- Konu Sahibi screamaway
-
canım neden yapamıyorsunuz..?:26: ne olcakki,odanızda sesinizi alçak tutarsananız bişicik olmaz
valla ben evimde 4-5 ay kadar misafir bakınca alıştım belkide,gerçi bende utanıyordum ama napim hiç yapmadanda olmuyordu. banyonuda gündüz yaparsın çakmazlar o zaman
canım ben 10 nisan ı beklerken hamile olduğumu öğrendim kusura bakma yeni gördüm cevabını teşekkür ederim canım
Merhaba kızlar, uzun zamandır girmiyordum, nasılsınız bayağa hamilelerimiz çoğalmış
Hepinizi TEBRİK EDERİM!ALLAH kucağınıza sağ sağlim almayı ve büyütmeyi nasib etsin inşallah!
Canim, hosgeldinnnn.. Uzun zamandir ortalarda yoktun...:26:
Bebek dusunmuyormusun artik....
Canım benim hoş geldin uzun zaman sonra seni aramızda görmek çok güzel
düşünemiyorum, tatlım, eşimle sorunlarım var, onları halletmeden bebek düşünemem. Yani hep ertelediğim gibi hala ertelemekteyim, canım yanıyor artık, normal bir aile ve bebek istiyorum artık....
Screamaway ben de tatlıcadıya katılıyorum,bu önemli bi şey sonuçta,bence sessiz falan yapın,yumurtlama günü kaçırılır mı hiç aaaa
düşünemiyorum, tatlım, eşimle sorunlarım var, onları halletmeden bebek düşünemem. Yani hep ertelediğim gibi hala ertelemekteyim, canım yanıyor artık, normal bir aile ve bebek istiyorum artık....
ayyyy canm ya sen yeni evlimisin bu sorunlar yokmu zaten bütün hayalleri suya düşürüyolar
ayyy canim yaa, banyo meselesi zor is iste...
esim de bugun bana, onlar da dusa girdiler, biz de girebiliriz diyorr...ayy utandimmm valla...
hoşbulduk, teşekkür ederim canım benim. ben de özledim sizleri, ama bebek konusunu düşünmemem gerektiği için buraya girmem çok zor, anlıyorsundur...
ayyyy canm ya sen yeni evlimisin bu sorunlar yokmu zaten bütün hayalleri suya düşürüyolar
Canimmm, Allah yardimcin olsun.. Insallah kisa surede atlatirsiniz sorunlarinizi, ve seni tekrar aramizda goruruz...
canım utanacak birşey yok. sonuçta sen banyo zaten yapıyorsun illa o işi yaptığın anlamına gelmez. gelenler çiftmi canım? zira öyleyse zaten hiiiiçç çekinmene gerek yok,illa onlarda yapacaktır çaktırmadan
anlarlar çok cinler diyorsanda,mesela eşin sabah yapsın banyoyu sen akşam yap ilgi çekmesin. biraz kötü olur öyle gün geçirmek ama sonuçta bebiş istiyorsun,herşey mübah bence. kaçırma sen bu günlerini başla çalışmalara
canım utanacak birşey yok. sonuçta sen banyo zaten yapıyorsun illa o işi yaptığın anlamına gelmez. gelenler çiftmi canım? zira öyleyse zaten hiiiiçç çekinmene gerek yok,illa onlarda yapacaktır çaktırmadan
anlarlar çok cinler diyorsanda,mesela eşin sabah yapsın banyoyu sen akşam yap ilgi çekmesin. biraz kötü olur öyle gün geçirmek ama sonuçta bebiş istiyorsun,herşey mübah bence. kaçırma sen bu günlerini başla çalışmalara
Ay yine aynen katılıyorum tatlıcadıya))
Ben de bunları yazıcaktım tatlıcadı yazmış bileee
Ay yine aynen katılıyorum tatlıcadıya))
Ben de bunları yazıcaktım tatlıcadı yazmış bileee
Canım benim çok üzüldüm ya,halledilmiycek sorunlar mı bunlar,daha 2 ay önce düşünüyordun çünkü,bir anda mı çıktı????
Cnm ben de direk kalp atışına gitmeyi planlıyorum. Ama sabretmek de çok zorr...Her şey normal mi diye düşünüp duruyorum:).
Yanlış hatırlamıyosam sen de hiç belirtin olmadan hamile kalmıştın. Benim de öyleoldu. İnş bulantı yönünden de aynı oluruz
yeni değil, 6 yıl olacak neredeyse, bir türlü anlaşamıyoruz, bir iyi oluyor bi kötü oluyor... Bir türlü kıvamı tutturamıyoruz...
halledilmeyecek değil aslında ama ikimiz de inatçıyız, hep ben inadımdan vaz geçtim ve bugüne kadar o şekilde yürüdü, ben de bunaldım artık, hep benmi kendimden vericem, hep onun dediğimi olacak? bu şekilde daha kaç sene dayanırım ki??? çocuk olunca daha beter olur diye de korkularım var...
Bir anda çıkmadı, senelerdir var, ve 2 ay önce düşünüyorduk, ve belki o bizi kurtarır diyorduk ama o da düştü, bebeğimiz de bizi istemedi... Acaba ALLAHtan bir işaretmidir ki? bilmiyorum... Kafam çoook karışık, allak bullağım...ağlamadan bir günüm geçmiyor...
canım ben 10 nisan ı beklerken hamile olduğumu öğrendim kusura bakma yeni gördüm cevabını teşekkür ederim canım
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
| | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?