• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aminn canım evladını sağlıklı sihatli kucağında göstersin allhımm...bu arada sorumla seni üzdüysem kırdıysam ya sinrlendirysem özür dilerim:43:

saolasın canım..yok kırmadın üzülme..

benım senı sormama vakit kalmadı canımmcımmm.. bı suru alıntı yaptım sende dahıll.. bu konuları gorunce hepsını sıldım.. oyle dalmıstınızkı mevzuya yazma hevesı gıttı ıcımden arada kaynar dıye taaaamam mı..

sen tasınmayı cok seven elıcabuk bır ınsansın ve herseyını carcabucak toplayacagını bılıyorummm..pazartesı tasnıyormussun.. gozunaydın.. daha ayrıntılar yazcaktım ama ne zaman normale bınersınız o zaman yazarım...

kuzucumm ortamda gerginlik falan yok tatlıcadı haklı çünkü hamile olma yolundaki arkadaşlar paylaşımları azaldı malesef böyle ii olacak bnce :) burasıda aksamayacak tabiki...

ben bu halsizlikle bu bel baş ağrısıyla hiç bişi yapamıyom valla.. zaten kocam saolsunn nakliyeyi evden toplayıp yerleştirme olarak ayarlamış ben sadece kıyafetlerimizi topladım o kadar ...

[

Sendemi yaaa herkes erkek diyor bana :31: Hayırlısı olsun geçen gün rüyamda gördüm bende sanki erkekti tam göremedim ama o kadar güzel ve tatlıydı ki anlatamam emzirdiğimi falan gördüm :31:

ayy cnm benmm sen ne isyosan allh gönlüne göre versn cnm benmmm..

screamawaycımmm aslında tatlıcadı şu açıdan haklı hamile olmayan çok az kişi var.. daha çok hamile olunca ona göre muhabbet oluyo mesela ve burda paylaşım azalıyor... mesela burdaki döngü sadece hamilelerden ve bizim günlük konuşmalarımızdan ibaret oldu o yüzden yeni topik açılması bnce mantıklı.. hem neden kopulsunki bak ben tüp bebek yapacağım zaman yeni topik açtım hem orda hem burdaydım işte zayıflama topiği açıldı yine hem orda hem burada kopma gibi bi durum söz konusu değil bnce...
bu topiğin adı 2011 de hep beraber hamile kaldık devam ediyoruz gibi bişi olabilir tatlıcadı da 2012 de hamile kalıyoruzu açar yani anlatabildimmi..... hem zaten gerçekten eskisi gibi gelmyen çok valla ben demirbaş hep burdayım ama boş sayfaya bakmaktan sıkılıyorum bazen açıkça söyleyeyim..

Haklısın canım yeni topic konusunda da hak veriyorum bekleyen arkadaşlarımız için çok iyi olur ama screamawaycım da haklı şimdi zaten yeterince azaldık bide yeni topic olunca tamamen kopar millet bencede ismini değiştirin daha çok ilgi çeksin ve yeni arkadaşlar da gelsin benim fikrim bu tabi

işte uğrayan kişi konuya bakıyor. konuşmalara bakıyor ama konuşmalar bu yönde olunca kimse belirtilerden bahsetmiyor. bahsedenlerinkide arada kaynayıp gidiyor. benimki kaynamadı ama ben sizin arkadaşınızım artık ondan kaynamadı ama biri gelipte yazdığında kaynayacak. evet bence topic ismi değişmeli ama şu şeklide değişmeli. 2011 elele hamile kaldık 2012 yine burda birbirimizi takip ediyoruz gibi olabilir. hamile olan kişi yada hamilelerden haber almak isteyen gelir burada konuşur yok hamile belirtileriyle ilgili konuşmak isteyen yeni topcte konuşur. böylece büyümeye geçmiş oluruz. yeni insanlar katarız içimize diye düşünüyorum.

ayy cevaplar yazıcaktım bır suru posta.. oyle ahenklı bır sekılde yenı topic acma bu topicten devam etme konularına dalmıssınızki hicc birseyy yazamadım..
screamcim yeni bir topic acılmasının bencede bır sakıncası olmayacak.. yenı ınsanlar gelecek yenı umutlular gelecek.. bırseyler paylasacagız bırbırımıze yardımcı olacagız.. tabı buranında yerı unutulmayacakk. mesela burası benım ılkgoz agrımm.. ılk kez geldım ve sızlerı tanıdıgım yer.. burdan kopmucaz ki :))
ay bır orta yol bulun.. bu konusmalar benı sarmıyor.. bakınız olmayan bebısım strese gırıcek :))

kizlar, bazilari topigi degistirelim, bazilari degistirmeyelim demis... artik nasil isteniyorsa oyle yapilir... ben bu konudaki fikilerimi soyledim zaten... ama burayi daha sakinlestircegini dusunmeye devam ediyorum... zaten giren kisi topikte kimlerin olduguna bakip, birseyler yazmaya basliyor... bunu da 2 ayri topige dagitirsaniz ortam cok daha sakinlescektir... ve burda sadece hamile muhabbeti mi yapiliyor? bunu ben anlayamiyorum... bebek bekleyen arkadaslar gelip burda belirtiler uzerine konusmazlarsa, sadece bizim konusmalarimiza katilirlarsa, kim belirtiler uzerine konusacak? biz mi? :26: sonra da konu degisti deniyor...:26:

yeni topige cok katilabilecegimi sanmiyorum... yanlis anlamayin... ancak buraya giriyorum, regencigimin actigi topige de arada bakmaya calisiyorum... 3. topigi duzenli takip edemem...

ama sonucta bunlar sadece benim dusuncelerimmmm... neyse, ortami germeyelim... :16::16::16::16:

evet canım belınden rahatsızmıs.. anneme alısıgımda babamınkı ıcıme oturdu gıbısınden bırseyler yazmıstı.. o yasına kadar hıc hastaneye gıtmemıs babası.. uzuluyordu gıtmek ıstıyordu.. hatta bızım demirbas ıst ye gelırsen haber ver ev tasıma ısımle cakısmazsa senı gormeye gelcem demıs...

canım sağol bilgilendirdiğin için. dün akşam atlamıştım bazı şeyleri orda kaynamış sanırım.

sılacım geçmiş olsun canım.

saolasın canım..yok kırmadın üzülme..

kuzucumm ortamda gerginlik falan yok tatlıcadı haklı çünkü hamile olma yolundaki arkadaşlar paylaşımları azaldı malesef böyle ii olacak bnce :) burasıda aksamayacak tabiki...

ben bu halsizlikle bu bel baş ağrısıyla hiç bişi yapamıyom valla.. zaten kocam saolsunn nakliyeyi evden toplayıp yerleştirme olarak ayarlamış ben sadece kıyafetlerimizi topladım o kadar ...

bende bugun yazdıgım ılk postumda burasınında unutlmayacagını soylemıstımm.. boslamıcaz yani.. bence hıc bır problem yok...

hımmm senıde anladımm. oylesı daha guzel o zaman... yorulmamıs olursun.. evı kım temızlıyor.. buldunuz mu birilerini??? içimdeki meraklı uyandı...

inss canımm cok saol... tabı sızler daha duygusal oluyorsunuz bu donemde...

bu arada sende erkek anası tıpı var :1::1::1: kaynanan gibi :1::1:
Allahım yaaa :9::9::9::9: D.günümde aramış oğlunla nice yaşlar kutlarsın inşallah diyordu gene :1:

ayy cnm benmm sen ne isyosan allh gönlüne göre versn cnm benmmm..
Valla ne yalan söyleyim tatlım gönlümden geçen kız ama ilk olacağı için hiç önemli değil Allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemiyorum çooook bekledim sıpayı gelmesi için :1:

kizlar, bazilari topigi degistirelim, bazilari degistirmeyelim demis... artik nasil isteniyorsa oyle yapilir... ben bu konudaki fikilerimi soyledim zaten... ama burayi daha sakinlestircegini dusunmeye devam ediyorum... zaten giren kisi topikte kimlerin olduguna bakip, birseyler yazmaya basliyor... bunu da 2 ayri topige dagitirsaniz ortam cok daha sakinlescektir... ve burda sadece hamile muhabbeti mi yapiliyor? bunu ben anlayamiyorum... bebek bekleyen arkadaslar gelip burda belirtiler uzerine konusmazlarsa, sadece bizim konusmalarimiza katilirlarsa, kim belirtiler uzerine konusacak? biz mi? :26: sonra da konu degisti deniyor...:26:

yeni topige cok katilabilecegimi sanmiyorum... yanlis anlamayin... ancak buraya giriyorum, regencigimin actigi topige de arada bakmaya calisiyorum... 3. topigi duzenli takip edemem...

ama sonucta bunlar sadece benim dusuncelerimmmm... neyse, ortami germeyelim... :16::16::16::16:
ay canım yaa şimdi ne diyeyim bilemedim sende haklısın kızlar da haklı :26: boşver konuyu kapatalım :34: Sen nasılsın paşa nasıl onları anlat bakalım :54:

breshka cnm benm yaa:Dkız erkek ne farkeder sağlıklı olsunn...sen ne kdar bekledin bebeişini

Öyle tabi canım o yüzden Rabbimden eli ayağı düzgün sağlığı sıhati yerinde hayırlı bir evlat diliyorum :16: Canım ben 5 yıllık evliyim ve 14 ay hamile kalayım diye uğraştım en sonunda baktık olmuyor tüp bebek yaptık :34:

Allahım yaaa :9::9::9::9: D.günümde aramış oğlunla nice yaşlar kutlarsın inşallah diyordu gene :1:

Valla ne yalan söyleyim tatlım gönlümden geçen kız ama ilk olacağı için hiç önemli değil Allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemiyorum çooook bekledim sıpayı gelmesi için :1:

ay canım yaa şimdi ne diyeyim bilemedim sende haklısın kızlar da haklı :26: boşver konuyu kapatalım :34: Sen nasılsın paşa nasıl onları anlat bakalım :54:

breshkacimmmm biz iyiyiz allaha sukur... biraz onceki postlarda senin canin sIkkInmis gibi algiladim ama detayli okuyamadim hizli hizli okurken... sen nasilsin? iyiymisin canim?

evet canım ılk olacagı ıcın hıc onemlı degıl kız yada erkek.. hayırlı saglıklıolsunda :))

Öyle tabi canım o yüzden Rabbimden eli ayağı düzgün sağlığı sıhati yerinde hayırlı bir evlat diliyorum :16: Canım ben 5 yıllık evliyim ve 14 ay hamile kalayım diye uğraştım en sonunda baktık olmuyor tüp bebek yaptık :34:

ben eşimle ben 14 yaşınayken tanıştık..üniversiteye fln gtiitm..hep diyodum okul bitince evlencem evlennce hemen çcuk yapcm..benmde şuabbta 2 sene olck evlendğimden beri hiç korunmadık..bi düşüğüm oldu geçen ay bakalım ben bida ne zamn kavuşcmm bebğime...

kızlar ben şimdilik kaçıyorum. evi falan süpüreyim azcık.sonrada yemek falan düşüneceğim.:31:
akşam konu hakkındaki tüm görüşleri alınca duruma göre karar vereceğim topic açmak için. şimdilik olumlu düşünüyorum. o yüzden herkez yorum bıraksın bu konu hakkında. :15:

hadi mıncırdım yanaklarınız canlarım:29::29:

tatlicadicim, Kuppeyle konustugunu tahmin ettim yazdiklarindan... Kuppe'de benzer seyler soylemisti... Ben cevap vermistim ona.. Okudunuz mu bilmem... Cunku Kuppeden cevap alamadim...

Valla ben yanlis anlarim... Burda cok sey paylastik, ve guzel dostluklar olusturduk... Ve topigin bolunmesi taraftari diilim... Zaten cok fazla kisi diiliz... Bir de bolunursek iyice azaliriz...

Eger mesele sadece yeni kisileri topige cekmek ise, isim degistirelim... Bunu defalarca soyledim daha once... cevap alamadim....

Daha once de demistim... Isterseniz topik ismini degisitirelim, 2011 ve 2012'yi iceren bisiler yapalim... Ve benim yetisemedigimi dusunuyorsaniz, listeyi devam etmek isteyen kisiye birakabilirim... Inanin bu benim icin sorun diil... Hatta belki oylesi daha iyi olur... Sana listenin en son halini gonderiiiim, sen devam et bundan sonra mesela.... Daha once sormustum bunu.. Listeye devam etmek isteyen var mi diye... Cevap veren cikmamisti....

Merak ettim bu konuda yorumlarinizi yazin kizlar... Yanlis mi dusunuyorum...?
ben bu konuda sana katiliyoruummm!!!!! hatirlar misin yaz anneleri die topicacalim dedigimizde hulyacimla,breshkacimla,hemde sakasina nekadar uzuntulerinizi belirtmistiniz....... yaniii diyecegiim ayrilmayalim..... ya diyeceksiniz zaten ayrilmiycaz ama zaten burda belirtilerdende konusuluyor ki... topici boslama falanda yok aslinda yogunluk,rahatsizlik... ben yemin ederim daha yeni uyandim bi cay aldim ve direk burdayim!!!
sadece okudugum sayfalarda alıntılar yaptım.. laflar yetıstırecektım ta ki bu yazısmaları okuyana kadar.. yanı onemlı bıseler degıldı..

yalnız Sılacıgımın babasına acıl sıfalar dılıyorumm... ins gideblirsin yanına.. cok cok gecmıs olsun....
Allah razi olsun canim.. ayrica detayli tatlicadiya aciklamalarin icin decok sagol
canım sağol bilgilendirdiğin için. dün akşam atlamıştım bazı şeyleri orda kaynamış sanırım.

sılacım geçmiş olsun canım.
cok tesekkur ederim canim gececek insallah...
ay ben görmedim bişey ya Sılaaaaaaaaaaaa hemşom geçmiş olsun kuzum yaa :29:
sende sagol hemsom.. insallah gecer gider..
sılacımm çok geçmiş olsun tatlım naptın uçk biletlerine baktın mı

guzelim sana tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden.. ucak biletlerine baktim ve aynen screamawaycigimin dedigi gibi.... bu ayida atlatayim Allahin izniyle.. 3 ay bitsin ocagin sonlarina dogru dusunuyorum.....

ben eşimle ben 14 yaşınayken tanıştık..üniversiteye fln gtiitm..hep diyodum okul bitince evlencem evlennce hemen çcuk yapcm..benmde şuabbta 2 sene olck evlendğimden beri hiç korunmadık..bi düşüğüm oldu geçen ay bakalım ben bida ne zamn kavuşcmm bebğime...

canim, umudunu yitirme sakin... derya diye bir arkadasimiz var burda.. belki gormussundur.. 3 kez filan dusugu oldu. simdi hamile... insallah senin de zamani gelince olacak...:16:
dusugun sebebini arastirsaydiniz ama... Kuppecimin de dusugu olmustu, arastirdilar kan pihtilasmasi ile ilgili problemi cikti...
Sen de arastirirsan, belki sebep bulunur da bu konuda onlemler almaya baslarsin.

breshkacimmmm biz iyiyiz allaha sukur... biraz onceki postlarda senin canin sIkkInmis gibi algiladim ama detayli okuyamadim hizli hizli okurken... sen nasilsin? iyiymisin canim?
Çok şükür canım az kaldı seninde yaaa sen çiçek ve tuğçe aklıma düşünce ben heyecan yapıyorum valla :52: canım arada duygusala bağlanıyorum h.sonu doktora gitmiştim meleğimin kalp atışlarını duymak için hastaneden hiiiç memnun kalmadım cihazları eskiymiş sesleri duyamadım ama gördüm bide görüntüde güzel değildi sanırım değiştireceğim doktor çok iyi ama keşke başka hastanede olsaydı :31: Bide birkaç gün geriden geliyor diyince moralim bozulmuştu şimdi biraz daha iyiyim :34:
evet canım ılk olacagı ıcın hıc onemlı degıl kız yada erkek.. hayırlı saglıklıolsunda :))
aminnnn canım Rabbim hepimize nasip etsin :16:

Allah evliliğinizi mutluluğunuzu daim etsin canım çok şükür ki hamile kalabiliyorsun eminim en kısa sürede tekrar o mutlu haberi paylaşırsın :16:

3. ayın sonuna doğru gitmen dhaa ii olur..babişinde daha ii olur inşallh ozman allhın izniylee..cnmmm benm yaa..bende babıcımı çok özldim

Back