- Konu Sahibi screamaway
-
tatlim demekki iki testten birisi yaniltiyor seni eger idrarla yapilanda pozifi yakalayip; mikroskopta negatifse.... yorumlayamaddim acikcasi.. celiskili.. ha gayret sen kacirma su gunleri ozamannnSiz benden iyi gormussunuz eminim... O kadar kalabalikti ki, dogru duzgun birsey goremedik... Zaten butun yollari da kapatmislar... Tam izdiham oldu...
Silacimmm, valla ben ovulasyon testlerinden vazgecemem herhalde... Bak mesela simdi benim cizelgede 2 gun var daha yaziyor.. Ama testte ovulasyon gunum diye cikti bugun... Test yaptigim iyi oldu yani... Yarinimi bosaltmaya calisiyorum, en azindan bir gun calisalim diye...
Bu arada mikroskop da bir acaipppp, dun egrelti otu gibi degil ama, bazi cizgiler gormustum... Bugun egrelti otu gorurum diye dusundum, ama noktalara geri donduk... Yani duzgun gostermedi bugunu sanirim...
tatlim demekki iki testten birisi yaniltiyor seni eger idrarla yapilanda pozifi yakalayip; mikroskopta negatifse.... yorumlayamaddim acikcasi.. celiskili.. ha gayret sen kacirma su gunleri ozamannn
azracım anlatırsanda çok çok sevinirim. ister özelden ister msn istersen burdan. nasıl kolayına gelirse hepsine varım
Canimmm, tamam ekleyeyim seni... ama bat demissin, ve eski tarih vermissin.. bat, son adet tarihin degil, daha gelmemis olan adet tarihini vereceksin...:26:
.
selammm kızlar kimse yok mu..tatlı cadı naber güzelim..
durumlar iyi gibi 2 hamiş var oh bee sezon açıldı..
bi de ben öğrensem iyi olacakta korkumdan bir şey yapamıyorum..sanırım pazartesiye haber veririm herkeslere duyrulur..beni bekleyin anacım.bugün 32.gün oldu. .tv programı gibi..ooff ıuykularım kaçıyor var mı diye düşünmekten..hala akıntım var..habire açıp bakıyorum
canım azranın verdiği siteyle uğraşıyorum bende. burayıda açık bıraktım ara ara bakim diye.
dünki negatifi unuttum hala beklemedeyim belki diyorum hala.
sendede güzel haberler bekliyoruz canım,hadi hayırlısı...
azra gülüm, bu ilişkiye girdiğimizi yazdığımız bölüm var ya.. ben orayı çözemedim. yes var no var.. am ve pm var neki bunlar. olduysa oldu olmadıysa olmadı
bide ben mesela ilk ölçümü 6da yapmıştım sonra çektim onu şimdi 7:40-7:45 gibi yapıyorum. o 6da yaptığım 2 gündeki yuvarlaklar daha farklı içi boş:44:
teste çok inanma canım ya ben ilkinde de yapmıştım negatifti..batı bekle sen en iyisi..bende bekliyorum inşşallah olur diyorum..bu 6.ay oldu valla..olursa neler yaptığımı açıklarım herkese zaten bilenler var.
Simdi tatlim yes; iliski varsa. Yoksa no. AM varsa eğer; öğleden önce. PM varsa yine;öğleden sonra yani kisaca biri sabah oburu aksam.
Simdi 6 da yaptin ya ilk olcumu, 7.40 da yapinca seni uyariyo 1.40 dak gec yapiyosun olcumler yaniltabilir gercek olcum olmayabilir demek istiyohep ayni saat icinde yapman gerekli tatlim sana uygun hangi saatse hep o saat icinde yapmaya ozen gostermelisin
linki nerden alıyoruzTatlim tablonu bitirince banada gosterimisin merak ettim nasil bi cizelge oldu
hb canm yok henüz kan tahlili yaptırmadm deger 100 altındaysa korkarım yinee o yüzden 1 hafta beklicem idrarda çıktı 2 çizgiinşallah canım guzel haberlerini bekiyorum
bugn ne kadar bereketli maasallah allah tamamına erdirsin cnm inş belirtilerin varıydi kan testiylemi ogrendin sonucunu
hosgeldin canım aramıza
aminn cümlemizinnsen uzak ilçeden geliyosun ben başka şehirden.. biz orda tanışabiliriz senle feryal_efe
ve inşallah ikimizde hamiş olarak
aayy bugün aldığımız ikinci güzel haber
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
hadi tatlim bekliyoru insallah.. dedigin gibi de zaten kardesim hamis olsa bukadar sevinirim yani gurbet elde bissurruuu bacim varr ve yegenimm hheyyyyy
masaallah.. teberekallah... neguzel gidiyz yaa hayirli olsun guelim.. insallah kucagina almayi nasip eder rabbim bu kez...
teşekkürederim inşşş sorunsz geçerrrr
inşş vardr canmmm rabbm gönlüne göre versnnAy kızlar ya şimdi siz böyle diyince ben de 2 gündür falan içim içimi yiyordu,yoksa hamilemiyim yine diye ama bilemiyorum tabi,bende de aynı düşük yaptığımdaki belirtiler var,gerçi bana 25 nisanda kan testi yapıldı 1.89 çıktı,ama çoğu belirtilerim aynı
Tugcecimmmm supersinnn yaa...Dua edelim birbirimize... Insallah tummm topiccc en kisa zamanda hamile kaliriz, ve bebeklerimiz hakkinda konusmaya baslarizz...
Ekimmm, tatlimmmm tebriklerrrr....Hamilelerimiz birer birer artiyor... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin tatlimmmm
teşekkürederim darısı sizlere olsn
teşekkürlerrrselam kızlarr ayyy cok sewindim hamişlermz warrrrsanki ben hamileymişim kadar sewindim anne adayları cokk tebrk ederm sağlıklı hayrlı bebeklernz olsun inşalah
(buarada uzun zaman snra cocuk icin ilişkimz olmadı kociş cok sewindi nası ihmal etmişim onu cok üzüldüm)
adetlerin düzensiz mide bu kadr bekledinn günn geçmişmiydi geçtiyse yap bence boştan yere strres yapma kendineselammm kızlar kimse yok mu..tatlı cadı naber güzelim..
durumlar iyi gibi 2 hamiş var oh bee sezon açıldı..
bi de ben öğrensem iyi olacakta korkumdan bir şey yapamıyorum..sanırım pazartesiye haber veririm herkeslere duyrulur..beni bekleyin anacım.bugün 32.gün oldu. .tv programı gibi..ooff ıuykularım kaçıyor var mı diye düşünmekten..hala akıntım var..habire açıp bakıyorum
7:40ta uyanıyorum artık. düzenli yani. 5-10 dk oynamıyor yani. tabi insan hali olmayacak diye birşey yokta 7:45 iyi geldi bana. başta bilememiştim ondan oldu o 6lar falan
ilişki bölümünede; ben direk yes no yazacağım. ötekileri ayarlayamam,hatırlamıyorum. ilişki günlerini not almıştım ama saati not almadım yani. bundan sonra onuda not alırım
linki nerden alıyoruzyoksa painttemi ayarlıyoruz?
azra gülüm bişeyler oldu. ben galiba geç yumurtlamışım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?