- Konu Sahibi screamaway
-
hatunicecimmm, ruya cok guzelmissss, insallah bu ruya bir isarettir de hamile kalirsin...
ay canım ne güzel.. nasıl hissetiğini çok iyi anlıyorum,inşallah senin kızındır o bebek,göbüşündedir şuan...
bende gördüm bu gece bebekli rüya. böle üzerinde sadece bezi olan minicik keltoş bir bebek vardı rüyamda. benimmi bilmiyorum ama bizim ailede bebekler hep kel olur
kuzenim beni görmüş rüyasında geçen gece.. doğum yapıyormuşum ve sonra kızım olmuş çooooookkk ama çokkkk güzelmiş( anasının kızı tabi )
dün gece de ben gördüm rüyamda kucağıma verdiler bir bebek al bu senin kızın diye
:97: hayrolsun bakalım
Kizlarrrr, tatilde sogukta cok usutmusum.. Akinti filan var baya... Bu engellemez di mi?:26:
Kizlarrrr, tatilde sogukta cok usutmusum.. Akinti filan var baya... Bu engellemez di mi?:26:
canm seni endişelendirmek istemem ama ben de geçen ay öyle olmuştum doktorum bu şekilde gebe kalamazsın demişti ama ben inanmıyorum çünkü benim 2. gebeliğimde çok üşütmüşken hamile kalmıştım fakat o sebeple de düşmüştü tutunamamıştı iltihaptan bence sen bu sorununun tedavisinden sonra çalışmalara başla 1 hafta falan sürüyo . bilirsin elbet
cnm acaba erken yumurtluyo olabilirmsn ? bide bu ay tek iliskiyle deneme bmce yumurtlama haftani bos gecirme ben oyle yaptim etrafimdaki butun hamileler oyle yaptk diyor bakalim gorucez sonucu :)
canım benim bat 29.05.2011
canm seni endişelendirmek istemem ama ben de geçen ay öyle olmuştum doktorum bu şekilde gebe kalamazsın demişti ama ben inanmıyorum çünkü benim 2. gebeliğimde çok üşütmüşken hamile kalmıştım fakat o sebeple de düşmüştü tutunamamıştı iltihaptan bence sen bu sorununun tedavisinden sonra çalışmalara başla 1 hafta falan sürüyo . bilirsin elbet
Canım smear testinde iltihap falan olunca çıkıyor mu?İltihap falan??
Benim smear temiz çıkmış dedi doktor.
6+5 ken gitmiştim dr hem keseyi gördük hemde çok şükür kalp atışını.....
smear testi yaptırırken kanamasız olmak mı gerekiyor?
ben yarın gidiyorum gitmişken onuda yaptırmak isterim ama regl3.günü yarın
Tugcecimmm, mikroskopla baktim, daha egrelti otu yok... Test filan yapmadim.. Haftasonu olmasi lazim..
Bu haftayi malesef bos gecirmek zorundayimmm.. Misafirimiz varrr, ve onlar bizdeyken calisamayiz, ben cok rahatsiz olurum..
Insallah ovulasyonum gecikir.. Cunku en erken ptesi calisacagiz...
canım sat değil vereceğin tarih. mesela ben 28 nisani bekliyorum hamileysem eğer orası 28 nisan kalacak.. sat bir önceki demek bat beklenen tarih demek. yani test yaptığın tarih gibi bişey oluyor.
12 martmı şimdi o. 12martı beklerkenmi öğrendin bebişini. ekleyecez listeye ona göre.
Canım smear testinde iltihap falan olunca çıkıyor mu?İltihap falan??
Benim smear temiz çıkmış dedi doktor.
Merhaba kızlar, uzun zamandır girmiyordum, nasılsınız bayağa hamilelerimiz çoğalmış
Hepinizi TEBRİK EDERİM!ALLAH kucağınıza sağ sağlim almayı ve büyütmeyi nasib etsin inşallah!
canım neden yapamıyorsunuz..?:26: ne olcakki,odanızda sesinizi alçak tutarsananız bişicik olmaz
valla ben evimde 4-5 ay kadar misafir bakınca alıştım belkide,gerçi bende utanıyordum ama napim hiç yapmadanda olmuyordu. banyonuda gündüz yaparsın çakmazlar o zaman
Tamam canimmm, ekliyimmm seni...
yok tatlim yaa, uzulme, endiselendirmiyorsun beni... zaten bu ay denememiz de zor olacak... artik buyuk ihtimal ben bu ayi pas gecip, hazirana denerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?