- Konu Sahibi screamaway
-
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/30/3782.jpg
oldu sanırım. ben direk link alabiliyormuyuz acaba dedim ama yok demekki. bi bak bakalım
var tatlim az onceki msjimda resim cekerek yazdim
Bana kalirsa fetirlity nin su an elindeki ateslere bakarak yaptigi saptama buna aldanma. kesik kesik cizgi cekmis zaten oda emin değil:26: İlk olcumlerin olaydi o zaman kesin gec yumurtlamisin diyebilirdik
anladım canım. kırmızı kesik kesik çizgidenmi bahsediyorsun. o netmi olmalı. birdahaki ay için öğrenim.
bide şimdi seninkine baktım ben. sende alt sırada * işareti var. o nedemek?
Kesik kesik değil dümdüz kırmızı çizgi olmali.
O adetimin son gunleri artik leke gelmeye baslamisti lekelenmeyi sectim o isareti cikardi tatlim
hımm bende düzeltim lekelenmede varsa eğer
tamam anladım ben bunu gülüm. artık seninkini yorumlayabilirim sanırım. yani ilerde. şimdilik bişi yok gibi.
çok sevindim ya anladığım için. çok sağolasın
tatlı cadı pcoyu takma kafana bak brda birinin çikolata kisti varken olmuş..allahın kime ne zaman nasip edeceği belli olmaz..ama tabi sen doktoru ihmal etme..belki hamilesindr..teste çıkmıyor zaten merak etme tatlım..iş olacağına varır zaten..bak bende umutsuz umutsuz bekliyorum..bende bişey yokken olmadı.
Birsey değil tatlim nedemek. Artik birbirimizinkini yorulmlariz
ekim
aslında adetlerim hiç düzensiz değildir hatta hep erken gelir..ama geçen ay hayatımda ilk defa otuzuncu günde geldi ve ben doktora gttim..yumurtlamamışsın dedi..şimdi o yüzden bekliyorum..belki yine öyle bir durum söz konusudur..p.tesi yapıcam test bakalım..
tatlicadi komisin sen yaaa.. yumurtaligima laf atma teyzesiii.. akilli akilli duruyomus orda.. bir ay biri bir ay biri calisir dedi.. dr umun yalancisiyimmm.. kendisinide pek severim....
tembel yumurtalara sogandan sonra incir kuru..
hehehehehehe buldum sızı ben yokken neler olmus buralarda
tamam anladım canm hayırlısı artık inşş vardr p. tesi mutlaka haber ver
evet canim.. mikroskoba cok guvenmiyorum, ilk defa deniyorum bu ay.. daha cozememis olabilirim durumu... ama idrar testine guveniyorum valla... 4. ayim bu ay... hep duzgun bir sekilde gosterdi...
bir de yarin sabah atesimi olceyim insallah... bakalim dusus olcak mi...yanlis hatirlamiyorsam, ovulasyon sirasinda dusmesi gerekiyordu...:26:
silacimm, simdi kontrol ettim... senin bat bugunmussss... hadi hayirlisi...
saol canım yaaaaa bulmak zor olmadı pekbende sana yazacaktım şimdi,eski topicte değiliz artık burdayız diye ama sen bulmuşsun bizi
ekim
aslında adetlerim hiç düzensiz değildir hatta hep erken gelir..ama geçen ay hayatımda ilk defa otuzuncu günde geldi ve ben doktora gttim..yumurtlamamışsın dedi..şimdi o yüzden bekliyorum..belki yine öyle bir durum söz konusudur..p.tesi yapıcam test bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?