- Konu Sahibi screamaway
-
Kizlarrrr, gecmisi okuyorum.. 7. sayfadayim daha...
neşelikız merhaba şu an seni çok iyi anlıyorum ben 7 haftalık hamileyim ama bebeğim biraz geriden geliyor doktor geç döllenme olabilir dedi haftaya p.tesi randevum var kalp atışları görünecek mi diye çok endişeleniyorum çok fazla mide bulantım yok bu da tedirgin ediyor beni
çok kötü bir duygu zaten çikolata kistim olduğu için düşük riskim var progesteron hormonu kullanıyorum hamile kaldığıma bile tam sevinemedim ne olur benim için dua edin:18:
neşelikız merhaba şu an seni çok iyi anlıyorum ben 7 haftalık hamileyim ama bebeğim biraz geriden geliyor doktor geç döllenme olabilir dedi haftaya p.tesi randevum var kalp atışları görünecek mi diye çok endişeleniyorum çok fazla mide bulantım yok bu da tedirgin ediyor beni
çok kötü bir duygu zaten çikolata kistim olduğu için düşük riskim var progesteron hormonu kullanıyorum hamile kaldığıma bile tam sevinemedim ne olur benim için dua edin:18:
merhaba kızlar
hala gelmedi kırmızılar ve test yapmıcam işte biliorum tek cizgi cıkcak:18:ama beklemek cok zor yaaa
screamaway sen adet oldun mu ??
Konusamiyoruz kac zamandir .
kız oku oku bitermi 30 sayfa.
25ten sonra tarihler var haberin olsun,ordan sonrayı atlamadan oku,geldin diye not almadım
Canım çok fazla stres yapma,ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bana da dikkat et falan diyorlardı,ben yok ya bir şey olmaz,düşmez benim bebeğim diyordum,aklımda bile yoktu yani,demek istediğim ne olacaksa o oluyor,ama sen bunları hiç düşünme aklına kötü şeyler getirme,inşallah duyacaksın kalp atışlarını)
ayy yandimmm ben o zaman.. 14. sayfada takildim.. az sonra okucam...
cok saolasin tatlicadimmm, sen yine ben yokken notlarini tut bence...
ben 2 gun burdayim.. sonra 3 gun yine uzak olcam...
canım hayırlı olsun öncelikle....mide bulantısına takılma benimde bulanmıyor 12 haftadayız hiç bulanmadı çokta rahat ediyorsun günlük hayatına devam ediyorsun...bulanaı olması sağlıklı gebelik diye bir şey yok...bünyeden bünyeye değişiyor emin ol bulantısız hamilelik daha güzel...
inşallah dediğiniz gibi olur canım günler bir geçse sen kaç haftadayken duydun canım ilk kez
canım günün geçmiş aslında yapabilirsin,gerçi sen doktora gidecektin dimi? :26: beklemek evet çok zor,bende yarını bekliyorum,sonraki gün test yapacağım ve negatifse doğru doktora
canım teşekkür ederim benim sat 12 mart şu anda 6 h 4 günlük hamileyim ekleyebilirseniz sevinirim :)
inşallah dediğiniz gibi olur canım günler bir geçse sen kaç haftadayken duydun canım ilk kez
canım teşekkür ederim benim sat 12 mart şu anda 6 h 4 günlük hamileyim ekleyebilirseniz sevinirim :)
kızlar beni de aranıza alırmısınız sizlerle dertleşeyim yoksa içimde patlıcak en sonunda ben altı aylık evliyim ve biz beş aydır korunmuyoruz her ay hamileyim zannedip duruorum ama sonunda yine kırmızılar görüyorum bir de kimseye bu duygumu anlatamıorum eşime üzülecek diye anlatamıorum
bu arada listeye beni de eklermisiniz yaş 27 sat 26.04.2011
aynen bende evde yaptım yine tek çizgiyi gördüm :2::2::2:alıstım artık biliyordum zaten neyse artık en azından adet olsam tekrar çalısmalara baslardık
kuzenim beni görmüş rüyasında geçen gece.. doğum yapıyormuşum ve sonra kızım olmuş çooooookkk ama çokkkk güzelmiş( anasının kızı tabi )
dün gece de ben gördüm rüyamda kucağıma verdiler bir bebek al bu senin kızın diye
:97: hayrolsun bakalım
kuzenim beni görmüş rüyasında geçen gece.. doğum yapıyormuşum ve sonra kızım olmuş çooooookkk ama çokkkk güzelmiş( anasının kızı tabi )
dün gece de ben gördüm rüyamda kucağıma verdiler bir bebek al bu senin kızın diye
:97: hayrolsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?