

bi de ben öğrensem iyi olacakta korkumdan bir şey yapamıyorum..sanırım pazartesiye haber veririm herkeslere duyrulur.:74::74:.beni bekleyin anacım.bugün 32.gün oldu.:8:.tv programı gibi..ooff ıuykularım kaçıyor var mı diye düşünmekten..hala akıntım var..habire açıp bakıyorum:D:32:

canım azranın verdiği siteyle uğraşıyorum bende. burayıda açık bıraktım ara ara bakim diye.
dünki negatifi unuttum hala beklemedeyim belki diyorum hala.

sendede güzel haberler bekliyoruz canım,hadi hayırlısı...

azra gülüm, bu ilişkiye girdiğimizi yazdığımız bölüm var ya.. ben orayı çözemedim. yes var no var.. am ve pm var neki bunlar. olduysa oldu olmadıysa olmadı :52:

bide ben mesela ilk ölçümü 6da yapmıştım sonra çektim onu şimdi 7:40-7:45 gibi yapıyorum. o 6da yaptığım 2 gündeki yuvarlaklar daha farklı içi boş:44:

canım azranın verdiği siteyle uğraşıyorum bende. burayıda açık bıraktım ara ara bakim diye.
dünki negatifi unuttum hala beklemedeyim belki diyorum hala.

sendede güzel haberler bekliyoruz canım,hadi hayırlısı...

teste çok inanma canım ya ben ilkinde de yapmıştım negatifti..batı bekle sen en iyisi..bende bekliyorum inşşallah olur diyorum..bu 6.ay oldu valla..olursa neler yaptığımı açıklarım herkese zaten bilenler var.

azra gülüm, bu ilişkiye girdiğimizi yazdığımız bölüm var ya.. ben orayı çözemedim. yes var no var.. am ve pm var neki bunlar. olduysa oldu olmadıysa olmadı :52:

bide ben mesela ilk ölçümü 6da yapmıştım sonra çektim onu şimdi 7:40-7:45 gibi yapıyorum. o 6da yaptığım 2 gündeki yuvarlaklar daha farklı içi boş:44:

Simdi tatlim yes; iliski varsa. Yoksa no. AM varsa eğer; öğleden önce. PM varsa yine;:emir_bebek: öğleden sonra yani kisaca biri sabah oburu aksam.

Simdi 6 da yaptin ya ilk olcumu, 7.40 da yapinca seni uyariyo 1.40 dak gec yapiyosun olcumler yaniltabilir gercek olcum olmayabilir demek istiyo:34: hep ayni saat icinde yapman gerekli tatlim sana uygun hangi saatse hep o saat icinde yapmaya ozen gostermelisin:61:

Son düzenleme:
teste çok inanma canım ya ben ilkinde de yapmıştım negatifti..batı bekle sen en iyisi..bende bekliyorum inşşallah olur diyorum..bu 6.ay oldu valla..olursa neler yaptığımı açıklarım herkese zaten bilenler var.

ya canım bat bilsem beklerim zaten. bende pco var,o yüzden düzensizlik var. bugün 34. gün. inşallah hafta içi bi doktora gideceğim.

inşallah olur canım seninde. sonra üzerine konuşuruz burada. sen bize dua edersin falan.. bir bebiş daha hiç fena olmaz yani:34:

Tatlim tablonu bitirince banada gosterimisin merak ettim nasil bi cizelge oldu:34:

Simdi tatlim yes; iliski varsa. Yoksa no. AM varsa eğer; öğleden önce. PM varsa yine;:emir_bebek: öğleden sonra yani kisaca biri sabah oburu aksam.

Simdi 6 da yaptin ya ilk olcumu, 7.40 da yapinca seni uyariyo 1.40 dak gec yapiyosun olcumler yaniltabilir gercek olcum olmayabilir demek istiyo:34: hep ayni saat icinde yapman gerekli tatlim sana uygun hangi saatse hep o saat icinde yapmaya ozen gostermelisin:61:

7:40ta uyanıyorum artık. düzenli yani. 5-10 dk oynamıyor yani. tabi insan hali olmayacak diye birşey yokta 7:45 iyi geldi bana. başta bilememiştim ondan oldu o 6lar falan :24:

ilişki bölümünede; ben direk yes no yazacağım. ötekileri ayarlayamam,hatırlamıyorum. ilişki günlerini not almıştım ama saati not almadım yani. bundan sonra onuda not alırım:31:

inşallah canım guzel haberlerini bekiyorum:29:

:66::66::66::64::64::64::64::64::nazar::nazar: bugn ne kadar bereketli maasallah allah tamamına erdirsin cnm inş belirtilerin varıydi kan testiylemi ogrendin sonucunu

hosgeldin canım aramıza:71:
hb canm yok henüz kan tahlili yaptırmadm deger 100 altındaysa korkarım yinee o yüzden 1 hafta beklicem idrarda çıktı 2 çizgi

sen uzak ilçeden geliyosun ben başka şehirden.. biz orda tanışabiliriz senle feryal_efe ;)
ve inşallah ikimizde hamiş olarak:7:

aayy bugün aldığımız ikinci güzel haber :nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :49::16::16::nazar:
aminn cümlemizinn

hadi tatlim bekliyoru insallah.. dedigin gibi de zaten kardesim hamis olsa bukadar sevinirim yani gurbet elde bissurruuu bacim varr ve yegenimm hheyyyyy

masaallah.. teberekallah... neguzel gidiyz yaa hayirli olsun guelim.. insallah kucagina almayi nasip eder rabbim bu kez...

teşekkürederim inşşş sorunsz geçerrrr

Ay kızlar ya şimdi siz böyle diyince ben de 2 gündür falan içim içimi yiyordu,yoksa hamilemiyim yine diye ama bilemiyorum tabi,bende de aynı düşük yaptığımdaki belirtiler var,gerçi bana 25 nisanda kan testi yapıldı 1.89 çıktı,ama çoğu belirtilerim aynı :38: :38:
inşş vardr canmmm rabbm gönlüne göre versnn

Tugcecimmmm supersinnn yaa... :71::71:Dua edelim birbirimize... Insallah tummm topiccc en kisa zamanda hamile kaliriz, ve bebeklerimiz hakkinda konusmaya baslarizz...

Ekimmm, tatlimmmm tebriklerrrr....:64::64::64::64: Hamilelerimiz birer birer artiyor... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin tatlimmmm:64::64::64:
teşekkürederim darısı sizlere olsn

selam kızlarr ayyy cok sewindim hamişlermz warrrr:64:sanki ben hamileymişim kadar sewindim anne adayları cokk tebrk ederm sağlıklı hayrlı bebeklernz olsun inşalah:49:
(buarada uzun zaman snra cocuk icin ilişkimz olmadı kociş cok sewindi nası ihmal etmişim onu cok üzüldüm:69: )
teşekkürlerrr

adetlerin düzensiz mide bu kadr bekledinn günn geçmişmiydi geçtiyse yap bence boştan yere strres yapma kendine

7:40ta uyanıyorum artık. düzenli yani. 5-10 dk oynamıyor yani. tabi insan hali olmayacak diye birşey yokta 7:45 iyi geldi bana. başta bilememiştim ondan oldu o 6lar falan :24:

ilişki bölümünede; ben direk yes no yazacağım. ötekileri ayarlayamam,hatırlamıyorum. ilişki günlerini not almıştım ama saati not almadım yani. bundan sonra onuda not alırım:31:

saat değil misal 30 nisan gunu sabahmi iliski oldu aksammi Am sabah PM aksam bunun cokta onemi yok aslina bakarsan yes no yeterli olur

linki nerden alıyoruz:77:yoksa painttemi ayarlıyoruz?

Onun icin link atiyoruz. onuda yazayim.
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/30/3718.png

Yukarda olan bolumlerde sharing var onun icinde Charting home page in icinde setup var. ona tikliyosun;

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/30/3741.png
hemen yukarda www ile baslayan yaziyi kopyalayip buraya mesaj paneline yaziyorsun bu kadar:34:

Back