- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.521
heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii
ole valla kardaizcim hep ayni hayat monoton sıkıcı poff
valla sıkıcı yaa bunaldım valla renk istiyorum artıkın boğuluyorum bazen. ne yapabilirmmmmmm sizcee
Herkese slmmmmmmm nasilsiniz hanimlar gecmisi okuyamadimm neler yaptini ben yokken bakim
yok gülüm gelmedi daha. hem zaten 3-4 gün var daha. 8-9gibi bekliyorum kendilerini...
sen bana yolla bakim tablonu ne alemdesinn?
basladim canim basladim, bu hafta ici pozitifi görürüm galiba.. yani cift cizgi cikiyor ama ikinci cizgi silik oldugu icin gecerli degil maalesef.. ayy bi bulsaydim pozitifi caliscam yaasen nasislin?? senin durumlarin nasil gidiyor?? esin iyidir umarim..
selam kızlarrrrrrrrr
hly kankitom noldu hayadım duygusala bağladın yine
azracımmmmm nirelerdesin yavrimu kampa mı girdin bakim sennnnnn
tatlıcadı naber hayatım nasılsın ???
tugcecim hosgeldin kuzucum. Heyecanla bekliyorum. Yaw bu iphonedan nasil yukluyorsun sen resimleri buraya allah rizasi icin banada bi anlatirmisin ipadden atamadim cokugras verdim
Batim ne zaman 12-13 gun sonra kuzucumAzraaa nerelerdesin senn özledık vlla cnm ... Birazcık okudum geçmişii çalışmalar yogun bı sekılde yapılmışşşşş heralde :) Batın ne zmn cnm ?
ayyy ınsallah gelmez tatlıcadıcımmmm cook heycanlııııııııııııı Allahımmm nolurrrrrr tatlıcadının dogum gunu hedıyesını gönder yaaaaaTatlıcadının,regenin, azranın,wifeofdemonun,menbetanın,nartanesininnnnnnn aminnnnnnn
cnmm silik oldugu zmn dedıgın gıbı gecersız oluyo sanırımmm ama yumurtlaman cok yakındırr buara bence koyu cızgılerı görürsünnnnn sonradaaaaa bebişin yola cıkar ınsallah :)
hoşgeldin tatlımmmm
yüklede bakim yatcam sona uykum geldi...
Batim ne zaman 12-13 gun sonra kuzucumkulucka donemine yeni girdim o güzel dualarin icin tesekkur eder operimm sım sıkııııı
Hoşbuldummm cnmm telden maılıme yolluyorumm pc yi açıp maılden yukluyorumm... yanı ı phone dan malesef pc yardımı olmadan resım yuklıyemıyoruzFace e yuklenıyo ama buraya olmuyo cnmm... Buarada resmımı yukledım bakabılırsın cnm :)
örgü ormeyi severmisin ben cok severim biraz iyi geldi bana sanki
canım kusurabakma görmemişim. azra beni lafa tuttu... kendi burdanda yezıyormuş meğersemmmm
sen nasılsın canım. seni çok yoruyorlar işte,çok boşladır buralarıı
ayyy ınsallah gelmez tatlıcadıcımmmm cook heycanlııııııııııııı Allahımmm nolurrrrrr tatlıcadının dogum gunu hedıyesını gönder yaaaaaTatlıcadının,regenin, azranın,wifeofdemonun,menbetanın,nartanesininnnnnnn aminnnnnnn
sende haklisin vakitmi kaliyor değilmi. Ama benim yegen teyzem bana mor atkı örermisin diye bole bi naz bi cilve yapinca butun akan sular durdu basladim daha bitmedi. Tig işinede bayilirim ayni senin gibifırsat bulsam buraya geliyorum akşamları canım ama pazıl yapıyoruz bide ondan da sıkıldım gerçi. belki tığ işi yapabilirim. saol canım örğü derken aklıma tığ işi geldi :)))
olsun tatlım önemli değil, valla yoruyolar hakkatten zaman nasıl geçiyo anlamıyorum, öbür tarafta zaman geçmezdi burda çabucak geçiyo. arada kaçamak yapıp geliyorum ama ne bana nede buraya yetmiyo
umutsuzluga yer yok tatlicadim insallah senin mucizende en beklemedigimiz bi anda cikicak karsimiza sevincten sarhos olcazvalla canım bende bu ay biraz umutla bekliyorum. hatta büyük temizlik bile yapmıyorum. öyle koltuklarla falan bişe olur diye ama işte bir yandanda o kadar zaman geçtiki hiç hamile kalacakmışım gibi gelmiyor artık bana
sende haklisin vakitmi kaliyor değilmi. Ama benim yegen teyzem bana mor atkı örermisin diye bole bi naz bi cilve yapinca butun akan sular durdu basladim daha bitmedi. Tig işinede bayilirim ayni senin gibi
umutsuzluga yer yok tatlicadim insallah senin mucizende en beklemedigimiz bi anda cikicak karsimiza sevincten sarhos olcaz
Azraaa nerelerdesin senn özledık vlla cnm ... Birazcık okudum geçmişii çalışmalar yogun bı sekılde yapılmışşşşş heralde :) Batın ne zmn cnm ?
cnmm silik oldugu zmn dedıgın gıbı gecersız oluyo sanırımmm ama yumurtlaman cok yakındırr buara bence koyu cızgılerı görürsünnnnn sonradaaaaa bebişin yola cıkar ınsallah :)
heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii
regencim kusura bakma beklettim kuzum ama ipadden atamiyorum resim yukluyemiyorum baska bilgisayara gecmek zorunda kaldim
http://a1112.hizliresim.com/s/5/xwnr.jpg
Tamamkuzum cekeyim hemen. Aaa dedim yaaaaa kizzz hatta sanada olc dediydim unuttunmu yoksaammmm
Tatlicadicimm bncede sen buyuk is yapma nolur noolmaz tedbir senden gerisi Allahtann... ztn ben kendimden biliorum bebis var diye kirmizilari beklioruzz kirmizilar gelirse hirstan regl sancilarini fln umursamadan evde yapilmadik is birakmiyoruzzz :) insallah gelmez kirmizilarinda is flnda yapmazsinm bebisini buyutursun cnm bnmm
kizlarr buarda bende örgü öruyorum buaraa... bebisime kucuk bi battaniye ördum bgn bitti yrnda bebek sekeri ormeye calisicamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?