- Konu Sahibi screamaway
- #33.121
screamawaycımmm aslında tatlıcadı şu açıdan haklı hamile olmayan çok az kişi var.. daha çok hamile olunca ona göre muhabbet oluyo mesela ve burda paylaşım azalıyor... mesela burdaki döngü sadece hamilelerden ve bizim günlük konuşmalarımızdan ibaret oldu o yüzden yeni topik açılması bnce mantıklı.. hem neden kopulsunki bak ben tüp bebek yapacağım zaman yeni topik açtım hem orda hem burdaydım işte zayıflama topiği açıldı yine hem orda hem burada kopma gibi bi durum söz konusu değil bnce...
bu topiğin adı 2011 de hep beraber hamile kaldık devam ediyoruz gibi bişi olabilir tatlıcadı da 2012 de hamile kalıyoruzu açar yani anlatabildimmi..... hem zaten gerçekten eskisi gibi gelmyen çok valla ben demirbaş hep burdayım ama boş sayfaya bakmaktan sıkılıyorum bazen açıkça söyleyeyim..
bu topiğin adı 2011 de hep beraber hamile kaldık devam ediyoruz gibi bişi olabilir tatlıcadı da 2012 de hamile kalıyoruzu açar yani anlatabildimmi..... hem zaten gerçekten eskisi gibi gelmyen çok valla ben demirbaş hep burdayım ama boş sayfaya bakmaktan sıkılıyorum bazen açıkça söyleyeyim..