2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aminn canım evladını sağlıklı sihatli kucağında göstersin allhımm...bu arada sorumla seni üzdüysem kırdıysam ya sinrlendirysem özür dilerim

saolasın canım..yok kırmadın üzülme..

kuzucumm ortamda gerginlik falan yok tatlıcadı haklı çünkü hamile olma yolundaki arkadaşlar paylaşımları azaldı malesef böyle ii olacak bnce :) burasıda aksamayacak tabiki...

ben bu halsizlikle bu bel baş ağrısıyla hiç bişi yapamıyom valla.. zaten kocam saolsunn nakliyeyi evden toplayıp yerleştirme olarak ayarlamış ben sadece kıyafetlerimizi topladım o kadar ...

[

Sendemi yaaa herkes erkek diyor bana Hayırlısı olsun geçen gün rüyamda gördüm bende sanki erkekti tam göremedim ama o kadar güzel ve tatlıydı ki anlatamam emzirdiğimi falan gördüm

ayy cnm benmm sen ne isyosan allh gönlüne göre versn cnm benmmm..

kizlar, bazilari topigi degistirelim, bazilari degistirmeyelim demis... artik nasil isteniyorsa oyle yapilir... ben bu konudaki fikilerimi soyledim zaten... ama burayi daha sakinlestircegini dusunmeye devam ediyorum... zaten giren kisi topikte kimlerin olduguna bakip, birseyler yazmaya basliyor... bunu da 2 ayri topige dagitirsaniz ortam cok daha sakinlescektir... ve burda sadece hamile muhabbeti mi yapiliyor? bunu ben anlayamiyorum... bebek bekleyen arkadaslar gelip burda belirtiler uzerine konusmazlarsa, sadece bizim konusmalarimiza katilirlarsa, kim belirtiler uzerine konusacak? biz mi? :26: sonra da konu degisti deniyor...:26:

yeni topige cok katilabilecegimi sanmiyorum... yanlis anlamayin... ancak buraya giriyorum, regencigimin actigi topige de arada bakmaya calisiyorum... 3. topigi duzenli takip edemem...

ama sonucta bunlar sadece benim dusuncelerimmmm... neyse, ortami germeyelim...

canım sağol bilgilendirdiğin için. dün akşam atlamıştım bazı şeyleri orda kaynamış sanırım.

sılacım geçmiş olsun canım.

bende bugun yazdıgım ılk postumda burasınında unutlmayacagını soylemıstımm.. boslamıcaz yani.. bence hıc bır problem yok...

hımmm senıde anladımm. oylesı daha guzel o zaman... yorulmamıs olursun.. evı kım temızlıyor.. buldunuz mu birilerini??? içimdeki meraklı uyandı...

inss canımm cok saol... tabı sızler daha duygusal oluyorsunuz bu donemde...

bu arada sende erkek anası tıpı var kaynanan gibi
Allahım yaaa D.günümde aramış oğlunla nice yaşlar kutlarsın inşallah diyordu gene

ayy cnm benmm sen ne isyosan allh gönlüne göre versn cnm benmmm..
Valla ne yalan söyleyim tatlım gönlümden geçen kız ama ilk olacağı için hiç önemli değil Allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemiyorum çooook bekledim sıpayı gelmesi için

ay canım yaa şimdi ne diyeyim bilemedim sende haklısın kızlar da haklı :26: boşver konuyu kapatalım Sen nasılsın paşa nasıl onları anlat bakalım

breshka cnm benm yaakız erkek ne farkeder sağlıklı olsunn...sen ne kdar bekledin bebeişini

Öyle tabi canım o yüzden Rabbimden eli ayağı düzgün sağlığı sıhati yerinde hayırlı bir evlat diliyorum Canım ben 5 yıllık evliyim ve 14 ay hamile kalayım diye uğraştım en sonunda baktık olmuyor tüp bebek yaptık

breshkacimmmm biz iyiyiz allaha sukur... biraz onceki postlarda senin canin sIkkInmis gibi algiladim ama detayli okuyamadim hizli hizli okurken... sen nasilsin? iyiymisin canim?

evet canım ılk olacagı ıcın hıc onemlı degıl kız yada erkek.. hayırlı saglıklıolsunda :))

ben eşimle ben 14 yaşınayken tanıştık..üniversiteye fln gtiitm..hep diyodum okul bitince evlencem evlennce hemen çcuk yapcm..benmde şuabbta 2 sene olck evlendğimden beri hiç korunmadık..bi düşüğüm oldu geçen ay bakalım ben bida ne zamn kavuşcmm bebğime...

kızlar ben şimdilik kaçıyorum. evi falan süpüreyim azcık.sonrada yemek falan düşüneceğim.
akşam konu hakkındaki tüm görüşleri alınca duruma göre karar vereceğim topic açmak için. şimdilik olumlu düşünüyorum. o yüzden herkez yorum bıraksın bu konu hakkında.

hadi mıncırdım yanaklarınız canlarım

ben bu konuda sana katiliyoruummm!!!!! hatirlar misin yaz anneleri die topicacalim dedigimizde hulyacimla,breshkacimla,hemde sakasina nekadar uzuntulerinizi belirtmistiniz....... yaniii diyecegiim ayrilmayalim..... ya diyeceksiniz zaten ayrilmiycaz ama zaten burda belirtilerdende konusuluyor ki... topici boslama falanda yok aslinda yogunluk,rahatsizlik... ben yemin ederim daha yeni uyandim bi cay aldim ve direk burdayim!!!
Allah razi olsun canim.. ayrica detayli tatlicadiya aciklamalarin icin decok sagol
canım sağol bilgilendirdiğin için. dün akşam atlamıştım bazı şeyleri orda kaynamış sanırım.

sılacım geçmiş olsun canım.
cok tesekkur ederim canim gececek insallah...
ay ben görmedim bişey ya Sılaaaaaaaaaaaa hemşom geçmiş olsun kuzum yaa
sende sagol hemsom.. insallah gecer gider..
sılacımm çok geçmiş olsun tatlım naptın uçk biletlerine baktın mı

guzelim sana tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden.. ucak biletlerine baktim ve aynen screamawaycigimin dedigi gibi.... bu ayida atlatayim Allahin izniyle.. 3 ay bitsin ocagin sonlarina dogru dusunuyorum.....

canim, umudunu yitirme sakin... derya diye bir arkadasimiz var burda.. belki gormussundur.. 3 kez filan dusugu oldu. simdi hamile... insallah senin de zamani gelince olacak...
dusugun sebebini arastirsaydiniz ama... Kuppecimin de dusugu olmustu, arastirdilar kan pihtilasmasi ile ilgili problemi cikti...
Sen de arastirirsan, belki sebep bulunur da bu konuda onlemler almaya baslarsin.

breshkacimmmm biz iyiyiz allaha sukur... biraz onceki postlarda senin canin sIkkInmis gibi algiladim ama detayli okuyamadim hizli hizli okurken... sen nasilsin? iyiymisin canim?
Çok şükür canım az kaldı seninde yaaa sen çiçek ve tuğçe aklıma düşünce ben heyecan yapıyorum valla canım arada duygusala bağlanıyorum h.sonu doktora gitmiştim meleğimin kalp atışlarını duymak için hastaneden hiiiç memnun kalmadım cihazları eskiymiş sesleri duyamadım ama gördüm bide görüntüde güzel değildi sanırım değiştireceğim doktor çok iyi ama keşke başka hastanede olsaydı Bide birkaç gün geriden geliyor diyince moralim bozulmuştu şimdi biraz daha iyiyim
evet canım ılk olacagı ıcın hıc onemlı degıl kız yada erkek.. hayırlı saglıklıolsunda :))
aminnnn canım Rabbim hepimize nasip etsin

Allah evliliğinizi mutluluğunuzu daim etsin canım çok şükür ki hamile kalabiliyorsun eminim en kısa sürede tekrar o mutlu haberi paylaşırsın

3. ayın sonuna doğru gitmen dhaa ii olur..babişinde daha ii olur inşallh ozman allhın izniylee..cnmmm benm yaa..bende babıcımı çok özldim

sıla canım kusura bakma valla gelememiştim topice şimdi kızların konuşmasından ileti yaptım sana da tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…