2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım hayırlı olsun öncelikle....mide bulantısına takılma benimde bulanmıyor 12 haftadayız hiç bulanmadı çokta rahat ediyorsun günlük hayatına devam ediyorsun...bulanaı olması sağlıklı gebelik diye bir şey yok...bünyeden bünyeye değişiyor emin ol bulantısız hamilelik daha güzel......

Canım çok fazla stres yapma,ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bana da dikkat et falan diyorlardı,ben yok ya bir şey olmaz,düşmez benim bebeğim diyordum,aklımda bile yoktu yani,demek istediğim ne olacaksa o oluyor,ama sen bunları hiç düşünme aklına kötü şeyler getirme,inşallah duyacaksın kalp atışlarını)

merhaba kızlar
hala gelmedi kırmızılar ve test yapmıcam işte biliorum tek cizgi cıkcak:18:ama beklemek cok zor yaaa

canım günün geçmiş aslında yapabilirsin,gerçi sen doktora gidecektin dimi? :26: beklemek evet çok zor,bende yarını bekliyorum,sonraki gün test yapacağım ve negatifse doğru doktora

screamaway sen adet oldun mu ??
Konusamiyoruz kac zamandir .

Canim ben Nisanda oldum... Mayisi bekliyorum.. Ovulasyonum yakin, ama biraz geciksin diye istiyorummm...

kız oku oku bitermi 30 sayfa.
25ten sonra tarihler var haberin olsun,ordan sonrayı atlamadan oku,geldin diye not almadım

ayy yandimmm ben o zaman.. 14. sayfada takildim.. az sonra okucam...
cok saolasin tatlicadimmm, sen yine ben yokken notlarini tut bence...
ben 2 gun burdayim.. sonra 3 gun yine uzak olcam...

çok teşekkür ederim canım içim biraz olsun rahatladı.
ama asıl bayramım bebeğimin minik kalbini duyunca olacak inşallah

ayy yandimmm ben o zaman.. 14. sayfada takildim.. az sonra okucam...
cok saolasin tatlicadimmm, sen yine ben yokken notlarini tut bence...
ben 2 gun burdayim.. sonra 3 gun yine uzak olcam...

tamam tatlım ben bakarım şimdi okumadıydım dikkatli, okuyayım bari

Son düzenleme:

canım günün geçmiş aslında yapabilirsin,gerçi sen doktora gidecektin dimi? :26: beklemek evet çok zor,bende yarını bekliyorum,sonraki gün test yapacağım ve negatifse doğru doktora

evet canım yrn doktordaym o kan testi yapar artk...bncede doktra git geçi inşallah gerek kalmz bn incir küürü sn soğan kürü belki işe yaramştr canım ya

canım teşekkür ederim benim sat 12 mart şu anda 6 h 4 günlük hamileyim ekleyebilirseniz sevinirim :)

hayırlı olsun Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah canım

kızlar benim bat yarın artık negatif çıksa da sorun yapmam herhalde işten de ayrılıyorum ya
hayırlısı der ona göre yoluma bakarım artık

kasıklarımda çekilmeler oluyor benim bir de bel ağrım devam ediyor hafiften
eczacıdan utanmasam bugün test alırdım eve giderken
neyse kırmızılar gelmezse hafta sonu test yaparım artık :97:

Son düzenleme:
kizlarr

ben cikiyorum herkese iyi sohbetlerr

aksama misafirlerim var esimin dogm. günü bugün

hazirlik yapmam gerek bye.

canım teşekkür ederim benim sat 12 mart şu anda 6 h 4 günlük hamileyim ekleyebilirseniz sevinirim :)

canım sat değil vereceğin tarih. mesela ben 28 nisani bekliyorum hamileysem eğer orası 28 nisan kalacak.. sat bir önceki demek bat beklenen tarih demek. yani test yaptığın tarih gibi bişey oluyor.
12 martmı şimdi o. 12martı beklerkenmi öğrendin bebişini. ekleyecez listeye ona göre.

bu arada listeye beni de eklermisiniz yaş 27 sat 26.04.2011

Heavencimmmm, seni de ekleyelimmm, ama bat'ini soylemen gerekkk... Yani daha olmayan adet tarihini....

aynen bende evde yaptım yine tek çizgiyi gördüm :2::2::2:alıstım artık biliyordum zaten neyse artık en azından adet olsam tekrar çalısmalara baslardık

Cicekkkkcimmm, uzulmek yok... Allah zamani geldiginde saglikli sihhatli bebekler verecek insallah... Hem anladigim kadariyla daha kirmizilari gormemissinnn... Belki gec dollenme filan olur, testte cikmaz?

Canimmm, bat'in neydi peki.. Onu soylersen seni ekleyeyim hemen... Yani 12 marttan sonra hangi gunde adet gorecektin de olmadi, hamile kaldin?

kuzenim beni görmüş rüyasında geçen gece.. doğum yapıyormuşum ve sonra kızım olmuş çooooookkk ama çokkkk güzelmiş ( anasının kızı tabi )

dün gece de ben gördüm rüyamda kucağıma verdiler bir bebek al bu senin kızın diye

:97: hayrolsun bakalım

hatunicecimmm, ruya cok guzelmissss, insallah bu ruya bir isarettir de hamile kalirsin...

ay canım ne güzel.. nasıl hissetiğini çok iyi anlıyorum,inşallah senin kızındır o bebek,göbüşündedir şuan...

bende gördüm bu gece bebekli rüya. böle üzerinde sadece bezi olan minicik keltoş bir bebek vardı rüyamda. benimmi bilmiyorum ama bizim ailede bebekler hep kel olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…