• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aaa silacimmmm gelmis... simdi eskileri okumaktan hemen gelemez guncele... :1:

sen toplantidayken ben okudum canim!!!!

topic hakkinda bende senin gibi dusunuyorum! ama kizlarda illaderlerse elbette yapabilirler.. amabiz apayri birsey olduk!! zaten gelecek olanvarsa, aramiza katilacak olan varsa yani kismette yine boyle sIkI dostluklarimizi paylasacak olan varsa gelir..seyda ,meri.. gibi....

icime dogdu sanirim sabah yataktan kalkarkende isim dusunmustum....

ATTIK UMUTLARI 2012'YE ,ANNE OLUYORUZ YiNE HEP BIRLIKTE.........

PES ETMEDIK, DEVRETTIK UMUTLARI 2012'YE , ANNE OLACAGIZ YINE HE BIRLIKTE!!!!

anne yerine hamile de denilebilir ama anne hem doguracaklari,hem hamile kalacaklari kapsiyor die dusunuyorum!!

canim, umudunu yitirme sakin... derya diye bir arkadasimiz var burda.. belki gormussundur.. 3 kez filan dusugu oldu. simdi hamile... insallah senin de zamani gelince olacak...:16:
dusugun sebebini arastirsaydiniz ama... Kuppecimin de dusugu olmustu, arastirdilar kan pihtilasmasi ile ilgili problemi cikti...
Sen de arastirirsan, belki sebep bulunur da bu konuda onlemler almaya baslarsin.

onlardan haberim yok tatlım..inşllh bende sağlıklı bi bebeğe kavuuşur..bilmiyorum valla doktor sadece bana hamilelk oluştu ama sağlıklı gebelik olmadığından düşük yaptın dedi başka bişe demedi 10 gn sonra gel bakalım temzlendimi diye dedi gttim tathll yaptı değerim sıfıra indi tamm ocak 17 kadr adet olcksın olmazsan gel test yapalım adet olrsan gel 3. günü yolumuza dvm edlim dedi..ben bide hamileyken pıtt pıtt atışını duydm..o gün kaynanam geceleyn bi an önüme çıktı çok korktum öle böle değil baya korktum..sonra ertesn gn ssk doktoruyla tartıştım ogn çok yorulmuştum merdiven in çık bide hoplaya hoplaya hamile oldumu unutmuştum..bilmiyomki neden düştünü

3. ayın sonuna doğru gitmen dhaa ii olur..babişinde daha ii olur inşallh ozman allhın izniylee..cnmmm benm yaa..bende babıcımı çok özldim
evet canim oyle dusundum... zaten simdi bullantilar falan filan ne oturdugumubiliyorum ne kalktigimi.. ozamana kadar babacigimda ayaklanir insallah daha guzel vakitlergecirebilirz...

buarada sende bi ruyalar bi hisler falan mevcut masallah!!! hadi hayirlisibakalim.. regenime gordugun ruya cikar insallah... yok mu bana bi hissiyatin be ya???

sıla canım kusura bakma valla gelememiştim topice şimdi kızların konuşmasından ileti yaptım sana da tekrar geçmiş olsun canım :29:

aa ne kusuru bitanem... sagolasin... insallah gecti. ameliyati bitti daha iyi. mericimin babasina da acil sifalar diliyorm tekrar..cook zor. benimkibel ameliyai gecirdi onunki daha hayati. ben nekadar stresse,uzuntu oldum.. ki onu anlayabiliyrum..

kuzuum sen dekalp atislari duymadim demissin... hlyamin dedigim gibi makinalrin ve drun cok etkisi oluyo... seenn hiiic canini sIkma.. gordunmu eki atislarini kalbinin?? dr dan bol ne varkusum referanslarda cok onemli iice arastir bi doktor daha olmazsa...

kızalr ben burdayıpp hep:1: meride babası için adanaya gitti onnda hastaymış baybas olckmıştı...oda adet olmuş ama 1 gün sürmş ya sitresten ya da başak bişeyden du bakalım ne olck gelnce evne doktora gtcktiii

evet canim oyle dusundum... zaten simdi bullantilar falan filan ne oturdugumubiliyorum ne kalktigimi.. ozamana kadar babacigimda ayaklanir insallah daha guzel vakitlergecirebilirz...

buarada sende bi ruyalar bi hisler falan mevcut masallah!!! hadi hayirlisibakalim.. regenime gordugun ruya cikar insallah... yok mu bana bi hissiyatin be ya???

aa ne kusuru bitanem... sagolasin... insallah gecti. ameliyati bitti daha iyi. mericimin babasina da acil sifalar diliyorm tekrar..cook zor. benimkibel ameliyai gecirdi onunki daha hayati. ben nekadar stresse,uzuntu oldum.. ki onu anlayabiliyrum..

kuzuum sen dekalp atislari duymadim demissin... hlyamin dedigim gibi makinalrin ve drun cok etkisi oluyo... seenn hiiic canini sIkma.. gordunmu eki atislarini kalbinin?? dr dan bol ne varkusum referanslarda cok onemli iice arastir bi doktor daha olmazsa...

ayy cnm benmm ya senle ilgili bişe görmedimmkii:(ama bakrsın görrm ...deliye malüm olrmuşş belki çıkr:1: anlamadımvalla bu ara hep bebek göryomm rüyamdaa

ee ikiziz ne de olsa ikizcan insan kacirma potansiyelini bana bulastirdinnn...ben gelene kadar masalah car car car....

hlyaciimm bitanemm 10.haftamizz hayirli olsun ucuzum

yaa tuttugun evin linkini yollamissin gormemisim az evvel screamawaycigimin alintisindan gorup,baktim...valla bizim burda bulamayacagimiz muazzam bisey.. gule gule oturun bitanem.. daha ne olsun!!

ayy cnm benmm ya senle ilgili bişe görmedimmkii:(ama bakrsın görrm ...deliye malüm olrmuşş belki çıkr:1: anlamadımvalla bu ara hep bebek göryomm rüyamdaa
hissetmissin ya hlyacima kiz breshkama oglan die..... onu didiydiiimmm... hayirlisi insallah ruyanda gordugun bebislerdenbiriside gobsune konuverir canim seni cok bekletmeden....
başımın ağğrısındann geberiiyommmmmmmmmm:14::14::14:

ahhh kiyamamm ben sana kuzuuummmm....napilir ki:26:... biseyler yedin dimi ac deilsin..?? uyuyabilirsin biraz... pc yede bakmasan sanki ii gelebilir...

evet bi gittim geldimmm sus pus olduk...

hly sen agrı kesıcı alabılıyor musun hamıleler parol kullanabılıyor dıyor doktorlarda o yuzden seyettımm.. sen yat dınlen. bırak bılgısayarı..

Çok şükür canım benim annem 2.katın balkonundan düşüp belini kırmıştı şimdi belinde 2 tane platin var doktorlar kesinlikle yürüyemez demişlerdi ama annem azmetti ve tekerlekli sandalye istemedi ihtiyacım olmayacak ona ben kesinlikle yürüyeceğim yoksa yaşayamam dedi ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 9 ay sonra yürümeye başladı.:16:birden aklıma geldi diye yazdım .... Ama sizinki basit bir operasyon artık yine de dikkatli olsun sende stres yapma sakın oralarda göremiyorum diye tamam mı tatlım :34:

Ben kalp atışını duyamadım ama gördüm yine canım daha öncekine nazaran daha hızlıydı çok şükür doktor da gayet güzel ufaklığın kalbi dedi ama ben sesini de çok merak ediyorum o yüzden başka hastane araştırıyorum :31:

ee ikiziz ne de olsa ikizcan insan kacirma potansiyelini bana bulastirdinnn...ben gelene kadar masalah car car car....

hlyaciimm bitanemm 10.haftamizz hayirli olsun ucuzum

yaa tuttugun evin linkini yollamissin gormemisim az evvel screamawaycigimin alintisindan gorup,baktim...valla bizim burda bulamayacagimiz muazzam bisey.. gule gule oturun bitanem.. daha ne olsun!!

ucuzumm evet 10. haftamızadayız daha doğrusu 10.haftamızı doldurup 11.haftamız içersindeyiz hesaplama öyle yapılıyomuş :) evim de hakkatenn çok sindi iiçimee şükürr ben buldum sıra snde :)

ahhh kiyamamm ben sana kuzuuummmm....napilir ki:26:... biseyler yedin dimi ac deilsin..?? uyuyabilirsin biraz... pc yede bakmasan sanki ii gelebilir...

valla napcam bilmiom aç değilim şimdi yedim pc den uzaktayım zati orda durup yazmayınca söleyim dedim derdimi...doktorumu aradım da ulaşamadım sorcam ağrı kesici içsem mi diye:26:

evet bi gittim geldimmm sus pus olduk...

hly sen agrı kesıcı alabılıyor musun hamıleler parol kullanabılıyor dıyor doktorlarda o yuzden seyettımm.. sen yat dınlen. bırak bılgısayarı..

hly demek heee pekii pekiii mersi menbeta hanım.. saolasın ama ilaç içmekten vazgeçtimm uyucam belki geçer:31:

ben bu konuda sana katiliyoruummm!!!!! hatirlar misin yaz anneleri die topicacalim dedigimizde hulyacimla,breshkacimla,hemde sakasina nekadar uzuntulerinizi belirtmistiniz....... yaniii diyecegiim ayrilmayalim..... ya diyeceksiniz zaten ayrilmiycaz ama zaten burda belirtilerdende konusuluyor ki... topici boslama falanda yok aslinda yogunluk,rahatsizlik... ben yemin ederim daha yeni uyandim bi cay aldim ve direk burdayim!!!
Allah razi olsun canim.. ayrica detayli tatlicadiya aciklamalarin icin decok sagol
cok tesekkur ederim canim gececek insallah...
sende sagol hemsom.. insallah gecer gider..
guzelim sana tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden.. ucak biletlerine baktim ve aynen screamawaycigimin dedigi gibi.... bu ayida atlatayim Allahin izniyle.. 3 ay bitsin ocagin sonlarina dogru dusunuyorum.....

silacimmm bana katilacagini tahmin ediyordum zaten....
bu arada ucak konusunda dogruyu yapiyorsun... gitme sakin.... dinlen, kizina iyi bak... :1: cok yorma kendini... ztaen bu aylarin gectikten sonra kendini cokkk daha iyi hissedeceksin...:16:

Çok şükür canım az kaldı seninde yaaa sen çiçek ve tuğçe aklıma düşünce ben heyecan yapıyorum valla :52: canım arada duygusala bağlanıyorum h.sonu doktora gitmiştim meleğimin kalp atışlarını duymak için hastaneden hiiiç memnun kalmadım cihazları eskiymiş sesleri duyamadım ama gördüm bide görüntüde güzel değildi sanırım değiştireceğim doktor çok iyi ama keşke başka hastanede olsaydı :31: Bide birkaç gün geriden geliyor diyince moralim bozulmuştu şimdi biraz daha iyiyim :34:
aminnnn canım Rabbim hepimize nasip etsin :16:
Allah evliliğinizi mutluluğunuzu daim etsin canım çok şükür ki hamile kalabiliyorsun eminim en kısa sürede tekrar o mutlu haberi paylaşırsın :16:

tatlimmmmmmmmm, ya neden uzuldun kalp atislarini duyamadin diye..? sonucta yasiyor demediler mi? onemli olan o... daha minik demek, ilerde zaten kalp atislarini her doktora gidisinde duyacaksin, sakin canini sIkip yegenimizi uzme... geriden gelmesi de cok onemli diil bence... sen yediklerine dikkat et, iyi beslen... o gelisir zaten canim benim....

sen toplantidayken ben okudum canim!!!!
topic hakkinda bende senin gibi dusunuyorum! ama kizlarda illaderlerse elbette yapabilirler.. amabiz apayri birsey olduk!! zaten gelecek olanvarsa, aramiza katilacak olan varsa yani kismette yine boyle sIkI dostluklarimizi paylasacak olan varsa gelir..seyda ,meri.. gibi....icime dogdu sanirim sabah yataktan kalkarkende isim dusunmustum....
ATTIK UMUTLARI 2012'YE ,ANNE OLUYORUZ YiNE HEP BIRLIKTE.........
PES ETMEDIK, DEVRETTIK UMUTLARI 2012'YE , ANNE OLACAGIZ YINE HE BIRLIKTE!!!!

anne yerine hamile de denilebilir ama anne hem doguracaklari,hem hamile kalacaklari kapsiyor die dusunuyorum!!

silacimmmmm en son tatlicadicim topik acma konusuunda olumlu dusunuyorum diyip cikmis zaten... Ben burda hamilelik beklentisine devam etmek istemeyenleri burda kalmaya zorlarmis gibi olmak istemiyorum.. :1: o yuzden topik acilcaksa ismi degistirmeyelim diye dusunuyorum... isim degistirme konusunu bu mesele netlesene kadar askiya aliyorum....
neyse canimmmm, cayini alip oturmussunnnn ozendim valla... Benim yaklasik 1 ayim kaldi.. izne ayrilcam.. bende cayimi alip oturcammm insallahhh.. :16::16::16:

onlardan haberim yok tatlım..inşllh bende sağlıklı bi bebeğe kavuuşur..bilmiyorum valla doktor sadece bana hamilelk oluştu ama sağlıklı gebelik olmadığından düşük yaptın dedi başka bişe demedi 10 gn sonra gel bakalım temzlendimi diye dedi gttim tathll yaptı değerim sıfıra indi tamm ocak 17 kadr adet olcksın olmazsan gel test yapalım adet olrsan gel 3. günü yolumuza dvm edlim dedi..ben bide hamileyken pıtt pıtt atışını duydm..o gün kaynanam geceleyn bi an önüme çıktı çok korktum öle böle değil baya korktum..sonra ertesn gn ssk doktoruyla tartıştım ogn çok yorulmuştum merdiven in çık bide hoplaya hoplaya hamile oldumu unutmuştum..bilmiyomki neden düştünü

tatlim, bazi insanlar daha hassas oluyorlar... belki sen de oylesindir.. yani bazisi hoplasa ziplasa bisi olmaz, ama bazisi da kendini azicik yorsa bebek tehlikeye girer... benim de ilk aylarim cok riskliydi... kardesimin dugunune bile gidemedim dusun yani... insallah en yakin zamanda yeniden hamile kalirsin, ve bu sefer cokk dikkat edersin canim... :16::16::16:

ucuzumm evet 10. haftamızadayız daha doğrusu 10.haftamızı doldurup 11.haftamız içersindeyiz hesaplama öyle yapılıyomuş :) evim de hakkatenn çok sindi iiçimee şükürr ben buldum sıra snde :)

valla napcam bilmiom aç değilim şimdi yedim pc den uzaktayım zati orda durup yazmayınca söleyim dedim derdimi...doktorumu aradım da ulaşamadım sorcam ağrı kesici içsem mi diye:26:

hly demek heee pekii pekiii mersi menbeta hanım.. saolasın ama ilaç içmekten vazgeçtimm uyucam belki geçer:31:

:9::9::9: utandımm :17::17: evet sen pc den uzak yat dınlen.. ins gecer...

ben eşimle ben 14 yaşınayken tanıştık..üniversiteye fln gtiitm..hep diyodum okul bitince evlencem evlennce hemen çcuk yapcm..benmde şuabbta 2 sene olck evlendğimden beri hiç korunmadık..bi düşüğüm oldu geçen ay bakalım ben bida ne zamn kavuşcmm bebğime...

cnm benim inşallah kavuşursun bebeğine. ben dört kez düşük yaptım. şimdi beşinciye hamileyim. pes etmedim hiç bir zaman. Allah en uygun zamanda nasip eder.

hülyacım yat uyu azcık başınn ağrısı geçer..
breshka sende dinlen cnm benm uykunm geldyse yorma kendini
silacım senn ikizin olck:Dşaka yaptım bilmki cnm kız gb gelo senn kii cnm benm yaa inşllh istyenlern göbşine hemn düşsinn aminnn
screamaway sanırım cnm bende öle hhassım ztn tedaviyle olmuştuu benmkii

Çok şükür canım benim annem 2.katın balkonundan düşüp belini kırmıştı şimdi belinde 2 tane platin var doktorlar kesinlikle yürüyemez demişlerdi ama annem azmetti ve tekerlekli sandalye istemedi ihtiyacım olmayacak ona ben kesinlikle yürüyeceğim yoksa yaşayamam dedi ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 9 ay sonra yürümeye başladı.:16:birden aklıma geldi diye yazdım .... Ama sizinki basit bir operasyon artık yine de dikkatli olsun sende stres yapma sakın oralarda göremiyorum diye tamam mı tatlım :34:

Ben kalp atışını duyamadım ama gördüm yine canım daha öncekine nazaran daha hızlıydı çok şükür doktor da gayet güzel ufaklığın kalbi dedi ama ben sesini de çok merak ediyorum o yüzden başka hastane araştırıyorum :31:
canim benim masallah annene... gercekten inanmak basarmanin yarisiymis aha da canli orneklerinden bitanesi....
ve tgormuyorum,bisey yapamiyorum die uzuluyorum daha cok ama Allahtan mani cikmazsa ocagin ortasina gitmei kafama koydum!!

yegenimizide uzme sende ok.zaten kalp atislari hizlaniyor buyudukcemasallah bu da guzelinin buyudune isaret..

evet canim hesap oyle... 11. hafta gelisimndeyiz suan.. hayirlisi.. aman azar degmesin bulantilarim azalior gibi kaybolmadi ama azicik azaldilar gibi.....

canim ozaman yat sen uyumasan bile uzanmak ii gelebilir... su iciyorsun zaten. sicak biseyler icebilirsin bi de..
silacimmm bana katilacagini tahmin ediyordum zaten....
bu arada ucak konusunda dogruyu yapiyorsun... gitme sakin.... dinlen, kizina iyi bak... :1: cok yorma kendini... ztaen bu aylarin gectikten sonra kendini cokkk daha iyi hissedeceksin...:16:

tatlimmmmmmmmm, ya neden uzuldun kalp atislarini duyamadin diye..? sonucta yasiyor demediler mi? onemli olan o... daha minik demek, ilerde zaten kalp atislarini her doktora gidisinde duyacaksin, sakin canini sIkip yegenimizi uzme... geriden gelmesi de cok onemli diil bence... sen yediklerine dikkat et, iyi beslen... o gelisir zaten canim benim....

silacimmmmm en son tatlicadicim topik acma konusuunda olumlu dusunuyorum diyip cikmis zaten... Ben burda hamilelik beklentisine devam etmek istemeyenleri burda kalmaya zorlarmis gibi olmak istemiyorum.. :1: o yuzden topik acilcaksa ismi degistirmeyelim diye dusunuyorum... isim degistirme konusunu bu mesele netlesene kadar askiya aliyorum....
neyse canimmmm, cayini alip oturmussunnnn ozendim valla... Benim yaklasik 1 ayim kaldi.. izne ayrilcam.. bende cayimi alip oturcammm insallahhh.. :16::16::16:

evet canim dedigim gibi zaten henuz kendimde degilim. ocak ortalarinda dusunuyorum.. bakalim doktorum ne diceek... demek kizima..... guzel oluyormus!!!!! hayirlisi diorum..

oyle yapalim ozaman topic konusunu.. eger kalmaya karar verirlerse isimlerim guzel bence....... ama fikrim burda iyiydik sankii.... elbetteki acilirsa baska topic onlari desteklemeye ,gorusmeye devam ederim ama icimde burkulur sanki...nerdeyse 1 yil olacak burdayiz.......

tugcecimin fikrini merak ediyorum.. regen ve azranin da.... ve tabi digerlerininde.....

Back