• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

istanbul canım bilemiorum belkide aslında eşim benim kadar deil ben çok üzerine düşer oldum çünkü onun da benim de ailem baskılara başladı hafif hafif ona soramayacaklarından bana soruor herkes korunmuoruz demeseydim keşke diorum bazen

istanbul canım bilemiorum belkide aslında eşim benim kadar deil ben çok üzerine düşer oldum çünkü onun da benim de ailem baskılara başladı hafif hafif ona soramayacaklarından bana soruor herkes korunmuoruz demeseydim keşke diorum bazen

Hımm...Ben de dedim aile bile daha 6 aydan sormaya başladıysa ya doğulu ya iç anadolulu:))
Eşim iç anadolulu evlendikten sonra 6 ay geçti bi siz kaldınız demişlerdi:) Ki biz hemen istemiyorum dememize rağmen.. Ben marmaralıyım ailem 3 yıl geçtikten sonra artık torun isteriz dedi:)

Sana tavsiyem bu kadar üstüne düşme. Hedefler bul kendine, kurslara git imkanın varsa, ne biliyim faydalı bişiler yap..Eşine vakit ayır. Başbaşa geçirdiğiniz zamanların kıymetini bilin. Bebekten sonra ikiniz de sadece ona yöneleceksiniz. Evliliğinizin ilk yılları bir daha geri gelmiycek.

canım haklısın aslında ailelerimizin bebek istemesinin sebebi iki tarafında ilk torunları olacaı için heves ediorlar sadece ama işte insan etkilenior ben olmassa die korkuorum çünkü korunmadıımız halde olmuor bunu bilmek yıprattı beni aslında en çok kurslara gitmek için durumum var ancak zamanım yok canım ya bilemiorum bu arada hayatım sen kaç senelik evlisin ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek olmasını ya da hamilemisin geçmişi okumadıım için bilemiorum o yüzden soruorum

yeni topiğiniz hayırlı olsun......inş burası hepinize hayırlı uğurlu gelsin...en kısa zamanda bebiş haberleri getirsin......

canım haklısın aslında ailelerimizin bebek istemesinin sebebi iki tarafında ilk torunları olacaı için heves ediorlar sadece ama işte insan etkilenior ben olmassa die korkuorum çünkü korunmadıımız halde olmuor bunu bilmek yıprattı beni aslında en çok kurslara gitmek için durumum var ancak zamanım yok canım ya bilemiorum bu arada hayatım sen kaç senelik evlisin ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek olmasını ya da hamilemisin geçmişi okumadıım için bilemiorum o yüzden soruorum

Cnm ben 3 mayısta 3 yılımı doldurucam. Şubatta düşünmeye başladık. Ama o ay benim rahatsızlıklarım vardı önemli dönemlerde deneyemedik. Bu ay hamilelik haberimi aldım. Allah tamamına erdirmeyi nasip eder inş. Ailemin de ilk torunu olucak. Artık torun isteriz dediler ertesi hafta hamile old.mu öğrendim:)))

3yıl hiç düşünmedim ama denemeye başladıktan sonraki 2 ay olmayınca beni de korku basmıştı:)) Geriye dönsem evlensem yine beklerim. Eşimle başbaşa geçirdiğim yılları değişmem. Her anın tadı ayrı çünkü.

Kendini serbest bırak Allah ne zaman isterse o zaman olacak. Sen boş durma bu süreçte. Bi amaç edin ve onunla meşgul ol. Bebiş zamanını biliyor:)

canım bizimde ailelerimizin ilk torunu olacak kısmet olursa.özellikle kayınvalidem daha evlenmeden söylemeye başlamıştı evlendiğinizde hemen torun isterim demeye.sen ailelere bakma onun için sonuçta o bebeğin sorumluluğu sende.aileler sevmek için istiyo sadece.evliliğin ilk yılını atlatırsanız en azındn daha iyi olabilir çünkü iki insanın aynı evde yaşamaya alışması çokta kolay olmuyor.1 sene sürüyo bazen alışmak.

ewt ben 1.5 senelik evliyim ama yaşım 29...30dan sonra riskli die çocuk istiorum yaşım 23 24 olsa şuan en az 3 4 sene düşünmem valla :D kocamla gezmek istediim o kadar çok yer varki,bide eltim doğurdu şimdi kızımız 4 aylık hem çok güzel hemde çok zor yaa valla tamamen ona bağlı kalıosun... yani yaşım ufak olsa daa çok beklerdim çocuk için ama Allah inş 30dan önce sağlıklı ve hayırlı bi bebek nasip eder :)

canım ben d e27 yaşındayım ama geç olursa bir tek çocuk istemiorum ben kardeşsiz çocuk zor olur kardeşiyle büyürse daha rahat büyür ikinci çocuu böle olursa 30dan sonra yapmam gerekicek o yüzden acele ediorum biraz da bu arada trilaylom canım keşke ben de senin gibi istedikten 2 ay sonra hamile kalabilseydim beni korkutan bu zaten neden olmadıı

tamam sölemem ama neden tepki verior ki erken önlem almak istemek çok normal ama sorarsa ne kadar zamandır evlisiniz die ben de atıorum 1 sene dersem bu sefer tüp bebekten falan söz ederse canım tepki verirse versin boşver ben söliim 6 aylık die aman varya evlenmeden önce hiç bu dertler yoktu zaten varya kıslar ben galiba Allah'ın sevgili kullarındanım benim hiç bir isteim tam istediimde kolayca elime gelmemiştir hep zorluklarla olmuştur yani böle millete bakıorum bebek mi istior hop bebek karnında evlenmek mi istior mesela hop istediinle istedii zamanda evlenior benim hiç öle olmamıştır maalesefki ama sonunda hayırlısı olmuştur o da ayrı demekki bunda da hayırlısı olucak ben aceleci davranıorum belki de ama napiim korkuorum olmassa die zorluklar çekmek istemiorum çevre anlayışlı olmuor çünkü insanlar dedikoducu herşey diyen çıkar eşimin ya da benim gururumu kırıcı bir söz duymak istemiorum

zaten canım tahlillerde belli olur degerleriniz insallah kötü birsey cıkmaz da diger asamalara gerek kalmaz iki taraf da normalse 6 aylık da evliyim dersen incelemeye almazlar çünkü prosedür böyle eger ki bir sorun çıkarsa zaten ona göre tedaviye alıyorlar

günaydın kızlarrrrr,
evde idrar testi yaptım kocamaaaan bir tek çizgi.yani yok.öğleden sonra pazara incem o zaman sorcam kan testi yapan bi yer.ama çok net bi tek çizgi olunca umudum kalmadı.inşallah önümüzdeki aya.belki o zaman kendime bi doğum günü hediyesi veririm:49:hmm ne dersiniz olmaz mı?

canımm sakın üzülme olur mu önümüzde ki maçlara bakalım artık :))) ama sen yine de kan testini yaptır mutlaka yine haber bekliyoruz senden

bende iki çocuk istiorum biri 30dan önce biri 30dan soraya kalcak artık mecbur :) ama bu kadar takma kafana hepimiz seninle aynı durumdayız bende 5 aydır korunmuorum ama henüz bişi yok bu ay adetimden önce hastalandım hemde :D inat yapar gibi sanki dalga geçio benle kırmızılar :p ama kafaya takmamaya çalışıcan gününü yaşamaya çalış elinden geleni yap takdir Allahtan napalım ...yoksa bnmde en büyük korkum olmaması yada sağlıksız olması Allah hepimize eeeeeeeeeeeeen kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı evlatlat versin inşallah :52:

günaydın arkadaşlarrrr...
rica etsem listeye beni de ekleyebilir misiniz
ama ben bat nin ne olduğunu anlayamadım söylerseniz hemen cevaplarım :))))

kızlar beni de aranıza alırmısınız sizlerle dertleşeyim yoksa içimde patlıcak en sonunda ben altı aylık evliyim ve biz beş aydır korunmuyoruz her ay hamileyim zannedip duruorum ama sonunda yine kırmızılar görüyorum bir de kimseye bu duygumu anlatamıorum eşime üzülecek diye anlatamıorum evlenmeden 7 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ama ileri deildi 6 ay önce spermiogram testi yaptırdı deerler 19.400.000 sperm %60 hareketli %40 harekestsiz falan yani durum çokta vahim deil şuanda zaten test yaptırmadı durum belki daha da iyi ama bilemioruz fakat denemelerimiz sonuç vermior annem her ay hastalandınmı die sorup duruor oldum deince bebek sizi zorlıcak galiba dior bu sefer ben iyice üzülüorum babam bile geçenlerde anneme Allah benim kızıma da bir bebek verse demiş ben çok üzüldüm eşime anlatamıorumm kendini kötü hissedicek die bir de iki aydır hastalanmadan önce pembe lekem gelior sonra hastalanıorum geçen ay tam 4 gün lekelenme oldu azar azar sonra adet oldum 7 günde adet sürdü bu ayda bir gün lekelendim bugünse sabah regl olduumu görünce başladım ağlamaya dualar ediorum yalvarıorum namazlarda sonra ilişkiden hemen sonra banyo yapmıorum yataktan kalkmıorum ki tutsun die ama olmuor olmuor çok kötüyüm o kadar kötüyüm ki faccebookta çocuklarının resimlerini ekleyen arkadaşlarıma bakıp iç çekiorum internetten bebek bakımı gelişimi beslenmesi ile ilgili araştırmalar yapıorum bebek kıyafetlerine odalarına bakıorum off yani durumum hiç ii deil kıslar benim :14::14::14: napmam gerekior ben acaba ben de mi sorun var yumurtlamıomuyum acaba her ay regl oluorum düzenli olarak ama yumurtlamıomuyum bilemiorum yaa

canım herşeyi ne güzel anlatmışsın ama emin ol bu kadar ayrıntılı anlatmasaydın bile burada ki herkes neler hissettiğini o duyguların ne demek olduğunu kalbinin her zerresiyle anlardı.
ama eğer kendini bu kadar strese sokarsan hiç bir sorun olmasa bile hamile kalamazsın.
hem sen inançlı bir insansın kendini Allah a emanet et bak diğer forumlarda bir dua vardı ben bugün onu bulup eklerim benim çok hoşuma gitmişti.
bir de mutlaka doktora git özel doktora gidersen eşinin rahatsızlığı yüzünden tedaviyi kabul edebilirler devlet hastanesi ise pek sanmıyorum.
benim de çikolata kistim vardı ve doktor ancak o zaman kabul etti mutlaka git doktora ve sabırlı olmaya çalış olur mu dualarım hep sizlerle

bende iki çocuk istiorum biri 30dan önce biri 30dan soraya kalcak artık mecbur :) ama bu kadar takma kafana hepimiz seninle aynı durumdayız bende 5 aydır korunmuorum ama henüz bişi yok bu ay adetimden önce hastalandım hemde :D inat yapar gibi sanki dalga geçio benle kırmızılar :p ama kafaya takmamaya çalışıcan gününü yaşamaya çalış elinden geleni yap takdir Allahtan napalım ...yoksa bnmde en büyük korkum olmaması yada sağlıksız olması Allah hepimize eeeeeeeeeeeeen kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı evlatlat versin inşallah :52:

Amiiiiiiin canım inş en en en kısa zamanda olur bi bakıomuşuz önümüzdeki ay hamileyiz muhteşem bişi olur bi de benim ne oluor biliomusunuz hastalanacaım güün gecesinde hastalandıımı görüorum ve bu sefer de gördüm sabah hastalandım çok tuhaf bir de güzelmi güzel renkli gözlü esmer tenli kumral saçlı bir kız çocuu gördüm aynı rüyanın içinde ama sonra birden uzaklaştıkça ondan çirkinleşmişti nedemek bilmiorum ama etkisinden kurtulamadım

canım herşeyi ne güzel anlatmışsın ama emin ol bu kadar ayrıntılı anlatmasaydın bile burada ki herkes neler hissettiğini o duyguların ne demek olduğunu kalbinin her zerresiyle anlardı.
ama eğer kendini bu kadar strese sokarsan hiç bir sorun olmasa bile hamile kalamazsın.
hem sen inançlı bir insansın kendini Allah a emanet et bak diğer forumlarda bir dua vardı ben bugün onu bulup eklerim benim çok hoşuma gitmişti.
bir de mutlaka doktora git özel doktora gidersen eşinin rahatsızlığı yüzünden tedaviyi kabul edebilirler devlet hastanesi ise pek sanmıyorum.
benim de çikolata kistim vardı ve doktor ancak o zaman kabul etti mutlaka git doktora ve sabırlı olmaya çalış olur mu dualarım hep sizlerle

canım benim saol hastalıım bitsin öle gidicem doktor ona göre yönlendirir belki die düşünüorum özele giderim zaten büyük ihtimalle duayı biran önce ekle olur mu ben meryem süresini falan okuyordum ama kimsye dua ettiimi bile söleyemiorumki eşimi kırcam die eşime söleyemiorum aileme söleyemiorum çok taktıım için üzülürler die o yüzden o duayı da hergün okuyamadım ben hergün 707 defa ya varis okuyordum bir de 3 cumadır 1000 defa ya evvel okudum bir de hz.zekeriyyanın duası var ya rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke sami'ud dua die onu da aklma geldikçe söledim hep

canım ben d e27 yaşındayım ama geç olursa bir tek çocuk istemiorum ben kardeşsiz çocuk zor olur kardeşiyle büyürse daha rahat büyür ikinci çocuu böle olursa 30dan sonra yapmam gerekicek o yüzden acele ediorum biraz da bu arada trilaylom canım keşke ben de senin gibi istedikten 2 ay sonra hamile kalabilseydim beni korkutan bu zaten neden olmadıı

Cnm biraz teslim ol. En doğru zamanı Allah biliyor. Belki de biraz zaman geçmesi sizin için hayırlıdır bilemezsin ki.

Kayınvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış. Eşinde sorun çıkmış. Olmaz demişler. Ki yaşadıkları yer iç anadolunun tutucu bir şehri. Çocuk çokk önemli.. Ama ondan sonra ard arda 4 tane oğlu olmuş. Erkek çocuğun önemli olduğu bir yer aynı zamanda.

Bir karı koca tanıyorum. Çocukları olmamış. Kendilerini hayır işlerine vermişler. Çılgınca hayır yapıyolar. Öyle çok dua alıyolar ki...Ve kadın şunu diyor: İyi ki çocuğum olmamış. Olsaydı onlara mal mülk bırakma derdinde olur bu kadar başkaları için koşturamazdım!"

Korkuya kapıldığım dönemlerde bu sözler aklıma gelirdi...

Allah en doğru zamanda verecektir. Biz bilemeyiz o zamanın ne zaman olduğunu. Kendini yıpratma bu senin elinde olan bişi değilll...

canım benim saol hastalıım bitsin öle gidicem doktor ona göre yönlendirir belki die düşünüorum özele giderim zaten büyük ihtimalle duayı biran önce ekle olur mu ben meryem süresini falan okuyordum ama kimsye dua ettiimi bile söleyemiorumki eşimi kırcam die eşime söleyemiorum aileme söleyemiorum çok taktıım için üzülürler die o yüzden o duayı da hergün okuyamadım ben hergün 707 defa ya varis okuyordum bir de 3 cumadır 1000 defa ya evvel okudum bir de hz.zekeriyyanın duası var ya rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke sami'ud dua die onu da aklma geldikçe söledim hep

canım sakın adetinin bitmesini bekleme en iyi tarih adetin 3. günüdür. doktor eğer tedaviye başlarsa 5. günü klomen e başlarsın eğer adetinin bitmesini beklersen tedavi bir daha ki aya kalır. eğer mümkünse mutlaka git
güzelim bir de annene uygun bir dille anneciğim sen her ay sorma ben üzülüyorum bir gelişme olursa ben zaten hemen sana söylerim :)) şeklinde bir açıklama yaparsan seni muhakkak anlayacaktır.

slm kızlar günaydın..
bende haziran gibi kısmetse bebek düşünüyorum.
27 ysındayım. evliliğimde 2.yılımın içindeyim.
eşim ve ben hemen olsun istemedik.
epey gezdik tozduk hatta ben arada eğitimimle işimle ilgili birçok güzellikler yaşadım.
18ay yasminle korundum. bebek düşününce yasmini bıraktım hormonlarım düzene girsin diye.
tam 3aydır korunmaya kondomla devamediyrz. hamilelik şüphem olmadığı halde hep gecikerek adet görüyorum. hormonlarım alışamadı galiba:))
40-45 günde bir oluyo:( sıkıntılar basıyor.. doktordan randevu aldım yarın adetimin 3. günü gideceğim bakalım yumurtalıklar hormonlar ne alemde baktırcagm..
sonuç iyi olur inş. ozaman içim rahat olur ve de korunmayı bırakırım.

Allahım 2011de hepimizin dileğini versin;):16:
tekrar görüşmek üzere

günaydın arkadaşlarrrr...
rica etsem listeye beni de ekleyebilir misiniz
ama ben bat nin ne olduğunu anlayamadım söylerseniz hemen cevaplarım :))))

canım öncelikle topiğimize hoşgeldin hatta tüm yeni arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :80::71:

bat beklemediğin adet tarihin.. yani sıradaki adet tarihin oluyor canım

Back