• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım sakın adetinin bitmesini bekleme en iyi tarih adetin 3. günüdür. doktor eğer tedaviye başlarsa 5. günü klomen e başlarsın eğer adetinin bitmesini beklersen tedavi bir daha ki aya kalır. eğer mümkünse mutlaka git
güzelim bir de annene uygun bir dille anneciğim sen her ay sorma ben üzülüyorum bir gelişme olursa ben zaten hemen sana söylerim :)) şeklinde bir açıklama yaparsan seni muhakkak anlayacaktır.
yani katılıyorum kınalıbebeğe bende tecrübeli biri olarak söylemistim öyle yapmanın daha iyi olacagini yine de sen bilirsin canım

günaydın kızlarrrrr,
evde idrar testi yaptım kocamaaaan bir tek çizgi.yani yok.öğleden sonra pazara incem o zaman sorcam kan testi yapan bi yer.ama çok net bi tek çizgi olunca umudum kalmadı.inşallah önümüzdeki aya.belki o zaman kendime bi doğum günü hediyesi veririm:49:hmm ne dersiniz olmaz mı?

aynen bende evde yaptım yine tek çizgiyi gördüm :2::2::2:alıstım artık biliyordum zaten neyse artık en azından adet olsam tekrar çalısmalara baslardık

aynen bende evde yaptım yine tek çizgiyi gördüm :2::2::2:alıstım artık biliyordum zaten neyse artık en azından adet olsam tekrar çalısmalara baslardık

üzülme çiçekcim. bekle bakalım belkide test yanılıyordur. kırmızıları görmeden üzülmek yok:20: görürsende azcık üzüleceksin anlaştıkmı:29:

sagol canım üzülmemek elde değil ama ne yapalım kısmet hersey kırmızılar gelse yine de sevinirim cünkü böyle arada kalmak cok kötu ya

ah bilmezmiyim gülüm,bende nefret ediyorum o dönemden. bugün-yarın demekten sinirlerim bozuluyor artık. bide olamayınca stres üstüne biniyor. bana hiç yaklaşılmıyor...:50:

aynen canım ancak bebis haberlerimizi alırsak kurtuluruz bu durumdan

Ben bebiş haberini alsamda ilk 2-3 aylık dönem geçmeden yine rahatlayamıycam,çünkü aklımda hep düşük olayı var,ya yine düşerse,ya bir şey olursa,ya sağlıksızsa falan diye offff :20:
Gerçi her ne kadar korksamda hamilelik haberini almayı çok isterdim,çoook sevinirdim...:21:

canımm sakın üzülme olur mu önümüzde ki maçlara bakalım artık :))) ama sen yine de kan testini yaptır mutlaka yine haber bekliyoruz senden

cnm bu ay benim şanssızlığım üstümde galiba.evime yakın bi hastane vardı orayı aradım.doktor bugün ordaysa gelicem diye saat11de hala gelmedi dediler:(bende ilaca başlamaya karar verdim.hayırlısı olsun artık.

Ben bebiş haberini alsamda ilk 2-3 aylık dönem geçmeden yine rahatlayamıycam,çünkü aklımda hep düşük olayı var,ya yine düşerse,ya bir şey olursa,ya sağlıksızsa falan diye offff :20:
Gerçi her ne kadar korksamda hamilelik haberini almayı çok isterdim,çoook sevinirdim...:21:

insallah hepimize de en kısa zamanda o güzel haberi almak nasip olur ins bir daha düsük olayını yasamazsın canım olursa rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin

neşelikız merhaba şu an seni çok iyi anlıyorum ben 7 haftalık hamileyim ama bebeğim biraz geriden geliyor doktor geç döllenme olabilir dedi haftaya p.tesi randevum var kalp atışları görünecek mi diye çok endişeleniyorum çok fazla mide bulantım yok bu da tedirgin ediyor beni
çok kötü bir duygu zaten çikolata kistim olduğu için düşük riskim var progesteron hormonu kullanıyorum hamile kaldığıma bile tam sevinemedim ne olur benim için dua edin:18:

cnm bu ay benim şanssızlığım üstümde galiba.evime yakın bi hastane vardı orayı aradım.doktor bugün ordaysa gelicem diye saat11de hala gelmedi dediler:(bende ilaca başlamaya karar verdim.hayırlısı olsun artık.
canım senin doktorla ne işin var ki sonuçta labaratuvar açıksa alırlar kanını doktora gerek yok ki sen bilirsin ama ilacı içme sonradan pişman olmaktansa bence hastaneyi bi daha ara test yapıyor musunuz diye

neşelikız merhaba şu an seni çok iyi anlıyorum ben 7 haftalık hamileyim ama bebeğim biraz geriden geliyor doktor geç döllenme olabilir dedi haftaya p.tesi randevum var kalp atışları görünecek mi diye çok endişeleniyorum çok fazla mide bulantım yok bu da tedirgin ediyor beni
çok kötü bir duygu zaten çikolata kistim olduğu için düşük riskim var progesteron hormonu kullanıyorum hamile kaldığıma bile tam sevinemedim ne olur benim için dua edin:18:

canım stres yapma. rahat olursan daha iyi olur. inşallah yavrunu hiç sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına.
ayrıca herkezin midesi bulancak diye birşey yok hem zaten daha erken bu ara başlayabilir. inşallah başlamaz.. bildiğim kadarıyla önce iştah açılıyor sonra mide bulantısı yüzünden kilo bile verilebiliyor. sıkma canını yani. ne güzel bebişin seninle keyfini çıkar,naz yap..:34:

Back