• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlimmmmmmmmm, ya neden uzuldun kalp atislarini duyamadin diye..? sonucta yasiyor demediler mi? onemli olan o... daha minik demek, ilerde zaten kalp atislarini her doktora gidisinde duyacaksin, sakin canini sIkip yegenimizi uzme... geriden gelmesi de cok onemli diil bence... sen yediklerine dikkat et, iyi beslen... o gelisir zaten canim benim....
Çok şükür canım gelişimi güzel dedi hastanenin ultrason cihazı eski modelmiş bu makinada dinleyemeyiz dopplere girmen lazım dedi nasıl yani yaa dedim benim diğer doktorum dinletmeye çalışmıştı ama çok zayıftı o zaman dedim makina fark ediyor yoksa bebekle alakalı bir durum değil dedi doktor da anlayacağın hastaneye gıcık oldum :47: Zaten görüntü bile çok bulanıktı milattan önce almışlar heralde bide özel hastane yaa olmamalı böyle bişey geriden gelmesi de çok değil 3-4 gün farkediyordu ama ne bilim önce biraz endişelendim ama sonra başka doktora gitmeye karar verdim .

hülyacım yat uyu azcık başınn ağrısı geçer..
breshka sende dinlen cnm benm uykunm geldyse yorma kendini
silacım senn ikizin olck:Dşaka yaptım bilmki cnm kız gb gelo senn kii cnm benm yaa inşllh istyenlern göbşine hemn düşsinn aminnn
screamaway sanırım cnm bende öle hhassım ztn tedaviyle olmuştuu benmkii
canım yaa çalışırken çok zor oluyor masada uyumak istiyorum resmen :31:

canim benim masallah annene... gercekten inanmak basarmanin yarisiymis aha da canli orneklerinden bitanesi....
ve tgormuyorum,bisey yapamiyorum die uzuluyorum daha cok ama Allahtan mani cikmazsa ocagin ortasina gitmei kafama koydum!!

yegenimizide uzme sende ok.zaten kalp atislari hizlaniyor buyudukcemasallah bu da guzelinin buyudune isaret..
Gerçekten öyle sılacım hayattaki tek idolüm annem o kadar çalışkan o kadar iradesi yüksek bir kadınki hayranım ona yaa bide asabi olmasa :1: sinirini hep benden çıkarıyo kadın :4::1:
sende takma kafana sakın hele bi 3.ayını doldur ondan sonra atla bi uçağa gel fıstığım babacığını gör rahatla :54:

Son düzenleme:
Çok şükür canım gelişimi güzel dedi hastanenin ultrason cihazı eski modelmiş bu makinada dinleyemeyiz dopplere girmen lazım dedi nasıl yani yaa dedim benim diğer doktorum dinletmeye çalışmıştı ama çok zayıftı o zaman dedim makina fark ediyor yoksa bebekle alakalı bir durum değil dedi doktor da anlayacağın hastaneye gıcık oldum :47: Zaten görüntü bile çok bulanıktı milattan önce almışlar heralde bide özel hastane yaa olmamalı böyle bişey geriden gelmesi de çok değil 3-4 gün farkediyordu ama ne bilim önce biraz endişelendim ama sonra başka doktora gitmeye karar verdim .

Canim sen baska bir yere gorun de icin rahat etsin o zaman... Ama hic canini sIkma ya... Onemli olan bebeginin sagliginin yerinde olmasi...

kızlar merhaba kac zamandır gıremedım c0k halsızım kusmalarım ıyıce arttı telden girıyorum gecmısı okuyamadım ınsallah herkes 0ıyıdır dün doktordaydım 3 ayı bıtırdik cok sùkür bebegım ıyı cok sükür sanırım oglum olaçak hayırlısı saglıklı olmaşı önemlı olan bebenden bu kadar tek tdk yazamıyorum tel yeni alısamadım hepınız aklımdasınız ALLAHA EMANET OLUN

kizlar bana yazan olduysa kusura bakmayin gecmisin hepsini okuyamadim, yemek de yiyince mayistim resmen... simdi de bi ögrencimin bana getirdigi cikolatayi yiyorum ayyy cok mutlu oldum yaa :16::16::16::16::16:

ee ikiziz ne de olsa ikizcan insan kacirma potansiyelini bana bulastirdinnn...ben gelene kadar masalah car car car....

hlyaciimm bitanemm 10.haftamizz hayirli olsun ucuzum

yaa tuttugun evin linkini yollamissin gormemisim az evvel screamawaycigimin alintisindan gorup,baktim...valla bizim burda bulamayacagimiz muazzam bisey.. gule gule oturun bitanem.. daha ne olsun!!

silaaaaaaaaaaaaa göremiyorum seni artik canim babanin nesi var??? gecmis olsun bitanem ya.. valla bulamadim mesajini kizlar yazmislar a oran gözüme carpti..

başımın ağğrısındann geberiiyommmmmmmmmm:14::14::14:

gecmis olsun sekerim ya... insallah da gecmistir bu saate kadar...

kizlaaaaaaarrrrrrrrr yeni topik mi aciyoruz baslik mi degistiriyoruz??? ne yapiyoruz??? ben hepsine uyarim... :52::52::52::52:

Kuppecimmmm hosgeldin canimmm, uzun suredir ugramiyordun... Ben bir ara demistim topigimizin ismini degistirip 2012'ye uyumlu yapabiliriz diye... ama sonra bir isme karar veremedik, oyle kaldi... Isterseniz ismi degistirebiliriz... "2011 ve 2012de hamile kalmak isteyenler" gibi bisi yapabilirz mesela... Listeyi ben takip edemedigim zamanlarda baskasi da takip edebilir... Zaten cok kalabalik diiliz... Bence sorun olmaz.. :16:

Amaaaaa Kuppecimmm senin sundugun gibi; siz burayi birakip yeni bir topik acmak istersenizzzz.. bilemem... siz bilirsiniz...

hly balım haklıyım demi :29: yani burası eskisi gibi değil artık olmamasıda normal kaaç bin sayfa var. yeni başlayan biri son sayfalara gelir ee onlardada paylaşım pek yok. oyüzden düşündük biz kuppeyle bu durumu. isim olarakda 2012 uğurlu olsun,göbüşlerimiz bebişle dolsun yada 2012 uğurlu gelsin,göbüşlere bebişler yerleşsin... diye bir düşünceler var kafamızda.

tatlicadicim, Kuppeyle konustugunu tahmin ettim yazdiklarindan... Kuppe'de benzer seyler soylemisti... Ben cevap vermistim ona.. Okudunuz mu bilmem... Cunku Kuppeden cevap alamadim...

Valla ben yanlis anlarim... Burda cok sey paylastik, ve guzel dostluklar olusturduk... Ve topigin bolunmesi taraftari diilim... Zaten cok fazla kisi diiliz... Bir de bolunursek iyice azaliriz...

Eger mesele sadece yeni kisileri topige cekmek ise, isim degistirelim... Bunu defalarca soyledim daha once... cevap alamadim....

Daha once de demistim... Isterseniz topik ismini degisitirelim, 2011 ve 2012'yi iceren bisiler yapalim... Ve benim yetisemedigimi dusunuyorsaniz, listeyi devam etmek isteyen kisiye birakabilirim... Inanin bu benim icin sorun diil... Hatta belki oylesi daha iyi olur... Sana listenin en son halini gonderiiiim, sen devam et bundan sonra mesela.... Daha once sormustum bunu.. Listeye devam etmek isteyen var mi diye... Cevap veren cikmamisti....
Merak ettim bu konuda yorumlarinizi yazin kizlar... Yanlis mi dusunuyorum...?
Valla bunun suclusu hepimiz hulyacimmm yaa.. Ama aslinda cok dogal... Hamilelerimiz artiyor, bazilari gidiyor, bazilari ilk aylarin rahatsizligindan gelemiyor...
Topigin ismine 2012'yi ekleyemedigimiz icin, yeni kisiler pek gelmiyor... Sonucta 2011 bitiyor....
Heee bir de face muhabbetini unutmayalim... Ben artik birsey demiyorum istedigi yerde konusur isteyen ama, dun sanirim regencim face'de cok guzel muhabet dondurduk demisti... Simdi o muhabbet burda diil, face'de donuyorsa, topigin aktif olarak gorunup, yeni kisilerin gelmesini bekleyemeyiz ki?? Yani demek istedigim biz konusacaklarimizi burda konusmus olsak face yerine, topik surekli aktif gorunur, surekli post atilan topiklerin arasinda gorunur, ve yeni kisilerin gelme ihtimali daha artar....

Yani hulyacimmmm bir cok nedeni var bunun... :16::16::16:

canım ben listeyi devralayım almasına ama sonra ne olacak. ya ilk mesajla ilgili problem olursa tıpki mart topiğindeki gibi. o zaman taşınmaktansa şimdi taşınmak bana daha kolay geliyor. onun dışında bölünmek değilki bu. ben burada yazı yazılırsa takip etmeyecekmiyim sanki. yada burda hamile olmayan biri o topiğe geldiğinde burdan kopmayacakki. zaten çoğumuz faceden birbirimizi takip ediyoruz. buraya kimse yazı yazmıyor artık. bu topik ismi 2012 olsada yazmayacak çünkü artık içerik farklılaştı. ben kesinlikle sizlerden haber almaktan bunalmış değilim bu böyle anlaşılmasın sadece artık bu topiğe giren kimse aradığını bulamaz,ben bundan bahsediyorum. zira bunun sonucunu görmek istiyorsakçok basit deneyelim istersen bir farklılık olmayacak sende göreceksin.

screamawaycımmm aslında tatlıcadı şu açıdan haklı hamile olmayan çok az kişi var.. daha çok hamile olunca ona göre muhabbet oluyo mesela ve burda paylaşım azalıyor... mesela burdaki döngü sadece hamilelerden ve bizim günlük konuşmalarımızdan ibaret oldu o yüzden yeni topik açılması bnce mantıklı.. hem neden kopulsunki bak ben tüp bebek yapacağım zaman yeni topik açtım hem orda hem burdaydım işte zayıflama topiği açıldı yine hem orda hem burada kopma gibi bi durum söz konusu değil bnce...

bu topiğin adı 2011 de hep beraber hamile kaldık devam ediyoruz gibi bişi olabilir tatlıcadı da 2012 de hamile kalıyoruzu açar yani anlatabildimmi..... hem zaten gerçekten eskisi gibi gelmyen çok valla ben demirbaş hep burdayım ama boş sayfaya bakmaktan sıkılıyorum bazen açıkça söyleyeyim..

screamawaycimm canım yazdıklarını şimdi okudum, daha önceden görmediğim için cevap verememiştim..evet benimde fikrim yeni bir topic açılması yönündeydi hatta ben buraya yazdım bu konu ile ilgili, tatlicadım ve bir kaç arkadaşımda aynı fikirdeler yukarıda okuduğum kadarı ile..
bu topiğin açıldığı günden beri bende burdayım, son zamanlarda yaşadığım kötü günler nedeni ile pek aktif değildim ama gönlüm hep sizlerleydi bunu çok iyi biliyorsunuz..bu artık sonsuza kadarda böyle olacak, yaşlansammm bile yine aklımda olacaksınız o derece yani :16: çok özel şeyler paylaştık..asla unutulamaz..
Ama şöyle ki, topiğin artık eskisi kadar faydalı olmadığını düşünüyorum, yani ilk sayfalara bakarsanız eğer, paylaşımlar hep hamile kalmak üzerine, hepimiz ne üzüntüler, ne sıkıntılar yaşadık, ne tür sorunlarla karşılaştık hep bunları birbirimizle paylaştık ve birbirimize çözümler bulduk, ama ben artık ne zaman topiği açsam hamilelikle ilgili konular geçiyor, doğru düzgün soru soran yok, bilgi paylaşmak isteyen yok, tamam hamile olan arkadaşlarımı takip etmekte çok güzel ama dediğim gibi topic sanki amacından çıkmış gibi gözüküyor..sen yukarıda yazmışsın, facede de muhabbet ediyorsunuz, eğer ki burda muhabbet etseniz burası bu kadar sessiz olmaz gibisine..keşke face girsende görsen bizim neler konuştuğumuzu, hamilelikten çok farklı şeyler konuşuluyor canım, yani burda konuşulmayacak konularda sohbet ediliyor, bazen bi video paylaşılıyor, bazen bir resim, bazen bi karikatür..bu konuşulanları burada paylaşsak hepten topic topiclikten çıkacak..
hem ben artık tertemiz bir sayfada başlamak istiyorum, yeni bir yıl yeni bir topic, hamile arkadaşlarımızda yanımızda, anılarımızı da paylaşacağımız, birbirimize yine destek olabileceğimiz, hüzünlerin üzüntülerin geride kaldığı bi topic istiyorum..bu benim fikrim tabiiki..
biz zaten burdaki arkadaşlarımızdan kopmak istesek, burada yeni bi topic acma fikrinden bahsetmezdik ki..açardık yeni insanlar toplardık, farklı muhabbetlere girerdik..bizim amacımız bu topiği terketmek değil, yepyeni bir topikte yeniden el ele olmak..benim için hepiniz çok değerlisiniz..
bir de ben tatlicadıma fikir sundum, topiği sen yönetebilirsin diye, ben kendi adıma çalıştığımdan dolayı liste hazırlama, yazılanları tamamen takip edebilme şansına sahip olmadığımdan, bunları yapabilecek birisi olarak tatlicadimi uygun görmüştüm..en müsait o gibi geldi bana..senin hamile olmandan dolayı bebek doğunca yorulabileceğini düşündüğüm için burda bi postumda bunu dile de getirmiştim canım..eğer ki bu topicten devam edersek ilk sayfayı kullanma şansımız sen olmadığın sürece yok..liste yenilense bile ilk sayfaya müdahale edilemeyeceğinden yeni bir topic açma gereği duyduk zaten..sakın yanlış anlama..
işte böyle benim fikirlerim bunlar..bende hamileydim, bende hamileliğime devam etseydim tabiiki de bende hamilelikle ilgili paylaşımlarda bulunacaktım burada..bunda hiçbir yanlışlık yok ama dediğim gibi o kadar bereketli bir topiğimiz var ki hemen hemen tüm dostlarımız hamile:nazar::nazar: ve topic artık amacının dışında hareket ediyo..yeni bi topicte hep birlikte devam edebileceğimiz düşüncesindeyim..o kadar iyi yürekli insan birarada ki, daha bir çok insana 2012 başlığı altında yardımcı olup, bilgilendirebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum..herkesin fikrine de saygım sonsuz..

kızlar merhaba kac zamandır gıremedım c0k halsızım kusmalarım ıyıce arttı telden girıyorum gecmısı okuyamadım ınsallah herkes 0ıyıdır dün doktordaydım 3 ayı bıtırdik cok sùkür bebegım ıyı cok sükür sanırım oglum olaçak hayırlısı saglıklı olmaşı önemlı olan bebenden bu kadar tek tdk yazamıyorum tel yeni alısamadım hepınız aklımdasınız ALLAHA EMANET OLUN

canım benim gözünaydın..artık 3 ayı atlatmışsın sağlıkla ohh maşallah :nazar:accık daha sık gelsen ii ollcak bu arada :)

screamawaycimm canım yazdıklarını şimdi okudum, daha önceden görmediğim için cevap verememiştim..evet benimde fikrim yeni bir topic açılması yönündeydi hatta ben buraya yazdım bu konu ile ilgili, tatlicadım ve bir kaç arkadaşımda aynı fikirdeler yukarıda okuduğum kadarı ile..
bu topiğin açıldığı günden beri bende burdayım, son zamanlarda yaşadığım kötü günler nedeni ile pek aktif değildim ama gönlüm hep sizlerleydi bunu çok iyi biliyorsunuz..bu artık sonsuza kadarda böyle olacak, yaşlansammm bile yine aklımda olacaksınız o derece yani :16: çok özel şeyler paylaştık..asla unutulamaz..
Ama şöyle ki, topiğin artık eskisi kadar faydalı olmadığını düşünüyorum, yani ilk sayfalara bakarsanız eğer, paylaşımlar hep hamile kalmak üzerine, hepimiz ne üzüntüler, ne sıkıntılar yaşadık, ne tür sorunlarla karşılaştık hep bunları birbirimizle paylaştık ve birbirimize çözümler bulduk, ama ben artık ne zaman topiği açsam hamilelikle ilgili konular geçiyor, doğru düzgün soru soran yok, bilgi paylaşmak isteyen yok, tamam hamile olan arkadaşlarımı takip etmekte çok güzel ama dediğim gibi topic sanki amacından çıkmış gibi gözüküyor..sen yukarıda yazmışsın, facede de muhabbet ediyorsunuz, eğer ki burda muhabbet etseniz burası bu kadar sessiz olmaz gibisine..keşke face girsende görsen bizim neler konuştuğumuzu, hamilelikten çok farklı şeyler konuşuluyor canım, yani burda konuşulmayacak konularda sohbet ediliyor, bazen bi video paylaşılıyor, bazen bir resim, bazen bi karikatür..bu konuşulanları burada paylaşsak hepten topic topiclikten çıkacak..
hem ben artık tertemiz bir sayfada başlamak istiyorum, yeni bir yıl yeni bir topic, hamile arkadaşlarımızda yanımızda, anılarımızı da paylaşacağımız, birbirimize yine destek olabileceğimiz, hüzünlerin üzüntülerin geride kaldığı bi topic istiyorum..bu benim fikrim tabiiki..
biz zaten burdaki arkadaşlarımızdan kopmak istesek, burada yeni bi topic acma fikrinden bahsetmezdik ki..açardık yeni insanlar toplardık, farklı muhabbetlere girerdik..bizim amacımız bu topiği terketmek değil, yepyeni bir topikte yeniden el ele olmak..benim için hepiniz çok değerlisiniz..
bir de ben tatlicadıma fikir sundum, topiği sen yönetebilirsin diye, ben kendi adıma çalıştığımdan dolayı liste hazırlama, yazılanları tamamen takip edebilme şansına sahip olmadığımdan, bunları yapabilecek birisi olarak tatlicadimi uygun görmüştüm..en müsait o gibi geldi bana..senin hamile olmandan dolayı bebek doğunca yorulabileceğini düşündüğüm için burda bi postumda bunu dile de getirmiştim canım..eğer ki bu topicten devam edersek ilk sayfayı kullanma şansımız sen olmadığın sürece yok..liste yenilense bile ilk sayfaya müdahale edilemeyeceğinden yeni bir topic açma gereği duyduk zaten..sakın yanlış anlama..
işte böyle benim fikirlerim bunlar..bende hamileydim, bende hamileliğime devam etseydim tabiiki de bende hamilelikle ilgili paylaşımlarda bulunacaktım burada..bunda hiçbir yanlışlık yok ama dediğim gibi o kadar bereketli bir topiğimiz var ki hemen hemen tüm dostlarımız hamile:nazar::nazar: ve topic artık amacının dışında hareket ediyo..yeni bi topicte hep birlikte devam edebileceğimiz düşüncesindeyim..o kadar iyi yürekli insan birarada ki, daha bir çok insana 2012 başlığı altında yardımcı olup, bilgilendirebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum..herkesin fikrine de saygım sonsuz..

kuppecim canım benimm düşüncelerine ben şahsen katılıyorum .. aslında gerçekten topik eski halinde değil.. sadece hamile arkadaşlar takılıyor genelde bizim aramızdaki muhabbet de belli... bnde hamile kalmasaydım Allah korusun da:nazar: bnde aynı fikirde olurdum.. hem bizim arkadaşlığımız baki sonuçta.. ayrı topik açmakla bitmezki... bnde tüp bebek yaptırcağım zaman açtım tüp bebek topiği ama burayı aksatmamıştım...yani kısacası ben destekliyorum ve düşüncelerinizde haklı görüyorumm diğer canikoların da haklı göreceğini düşünüyorum.. yani eskiden ateş ölçmesiydi yumurta takibiydi falan onlar konuşuluyodu şimdi ikili testti bulantıydı falan bunları konuşuyoruz... bizim açımızdan normal ama sizin açınızdan hak veriyorum..bnce bu topiğinde adı değişsin 2011de hamile kaldık 2012 de devam ediyoz diye bnce güzel olur..

canım benim gözünaydın..artık 3 ayı atlatmışsın sağlıkla ohh maşallah :nazar:accık daha sık gelsen ii ollcak bu arada :)

kuppecim canım benimm düşüncelerine ben şahsen katılıyorum .. aslında gerçekten topik eski halinde değil.. sadece hamile arkadaşlar takılıyor genelde bizim aramızdaki muhabbet de belli... bnde hamile kalmasaydım Allah korusun da:nazar: bnde aynı fikirde olurdum.. hem bizim arkadaşlığımız baki sonuçta.. ayrı topik açmakla bitmezki... bnde tüp bebek yaptırcağım zaman açtım tüp bebek topiği ama burayı aksatmamıştım...yani kısacası ben destekliyorum ve düşüncelerinizde haklı görüyorumm diğer canikoların da haklı göreceğini düşünüyorum.. yani eskiden ateş ölçmesiydi yumurta takibiydi falan onlar konuşuluyodu şimdi ikili testti bulantıydı falan bunları konuşuyoruz... bizim açımızdan normal ama sizin açınızdan hak veriyorum..bnce bu topiğinde adı değişsin 2011de hamile kaldık 2012 de devam ediyoz diye bnce güzel olur..
meleğim benim..böyle düşünmene çok sevindim..bizim tatlicadim ile korkumuz sizlerin yanlış anlamasıydı zaten..ama böyle düşündüğünüzü duymaktı zaten bizim istediğimizde..anlatmaya çalıştığımız şey de bu zaten..çok güzel açıklamışsın..anlayışın için çok çok teşekkürler :16::16::16::16::16::16:

meleğim benim..böyle düşünmene çok sevindim..bizim tatlicadim ile korkumuz sizlerin yanlış anlamasıydı zaten..ama böyle düşündüğünüzü duymaktı zaten bizim istediğimizde..anlatmaya çalıştığımız şey de bu zaten..çok güzel açıklamışsın..anlayışın için çok çok teşekkürler :16::16::16::16::16::16:

canım benim ne demek.. yani bu bnce çok normal ve hatta olması gereken şey bnce..siz açın biz ara sıra size uğrar siz ara sıra bize uğrarsınız öyle yuvarlanıp gideriz :16::16::16:

canım benim ne demek.. yani bu bnce çok normal ve hatta olması gereken şey bnce..siz açın biz ara sıra size uğrar siz ara sıra bize uğrarsınız öyle yuvarlanıp gideriz :16::16::16:

inşallah herşey güzel olur..yeni umutlarımızla tertemiz başlarız işte hülyacımmmm..sizlerin fikirlerini almaya da geliriz, bazen de siz fikir vermeye gelirsiniz bizee..ne güzelll :16::16:

inşallah herşey güzel olur..yeni umutlarımızla tertemiz başlarız işte hülyacımmmm..sizlerin fikirlerini almaya da geliriz, bazen de siz fikir vermeye gelirsiniz bizee..ne güzelll :16::16:

tabi canım biz uğrarız paylaşırız tecrübelerimizi yaşadıkalrımızı... siz gelirsiniz son durumlarınızı haber verirsiniz gibi böyle yürütürüz.. yani aslında en basiti şöyle anlaşılmalı aslında.. yaşadıklarımız farklılaştıkça sorularımız sorunlarımız değişiyor ve bazen birbiriimize cevap veremiyoruz yetemiyoruz çünkü başka yönlere gidiyoruz.. en güzel örneği benim tüp bebek topiğimdi yani..o yüzden sıkıntı olmaz canım içiniz rahat olsun..inşallah 2012 size uğurlu gelecek ve Allah ım size güzel günler yaşatacaktır :29:

tabi canım biz uğrarız paylaşırız tecrübelerimizi yaşadıkalrımızı... siz gelirsiniz son durumlarınızı haber verirsiniz gibi böyle yürütürüz.. yani aslında en basiti şöyle anlaşılmalı aslında.. yaşadıklarımız farklılaştıkça sorularımız sorunlarımız değişiyor ve bazen birbiriimize cevap veremiyoruz yetemiyoruz çünkü başka yönlere gidiyoruz.. en güzel örneği benim tüp bebek topiğimdi yani..o yüzden sıkıntı olmaz canım içiniz rahat olsun..inşallah 2012 size uğurlu gelecek ve Allah ım size güzel günler yaşatacaktır :29:

hıh işte aynen öyle..yaşadıklarımız farklılaştıkça sorunlar ve merak edilen şeyler değişiyor..paylaşımlar azalıyor böylelikle, çünkü dediğin gibi sorunlar farklı..inşallahh uğurlu gelcek kuzu ya..aminnnnnnn..:16:

hıh işte aynen öyle..yaşadıklarımız farklılaştıkça sorunlar ve merak edilen şeyler değişiyor..paylaşımlar azalıyor böylelikle, çünkü dediğin gibi sorunlar farklı..inşallahh uğurlu gelcek kuzu ya..aminnnnnnn..:16:

canımm ben çok iyi anlıyorumm ve gerçekten haklı buluyorum .. bizim DOSTLUĞUMUZ bakii topik değiştirmekle bitmez.. arkadaşların bununla ilgili tedirginliği oldu ama bnce gereksiz merak etmeyinn biz ayrılamayızzzzz :24::24::24::24:

kuppeeee hülyaaaa kiz kaynatmissiniz :1::1::1:
evet canım gel sende katıl..kaynatıyoruz işte..:16:
canımm ben çok iyi anlıyorumm ve gerçekten haklı buluyorum .. bizim DOSTLUĞUMUZ bakii topik değiştirmekle bitmez.. arkadaşların bununla ilgili tedirginliği oldu ama bnce gereksiz merak etmeyinn biz ayrılamayızzzzz :24::24::24::24:

tabiiki de bizim dostluğumuz baki..bende kan pıhtılaşması topiğine yazıyorum, takip ediyorum ama buradan da kopamıyorum..asla kopmayacağım da..benim için yeri çok farklı..sizler benim kardeşim gibi oldunuz artık..kimseyle paylaşmadığım dertlerimi sizlerle paylaştım ve paylaşmaya devam ediyorumm..nası kopabilirim ki..:16:

tabiiki de bizim dostluğumuz baki..bende kan pıhtılaşması topiğine yazıyorum, takip ediyorum ama buradan da kopamıyorum..asla kopmayacağım da..benim için yeri çok farklı..sizler benim kardeşim gibi oldunuz artık..kimseyle paylaşmadığım dertlerimi sizlerle paylaştım ve paylaşmaya devam ediyorumm..nası kopabilirim ki..:16:

işte ben bundan emin olduğum için içim rahat canım benimm.. bnde temmuz annelerine vs. bi sürü topiğe yazıorum ama burdayım.. burası başka bişi biliyoruz hepimizde.. o yzden sorun yok bnce canım :38:

geldim ben de... hadi kaynatalim o zaman :52::52::52::52:

Back