- Konu Sahibi screamaway
- #33.201
Çok şükür canım gelişimi güzel dedi hastanenin ultrason cihazı eski modelmiş bu makinada dinleyemeyiz dopplere girmen lazım dedi nasıl yani yaa dedim benim diğer doktorum dinletmeye çalışmıştı ama çok zayıftı o zaman dedim makina fark ediyor yoksa bebekle alakalı bir durum değil dedi doktor da anlayacağın hastaneye gıcık oldum Zaten görüntü bile çok bulanıktı milattan önce almışlar heralde bide özel hastane yaa olmamalı böyle bişey geriden gelmesi de çok değil 3-4 gün farkediyordu ama ne bilim önce biraz endişelendim ama sonra başka doktora gitmeye karar verdim .tatlimmmmmmmmm, ya neden uzuldun kalp atislarini duyamadin diye..? sonucta yasiyor demediler mi? onemli olan o... daha minik demek, ilerde zaten kalp atislarini her doktora gidisinde duyacaksin, sakin canini sIkip yegenimizi uzme... geriden gelmesi de cok onemli diil bence... sen yediklerine dikkat et, iyi beslen... o gelisir zaten canim benim....
canım yaa çalışırken çok zor oluyor masada uyumak istiyorum resmenhülyacım yat uyu azcık başınn ağrısı geçer..
breshka sende dinlen cnm benm uykunm geldyse yorma kendini
silacım senn ikizin olckşaka yaptım bilmki cnm kız gb gelo senn kii cnm benm yaa inşllh istyenlern göbşine hemn düşsinn aminnn
screamaway sanırım cnm bende öle hhassım ztn tedaviyle olmuştuu benmkii
Gerçekten öyle sılacım hayattaki tek idolüm annem o kadar çalışkan o kadar iradesi yüksek bir kadınki hayranım ona yaa bide asabi olmasa sinirini hep benden çıkarıyo kadıncanim benim masallah annene... gercekten inanmak basarmanin yarisiymis aha da canli orneklerinden bitanesi....
ve tgormuyorum,bisey yapamiyorum die uzuluyorum daha cok ama Allahtan mani cikmazsa ocagin ortasina gitmei kafama koydum!!
yegenimizide uzme sende ok.zaten kalp atislari hizlaniyor buyudukcemasallah bu da guzelinin buyudune isaret..
sende takma kafana sakın hele bi 3.ayını doldur ondan sonra atla bi uçağa gel fıstığım babacığını gör rahatla
Son düzenleme: